A. Mytišči – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec 0:3 (kon.) | Záhreb – Novgorod 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
0:3 (0:2, 0:1, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
Utorok 16.09.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    23:54
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Prečíslenie hostí dva na jeden, Stoliarov z ľavej strany poslal puk na pravý kruh na hokejku PAVLA BUČNEVIČA, ktorý pohotovo trafil odkrytú časť Backlundovej bránky. Asistencie: Gennadij Stoliarov a Adam Almqvist.
     
    12:10
    Severstal Čerepovec dal gól!
    PAVEL BUČNEVIČ najskôr prešiel s pukom poza bránku a chcel zasunúť Janusovi po ľade, Jaroslav ho vychytal, no na jeho druhú strelu z medzikružia už bol prikrátky. Bez asistencií.
     
    07:43
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia opäť brejkovali a z ľavého kruhu poslal puk na bránku belasých JEVGENIJ MONS. Janus zrejme puk dobre nevidel, hostia sa ujímajú vedenia. Asistencie: Pavel Černov a Dmitrij Kagarlickij.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 8. Mons (Černov, Kagarlickij), 13. Bučnevič, 24. Bučnevič (Stoliarov, Almqvist)


    HC Slovan Bratislava: Janus (13. Backlund) – Baranka, Sersen (A), Sigalet, Foster, Mihalik, Starosta, Luža – Vondrka, Nedorost, Nagy (A) – Hudáček, Surový, Netík – Bartovič (C), Bližňák, Murley – White, Tičar, Jeglič
    Severstaľ Čerepovec: Štepánek (Magarilov) – Almqvist, Urbom, Stasenko, Šinin (A), Lukin, Šefer (C), Arzamascev, Kupcov – Kvapil, Stoliarov (A), Bučnevič – Kagarlickij, Černov, Mons – Nikoncev, Kovyršin, Kazakovcev – Dedunov, Zemčenko, Monachov

    Rozhodca: Bulanov, Olenin – Balodis, Birin

    Diváci: 8.832