Hull City – West Ham 2:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
2:2 (1:0)
West Ham United
Pondelok 15.09.2014, 21:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Curtis DAVIES (vl.) - 2:2
     
    67
    West Ham United dal gól!
    No prosím, Sam Allardyce i všetci prítomní Kladivári opäť povstali! Hammers sa i po druhýkrát darí v krátkom slede vyrovnať! Na pravej strane sa s loptou pohral Stewart Downing, ktorý vyslal do šance Diafru Sakha. Ten na minimálnom priestoru unikol Robertsonovi, aby následne posielal prudký strielaný center pred McGregora. Ten si na loptu nesiahol a po teči za ním stojaceho CURTISA DAVIESA sa guľatý nezmysel prekotúľal až za bránkovú čiaru. Veľká smola pre Tigers, ešte to bude zaujímavé!
    Mohamed DIAMÉ - 2:1
     
    64
    Hull City dalo gól!
    Káder Steva Bruca dnes neobsahuje ideálnejšieho strelca gólu, než je donedávna ešte hráč West Hamu United MOHAMED DIAMÉ, ktorý opäť prikláňa misky váh na domácu stranu. Všetko to vzniklo po ľahkovážnom outovom vhadzovaní Aarona Creswella, ktorý nedokázal zachytiť defenzívny stredopoliar Kouyaté. Diamé mohol následne neohrozene postupovať na bránku, nezastavil ho ani James Tomkins a Mohamed následne z vnútra šestnástky nádhernou strelou od ľavej žrde žrde posiela Tigre do vedenia!
    Enner VALENCIA - 1:1
     
    50
    West Ham United dal gól!
    Nádhera, Big Sam dvíha ruky, ale určite i domáci fanúšikovia museli objektívne zatlieskať. ENNEROVI VALENCIOVI sadla lopta priam dokonale, Kladivári vyrovnávajú! Na ľavej strane začal nenápadnú akciu Stewart Downing, ktorý posúval loptu práve na jedného z objavov majstrovstiev sveta v Brazílii. Valencia si pokojne naviedol loptu na stred ihriska, kde ho Stephen Quinn bránil veľmi pasívne, čo hosťujúci útočník využil na exportnú ranu na bránku. Tá sa z nejakých 23 metrov ešte pred sieťou dotkla i hornej konštrukcie McGregorovej svätyne, ktorý bol v tomto prípade bez šance.
    Abel HERNÁNDEZ - 1:0
     
    39
    Hull City dalo gól!
    Kým Kladivári na jednej strane nedávno nepochodili, na opačnej už zahrmelo! United sa v posledných minútkach zlepšovali, no akoby pozabudli na zadné vrátka. Na pravej strane dostal priestor na centrovanú loptu obávaný asistent Ahmed Elmohamady, ktorý opäť dokonale zakrútil loptu do šestnástky. Tam sa cez brániaceho Jamesa Tomkinsa pretlačil ABEL HERNÁNDEZ a hlavičkou presne k ľavej žrdi prekonáva inak nezamestnaného Adriána. Uruguajská posila z Palerma si svoj štart v novom drese nemohla vysnívať krajšie.

    Erik Farkaš

    Góly: 39. A.Hernández(Elmohamady), 64. M.Diamé – 50. E.Valencia(Downing), 67. C.Davies (vla.)

    Karty:   54. Huddlestone (HUL), 60. Robertson (HUL), 90+3. Livermore (HUL) – 90+4. W.Reid (WHU)


    Hull City AFC: McGregor – M. Dawson, C. Davies (C), Robertson – Elmohamady, Livermore, M. Diamé, Huddlestone, Quinn – A. Hernández, Jelavič
    Náhradníci: S. Harper – Rosenior, J. Chester, Meyler, Brady, G. Ramírez, Ben Arfa

    West Ham United: Adrián – Demel, Tomkins, W. Reid, Creswell – Kouyaté, Noble (C) – Downing, M. Zárate, E. Valencia – D. Sakho
    Náhradníci: Jääskeläinen – Jenkinson, J. Collins, Amalfitano, A. Song, C. Cole, Vaz Té

    Rozhodca: Martin Atkinson – M. Mullarkey, S. Child – L. Mason