Maďarsko U21 – Slovensko U21 3:0 (kon.) | Polska U-21 – Česko U21 5:3 (kon.) | Maďarsko – Slovensko 6:0 (kon.)
Poľsko – Česko 3:4 (kon.)
koniec
Maďarsko U21
3:0 (1:0)
Slovensko U21
cz Pondelok 15.09.2014, 13:00 • Městská hala Vodova • Turnaj čtyř zemí
     
    39
    Maďarsko U21 právě vstřelilo branku!
    Bohmer špatně zpracoval přihrávku, čímž daroval šanci Bence KLACSÁKOVI, který střelou do prázdné brány definitivně rozhoduje.
     
    37
    Když už se Slováci dostali ke střele, byla ztečována a Mezei rychlým výkopem zkusil štěstí. To však neměl – jeho projektil se odrazil od břevna slovenské svatyně!
     
    34
    Obrovských zmatků při návratu brankáře Slovenska do brány mohl využít Bognár, ale Velčický se stihl přesunout a chytil jeho ránu.
     
    34
    Mizernou přihrávku Kelíška vystihl Bognár, který okamžitě pálil do prázdné, jenže trefil smolně tyč.
     
    33
    A pozor, Slovensko to zkouší bez brankáře!
     
    32
    Na druhé straně hřiště se mohl prosadit Püspök, s jehož slabým zakončením ovšem brankář neměl problémy.
     
    29
    Krátce na to mohl využít pasu za obranu Kulik, ale Velčický mu tentorkát snahu o navýšení vedení překazil.
     
    29
    Maďarsko U21 právě vstřelilo branku!
    Napodruhé už to Maďarům vyšlo. Odražený míč si vzal Márk APATINI, udělal kličku padajícímu gólmanovi a bezpečně zasunul do prázdné brány.
     
    28
    Ragadics přetlačil všechny strážce a šel ze strany sám na Velčického. Akci chtěl vyšperkovat příhrou na nabíhajícícho Gulyáse, ale ten v zakončení naprosto vyhořel.
     
    24
    Tibor Kelíšek chyboval v rozehrávce a následně byl nucen zatáhnout za ruční brzdu. Kelíšek si vysloužil žlutou kartu. Stav akum. faulů 1:3.
     
    22
    Slovensko je v úvodu druhého dějství jako vyměněné. Kelíšek našel křížným pasem nehlídaného Válka, jenž ve velké šanci také selhal.
     
    22
    Martin Holák obral obránce Maďarska o míč a stanul sám před Mezeiem, kterého se pokusil přehodit, ale přehodil také bránu.
     
    18
    Naopak právě oni udělali po chvíli ještě větší hrubku a Szabó mohl zaznamenat svou druhou branku v utkání, ale ve snaze obstřelit Kollára minul také bránu.
     
    15
    A další spálená šance! Kollár nyní neodhadl rychlost soupeře, špatně vyběhl a daroval příležitost Gulyásovi. Maďarský hráč svým lobem nastřelil pouze břevno odkryté brány!
     
    15
    Další tutovku zahodili pro změnu Maďaři! Mário Boris opět ztratil míč na půlící čáře a Gulyás šel sám na Kollára. V klíčové chvíli si míč ukopl a nechal pouze vyniknout brankáře Slovenska.
     
    14
    V největší šanci slovenského výběru se zničehonic ocitl Denis Tkáčik, jenž měl před sebou volnou cestu k bráně, a tak napřáhl, ale minul maďarskou klec.
     
    11
    Následný protiútok Maďarska zastavil Marko Hudáček nedovoleným zákrokem zezadu a po právu uviděl žlutou kartu. Stav akum. faulů 0:4.
     
    10
    Ragadics přetlačil ve vzájemném souboji Kelíška a postupoval sám na Kollára. Místo zakončení ale volil zpětnou přihrávku, kterou Slováci zablokovali a odkopli míč do autu.
     
    8
    Maďarsko U21 právě vstřelilo branku!
    Maďaři sehráli standardní situace perfektně na jeden dotek. Bálint Bognár posunul zcela volnému Péteru SZABÓVI, jenž se trefil přesně pod břevno.

    Pavel Rosendorf

    Góly: 8. Szabó (Bognár), 29. Apatini, 39. Klacsák

    Karty:   11. Hudáček (SVK21), 24. Kelíšek (SVK21)


    Maďarsko U21: Mezei (Kovács, Boldizsár) – Szabó, Bognár, Klacsák, Püspök, Ragadics, Apatini, Magyar, Kulik, Sáhó, Vas, Gulyás.
    Slovensko U21: Kollár (Velčický) – Černek, Holák, Kelíšek, Polák, Gajdošík, Válek, Boris, Bohmer, Hudáček, Rohal´, Svitek, Tkáčik.

    Rozhodca: Henych, Petr