Freiburg – Hertha 2:2 (kon.)
koniec
SC Freiburg
2:2 (1:1)
Hertha BSC
Piatok 19.09.2014, 20:30 • MAGE SOLAR Stadion (Freiburg) • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    Pekný piatkový večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase 4. kola najvyššej nemeckej Bundesligy. V dnešnom zápase si sily zmerajú SC Freiburg a Hertha BSC.

    SC Freiburg

    Freiburgu vstup do novej sezóny určite nevyšiel podľa predstáv, z prvých troch zápasov ligovej sezóny zaznamenal len jediný bod a to za domácu bezgólovú remízu s Borussiou Mönchengladbach. Zvyšné dva zápasy s Frankfurtom a Borussiou Dortmund sa skončili prehrami 0:1, resp. 1:3. Po troch kolách tak Freiburgu patrí až 14. miesto v tabuľke. Jediným strelcom svojho tímu v tohtosezónnej Bundeslige je Oliver Sorg, ktorý korigoval skóre proti Dortmundu v 90. minúte. Hráčov môže zatiaľ tešiť aspoň pomerne hladký postup do ďalšieho kola nemeckého pohára, kde narazí na TSV 1860 München.

    Hertha BSC

    Ani dnešnému tímu hostí sa ich doterajšie tohtosezónne výsledky určite nepáčia. Rovnako ako ich dnešný súper po troch kolách má Hertha na svojom konte chudobný jeden bod za domácu remízu s Brémami. V ostatných dvoch zápasoch Berlín nestačil na Bayer Leverkusen a Mainz. Vďaka nepriaznivejšiemu skóre ako má Freiburg mu momentálne patrí až 15. miesto v tabuľke. Na trinásty Wolfsburg strácajú obidva tímy jeden bod, na Augsburg a Brémy dva. Je možnosť, že v dnešnom zápase uvidíme niektorého z dvojice slovenských reprezentantov. Peter Pekarík by mohol nastúpiť v základnej jedenástke Herthy BSC, Karim Guédé však v minulých dvoch zápasoch nefiguroval na súpiske Freiburgu.
     
    História vzájomných zápasov:

    Hertha BSC 0-0 Freiburg
    Freiburg 1-1 Hertha BSC
    Hertha BSC 1-2 Freiburg
    Freiburg 2-2 Hertha BSC
    Freiburg 0-3 Hertha BSC
     
    Stávkové kancelárie dnes očakávajú vyrovnaný zápas. Kurzy na víťazstvo obidvoch tímov sú takmer zhodné, pohybujú sa okolo hodnoty 2,65. Kurz na remízu je približne 3,20.
     
    Úvodné zostavy:

    SC Freiburg: Bürki – Günter, Kempf, Krmaš, Sorg – Klaus, Darida, Schuster, Schmid – Philipp, Guédé
    Náhradníci: Mielitz – Torrejón, Frantz, Mujdža, Höfler, Freis, Kerk

    Hertha BSC: Kraft – Schulz, Brooks, Lustenberger, Pekarík – Hosogai – Haraguchi, Ronny, Hegeler, Beerens – Schieber
    Náhradníci: Jarstein – Skjelbred, Heitinga, N'Djeng, Kalou, Stocker, Niemeyer

    Rozhodca: Meyer – Bornhorst, Dietz.
     
    Hráči obidvoch tímov už vychádzajú na hraciu plochu, domáce mužstvo dnes nastúpi v červených dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v bielo-modrom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, konkrétne to boli Guédé s Philippom. Domáci hráči to na začiatok skúsili po pravom krídle, tam im ale lopta ušla za postrannú čiaru a vhadzovať bude súper.
     
    2
    Naopak, po pravom krídle to tentoraz individuálne skúsil Beerens, jeho center pred bránu bol včas zablokovaný a Bürki má loptu vo svojej moci.
     
    3
    Domáci hráči na to idú opatrne, s loptu sa zdržiavajú len pri svojom gólmanovi, ktorého taktiež zapájajú do kombinácie.
     
    4
    Vymieňanie lopty na svojej polovici sa domácemu mužstvu takmer stalo osudným, lopty sa totiž zmocnil Schieber a nebyť dobrého obranného zákroku Schustera, Bürki mohol mať plné ruky práce.
     
    5
    Guédé výborne vybojoval loptu v strede poľa, nedovolene ho zastavil Brooks, no hlavný rozhodca ponechal výhodu z ktorej pramení aspoň prvý rohový kop pre Freiburg.
     
    6
    Ten sa ale končí bez úspechu, Sorg totiž hlavičkoval nad.
     
    7
    Na ľavom krídle bol tentoraz faulovaný Günter, hostia svojho súpera od začiatku duelu veru nešetria. Freiburg sa následne opäť stiahol pred vlastnú bránu, odkiaľ bude zakladať ďalšiu útočnú akciu.
     
    8
    Freiburg sa dostal až pred pokutové územie súpera, ponad neho preletelo niekoľko centrov, žiadny z nich však nemal oči a tak Kraft zatiaľ nemusel mať obavy.
     
    9
    Celá útočná akcia sa skončila ofsajdom Philippa, ten sa navyše nepríjemne zrazil s Brooksom. Obaja zostali otrasení na trávniku, horšie to vyzerá s druhým menovaným.
     
    10
    S Brooksom to nevyzerá dobre, na ihrisku zasahuje aj lekársky tím, za čiarou sa hneď začal rozcvičovať Heitinga.
     
    11
    V hre sa opäť pokračuje, Brooks opustil ihrisko v opatere lekárov, uvidíme či ešte do dnešného zápasu bude môcť zasiahnuť.
     
    12
    Tak napokon to nebude až tak vážne ako to vyzeralo zo začiatku, Brooks sa už nachádza na hracej ploche, Pekarík dobre vysunul Beerensa, ktorý pred bránu posielal prudký center, ten bol odvrátený. Následne prišiel faul na Hosogaia a Berlín bude zahrávať priamy kop.
     
    13
    Ten už tradične zahrával Ronny. Nemyslel to zle,strela bola mierená do pravej šibenice, napokon lopta letela tesne mimo.
     
    14
    Freiburg to teraz skúsil dlhou nakopávanou loptou na Guédého, ten sa však ocitol v postavení mimo hry.
     
    15
    Loptu v strede ihriska získal Darida, ten ju okamžite posielal na nabiehajúceho si Philippa. Nemecký útočník si ťažkú loptu nedokázal spracovať a tak domáci tím prichádza o loptu.
     
    16
    Do útoku tak mohli vyštartovať práve hostia, ktorí si podržali loptu pred šestnástkou súpera, no neodvážili sa ísť do zakončenia. Všeobecne zatiaľ sledujeme pomerne opatrný futbal z obidvoch strán.
     
    17
    Darida na pravom krídle urputne bojoval o loptu. Dokonca až tak, že po tom ako mu ušla za čiaru v plnej rýchlosti nepríjemne vpálil do reklamného mantinelu.
     
    18
    Pekná akcia v podaní domácich hráčov, Günter si loptu potiahol až k hranici pokutového územia, tam posielal loptu na Guédého. Ten ju chcel prenechať Philippovi, čím by určite prekvapil obranu súpera. Nanešťastie prekvapil aj samotného Philippa a ten už loptu nezachytil.
     
    19
    Opatrná hra pokračuje aj naďalej, domáci celok sa znova stiahol až k vlastnému brankárovi a s ďalšou rozohrávkou sa rozhodne neponáhľa.
     
    20
    A stále to isté dookola, Krmaš, Bürki a Kempf a naspäť. Hostia sa už ani nesnažia o nejaké prílišné napádanie rozohrávky.
     
    21
    Bürki napokon spoluhráčov vysunul dlhočizným odkopom, vo vzdušnom súboji sa zrazili Günter a Beerens, pískaný je faul proti tímu hostí, aj keď to tak sprvu nevyzeralo.
     
    22
    Center Güntera bol odvrátený na druhý rohový kop Freiburgu v dnešnom zápase.
     
    23
    Loptu v pokutovom území zachytil Guédé, ten ju poslal za čiaru Daridovi, ktorú ju vracal späť do ohňa. Tam sa medzičasom dokázala obrana Herthy sformovať a nebezpečenstvo odvrátiť.
     
    24
    Hostia dokonca pohrozili rýchlym protiútokom, ten však bol zastavený ešte pred stredovou čiarou. Lopta sa znova vracia na polovicu Berlínu.
     
    25
    Hráči v červenom loptu stratili, Ronny okamžite dlhou prihrávkou hľadal nabiehajúceho si Schiebera, tá bola tečovaná domácim hráčom takže uvidíme rohový kop pre Herthu.
     
    26
    Ten sa hosťom nevydaril, naopak Schmid vyštartoval do protiútoku, zozadu ho v sklze zostrelil Ronny a práve on bude prvým hráčom v zápase, ktorý uvidí žltú kartu.
     
    27
    Domáci tím nevyužil to že obrana Herthy bola rozhodená, s rozohrávkou si počkal, nakoniec boli hráči vytlačení znova až pred Bürkiho.
     
    28
    Ten s rozohrávkou nevyčkával, rýchlo loptu poslal Daridovi, ktorý ju predĺžil na Philippa, ten sa ale opäť ocitol len v postavení mimo hry.
     
    29
    Schuster to nemyslel zle, peknou kolmicou sa snažil vysunúť Guédého, ten sa ale ocitol v ťažkej pozícii, o loptu v súboji prišiel, získal však aspoň rohový kop.
     
    30
    Freiburg dal gól! Presne po polhodine hry prichádza prvý gól dnešného zápasu! Schmid loptu z rohu ihriska parádne zatočil, pred bránou našiel MARCA KEMPFA a ten hlavou prvý raz v zápase prekonáva Krafta.
    KEMPF - 1:0
     
    31
    A Freiburg bude mať veľkú príležitosť svoje vedenie navýšiť! Hegeler totiž pred svojou šestnástkou zostrelil súpera a tak domáci tím získava priamy kop z takmer ideálnej pozície.
     
    32
    Priamy kop zahrával Schmid, napálil to iba do múru tiel pred sebou, Freiburg tak získava aspoň rohový kop.
     
    33
    Domáci hráči sa pokúsili o nacvičený signál, ten im ale príliš nevyšiel, toľko s loptou v rohu ihriska vymýšľali, že sa Schmid ocitol v ofsajde.
     
    34
    Guédé získal loptu na pravej strane, príliš s loptou špekuloval, váhal s centrom až dovtedy pokiaľ mu loptu nezobrala dvojica brániacich hráčov.
     
    35
    Šancu vyrovnať bude mať Hertha Berlín, Haraguchi si vypýtal faul pred pokutovým územím Freiburgu.
     
    36
    Hertha dala gól! Priamy kop už tradične zahrával RONNY HEBERSON, ten svojou delovkou obstrelil múr a nedal Bürkimu v bráne najmenšiu šancu zasiahnuť. Ten zostal nehybne stáť a stal sa len pozorovateľom. 1:1.
    RONNY - 1:1
     
    37
    Freiburg sa okamžite snaží o gólovú odpoveď, konečne sa nám to tu trochu rozhýbalo, Schmid sa po vzdušnom súboji ocitol na trávniku, nevyzerá to ale vážne.
     
    38
    Hostia to skúšali nakopávanou loptou po pravom krídle, tá ale bola pre Beerensa pridlhá a skončila mimo hracej plochy.
     
    39
    Berlín získal ďalší priamy kop, tentoraz z oveľa menej výhodnej pozície. Ronny poslal loptu na hranicu pokutového územia, odkiaľ zakončoval Haraguchi, jeho strela bola tečovaná a tak uvidíme rohový kop.
     
    40
    Tentoraz sa domáci tím oslobodil bez väčších problémov, aj keď loptu len tesne hlavou minul jeden z hráčov v modro-bielom drese.
     
    41
    Loptu na pravom krídle získal Pekarík, jeho center bol príliš prudký. Loptu pred bránu z opačnej strany vracal Schulz, Hosogai o ňu v šestnástke bojoval aj keď bol na zemi, úspech to však neprinieslo.
     
    42
    Hra pokračuje aj naďalej pred pokutovým územím Freiburgu, domáci hráči súpera do vážnejšieho ohrozenia brány nepúšťajú, v závere polčasu poctivo bránia.
     
    43
    Celú akciu ukončil útočný faul Beerensa, rozohrávať od svojej brány bude Bürki. Čas do konca prvého polčasu sa nám rýchlo míňa.
     
    44
    Domáci hráči sa ešte snažili niečo vymyslieť na ľavom krídle, v útoku si však nerozumeli a lopta im ušla až za postrannú čiaru.
     
    45
    Následne sa im ešte podarilo hru preniesť na opačnú stranu, Guédé ale ani na dva razy neprestrelil dobre brániacich hráčov.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 2 minúty.
     
    45+1
    V nadstavenom čase nám ešte strelu predviedol Schmid, ten sa až prekvapivo ľahko dostal do pokutového územia Herthy, napokon však bránu netrafil.
     
    45+2
    Prvý polčas sa viac menej dohráva v strede ihriska, čoskoro začujeme hvizd hlavného arbitra, ktorý ho ukončí.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvá polovica zápasu je za nami, skóre je po ňom vyrovnané. V 30. minúte hlavou po rohovom kope skóre otvoril Kempf, o 6 minút neskôr parádnym priamym kopom odpovedal Ronny. Inak sledujeme pomerne vyrovnané stretnutie. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 21:32.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Začal sa nám druhý polčas, počas prestávky sme zaznamenali zmenu v zostave Herthy Berlín, na druhú polovicu zápasu už nenastúpi Schieber, toho na trávniku vymení Kalou.
     
    46
    Počas prestávky striedal aj domáci tím, Mujdža na ihrisku vystrieda Sorga.
     
    47
    Na úvod druhej polovice zápasu sme mali možnosť sledovať zvýšenú útočnú aktivitu Freiburgu, tá ale nepriniesla šancu, naopak hráči o loptu pri ľavej rohovej zástavke pomerne ľahko prišli.
     
    48
    Na opačnej strane Ronny zahrával prvý rohový kop v druhom polčase, loptu si postrážil Bürki, ktorý ju skryl vo svojom náručí.
     
    49
    Hosogaia teraz zozadu nepríjemne zostrelil Darida, v prvom polčase za podobný zákrok videl žltú kartu Ronny, v tomto prípade ale trest neprichádza.
     
    50
    Schuster dlhou prihrávkou vysunul Schmida, ten sklepával Guédemu, nanešťastie pre domáci tím mu lopta odskočila až mimo hracej plochy.
     
    51
    Guédé vo vzdušnom súboji pocítil silu lakťa Brooksa, ten za svoj faul a následné protesty u rozhodcu vidí aj žltú kartu.
     
    52
    Nebolo to márne! Z priameho kopu lopta mierila k vzdialenejšej tyči, kde si na ňu počkal Kempf, jeho strelu z voleja na roh pohotovo vyrazil Kraft.
     
    53
    Ten už neznamenal hrozbu pre bránu Berlínu, obrana tentoraz brankárovi pomohla a poslala loptu ďaleko do bezpečnej vzdialenosti.
     
    54
    Schmid si pekne vymenil loptu s Klausom, prvý menovaný prudko vypálil, schytal to len pred ním stojaci Schulz.
     
    55
    Guédé takmer na čiare najprv výborne vybojoval loptu, následne však ďalší boj o ňu trošku zbytočne predčasne vzdal, mohla z toho byť nebezpečná situácia pre Freiburg.
     
    56
    V pokutovom území Herthy sa odohral zaujímavý stret dvoch 26tiek. Philippa podľa rozhodcu čisto zastavil Schulz, no pravdepodobne v tom bol lakeť do oblasti rebier. Nič to nemení, pokutový kop sa nenariaďuje.
     
    57
    Günter sa pri svojej rohovej zástavke zahrával s ohňom, s rozohrávkou zbytočne vyčkával, napokon situáciu nezvládol ideálne a daroval tak súperovi rohový kop.
     
    58
    Obrana Herthy zaspala, výkop od Bürkiho brány sa až prekvapivo ľahko dostal k Philippovi. Ten sa z ničoho nič ocitol zoči voči Kraftovi. Zakončoval už z ťažkého uhla a tak Kraft situáciu zvládol a jeho strelu chytil.
     
    59
    Naopak, tentoraz sa musel brániť domáci tím, hostia si niekoľkokrát vymenili loptu v nebezpečnej vzdialenosti pre Bürkiho, napokon z toho strela na bránu nebola.
     
    60
    Brooks si s Kraftom nerozumel v rozohrávke, jeho mala domov šla do miest, kde sa nikto nenachádzal, Freiburg bude kopať roh.
     
    61
    Ďalší nacvičený signál, Daridov center nenašiel svojho adresáta, lopta letí mimo a Kraft bude rozohrávať od svojej svätyne.
     
    62
    Klaus sa šikovne predral cez dvojicu brániacich hráčov, v pokutovom území šiel k zemi, domáce tribúny si pýtajú penaltu, tá ale nepríde.
     
    63
    A znova Klaus, tentoraz krásnym padáčikom vysúval Schmida, pri lopte bol skôr Kraft, ktorý ju skryl v rukaviciach.
     
    64
    Philipp teraz zaváhal! Výborne obral Brooksa na jeho vlastnej polovici o loptu, rútil sa sám na brankára a zbytočne alibisticky prihrával Guédému, namiesto toho aby sám zakončoval z dobrej pozície. Hosogai jeho úmysel vystihol a prihrávku v poslednej chvíli zachytil.
     
    65
    Philipp sa následne z trávnika zdvíhal len ťažko, prichádzajú kŕče, pomôcť mu musel Kraft.
     
    66
    hra sa presunula do okolia stredového kruhu, videli sme súboj dvoch sedmičiek, Hosogaia k zemi poslal Darida.
     
    67
    Philipp mal ďalšiu obrovskú šancu! Po rýchlom prenesení hry pred bránu hostí sa po prihrávke z pravej strany ocitol v dobrej pozícii. Jeho projektil ale Kraft stihol včas vyraziť na roh.
    PHILLIP
     
    68
    A to bolo od Philippa pre dnešok všetko, v 68. minúte totiž opúšťa ihrisko a jeho miesto zaujme Frantz.
     
    69
    Strieda aj Hertha Berlín, Haraguchiho na ihrisku vymení Stocker.
     
    70
    Ten si dlho bez trestu nezahral, okamžite po rohovom kope pred svojou vlastnou šestnástkou nepekne fauloval Schmida za čo vidí aj kartu žltej farby.
     
    71
    Prudký projektil z priameho kopu napokon končí v bezpečí náručia Krafta, ten je dnes v bráne okrem jedného inkasovanému gólu pomerne istý.
     
    72
    Hertha medzitým zahrala ďalší rohový kop, po ktorom nasledovala ďalekonosná strela Schulza, tá ale letela pomerne vysoko nad.
     
    73
    Kalou teraz nepríjemne, ale nechtiac rukou do tváre zasiahol Daridu, ihneď sa mu ospravedlnil a hra môže pokračovať ďalej.
     
    74
    To ale netrvalo dlho, krátko na to sa na zem zložil Lustenberger, aj toho trápia kŕče a na ihrisko znova vybieha lekár.

     
    74
    Lustenberger má toho dnes akurát tak dosť, preto prichádza jeho striedanie, na ihrisko sa pozrie aj Heitinga.
     
    75
    Frantz posielal pred bránu dobrý center, pred Klausom stihol zakročiť Brooks, navyše domáci hráč sa dopustil útočného faulu.
     
    76
    Ďalší útočný faul, tentoraz sa jeho obeťou stal Pekarík. Kalou má očividne problémy s jeho kopačkami a tak musí za čiarou počkať na nový pár obuvi.
     
    77
    Kalou aj naďalej netrpezlivo stepuje za postrannou čiarou a čaká, kým mu niekto donesie náhradný pár kopačiek. Ktovie aký problém má s tými, v ktorých hral doteraz.
     
    79
    Freiburg dal gól! Kalou sa po zapojení sa do hry mohol dívať len na to ako Guédé perfektne naservíroval loptu úplne voľnému FELIXOVI KLAUSOVI, ktorý z dobrej pozície prekonáva Krafta! 2:1.
    KLAUS - 2:1
     
    80
    Medzitým sa nám začala posledná desaťminútovka riadnej hracej doby, uvidíme, ako sa s týmto úderom popasujú hráči Herthy Berlín.
     
    81
    Určite môžeme očakávať otvorenie ich hry, zatiaľ sa ale Kraft s rozohrávkou neponáhľa, rozohral len nakrátko.
     
    82
    Na ihrisku začínajú svoju úlohu zohrávať aj nervy, Hegeler za opakované nedovolené zákroky vidí žltú kartu.
     
    83
    Čas na prípadné vyrovnanie sa hráčom hostí rýchlo míňa, zatiaľ sa im nedarí vytvoriť si súvislejší tlak, naopak, väčšinou sa musia brániť, pretože Freiburg hrozí ďalšími útočnými akciami.
     
    84
    Loptu teraz výborne získal Pekarík, posunul ju Kalouovi, ten ale bojoval o loptu až príliš a dopustil sa útočného faulu. Bürki sa s rozohrávkou pochopiteľne nikam neponáhľa.
     
    85
    Začala sa nám posledná päťminútovka riadnej hracej doby, momentálne sa hrá na polovici hostí, tam loptu určite chcú hráči Freiburgu podržať čo najdlhšie.
     
    86
    Hostia to pre zmenu skúšali dlhou nakopávanou loptou, tá ale neslávila úspech, lopta skončila za čiarou, vhadzovať bude Günter.
     
    87
    Mujdža pekne vysúval Schmida, toho v poslednej chvíli zastavil Stocker. Ten poslal loptu Kraftovi, ktorý ju okamžite poslal na súperovu polovicu.
     
    88
    Tam sa presunul aj Stocker, ktorý pekným centrom hľadal Kaloua, ten si vo vzduchu pomohol rukami, čo neušlo pozornosti hlavného rozhodcu, ktorý píska faul.
     
    89
    Domáci tím strieda posledný krát v zápase, z ihriska odíde Darida, naopak opačným smerom vyštartoval čerstvý Höfler.
     
    90
    Kempf poslal do šestnástky súpera dobrú loptu, na tú si brúsili zuby aj Guédé aj Klaus, Schulz bol ale proti a loptu odkopol do bezpečia.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nám signalizuje, že nad rámec riadneho hracieho času sa budú hrať ešte extra 4 minúty.
     
    90+1
    V nich sa Freiburg úspešne bráni, nedovolí súperovi udržať sa na jeho útočnej polovici, vyzerá to tak, že to domáci tím už zvládne.
     
    90+2
    Naopak udrieť mohol domáci tím, Frantz dostal výbornú prihrávku do behu, tesne pred pokutovým územím ho zboku doslova zostrelil Schulz, ktorý za svoj zákrok vidí červenú kartu, navyše Freiburg získava v posledných minútach priamy kop z ideálnej pozície.
     
    90+3
    Ten zahrával Schmid, ale mieril nad. Hostia budú mať na vyrovnanie necelých 60 sekúnd.
     
    90+4
    Ronny sa mohol stať absolútnym hrdinom hostí, jeho delovku z hranice pokutového územia však perfektne zneškodnil Bürki. Predtým bol ale pískaný faul, takže Hertha získava priamy kop z podobnej pozície ako pred chvíľou jeho súper.
     
    90+5
    Ronny si už chystá loptu, Heitinga ešte provokuje domáceho gólmana, pred bránu sa už chystá aj brankár hostí Kraft.
     
    90+6
    Hertha dala gól! Verte tomu alebo nie, RONNY HEBERSON ďalším gólom z priameho kopu keď prestrelil múr tiel pred sebou v 6 minúte nadstaveného času vyrovnáva skóre na 2:2! Ronnyho dnes budú spoluhráči určite nosiť na rukách.
    RONNY - 2:2
     
    90+7
    Ale to ešte nemusí byť všetko, Rozhodca nechal rozohrať domácemu tímu ešte jednu útočnú akciu po ktorej získavajú priamy kop!
     
    90+8
    Na center z priameho kopu si najvyššie vyskočil Krmaš, jeho zakončenie hlavou ale letí tesne mimo ľavej žrde! Tak to je naozaj infarktový záver.
     
    90+8
    Koniec zápasu.
     
    To bolo z dnešného zápasu naozaj všetko, konečný výsledok je 2:2 a treba poznamenať, že remíza dnešnému zápasu svedčala asi najviac. V druhom polčase vedenie na stranu Freiburgu strhol Klaus, no v nadstavenom čase parádnou strelou vyrovnal Ronny.

    Po dnešnom zápase sa obidva tímy bodovo dotiahnu na Wolfsburg, ten čaká v nedeľu súboj na domácej pôde proti Bayeru Leverkusen.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:29:26)

    Andrej Marienka

    Góly: 30. Kempf, 79. Klaus – 36. Ronny, 90+6. Ronny

    Karty:   26. Ronny (HER), 51. Brooks (HER), 70. Stocker (HER), 82. Hegeler (HER)   90+2. Schulz (HER)


    SC Freiburg: Bürki – Günter, Kempf, Krmaš, Sorg – Klaus, Darida, Schuster, Schmid – Philipp, Guédé
    Náhradníci: Mielitz – Torrejón, Frantz, Mujdža, Höfler, Freis, Kerk

    Hertha BSC: Kraft – Schulz, Brooks, Lustenberger, Pekarík – Hosogai – Haraguchi, Ronny, Hegeler, Beerens – Schieber
    Náhradníci: Jarstein – Skjelbred, Heitinga, N'Djeng, Kalou, Stocker, Niemeyer

    Rozhodca: Meyer – Bornhorst, Dietz