Poslední den přestupního termínu (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupního termínu

cz Pondelok 01.09.2014, 12:00Futbalové udalosti
     
    09:41
    PŘESTUP. Londýnský Arsenal na poslední chvíli přivedl posilu do ofenzivy. Kanonýrům se upsal útočník Manchesteru United DANNY WELBECK, za jehož služby klub z Old Trafford zinkasoval 16 milionů liber. (@Arsenal) (09:41:43)

     
    09:35
    HOSTOVÁNÍ. Hull City získal do konce sezony křídelníka Newcastlu HATEMA BEN ARFU. (@HullCity)
     
    09:34
    HOSTOVÁNÍ. Obránce MIKE KEANE a středopolař NICK POWELL, kteří patří Manchesteru United, odešli na hostování do Burnley, respektive Leicesteru. Keane bude na Turf Moor působit pouze do ledna. (@ManUtd)
    Poslední posilou Rudých ďáblů je RADAMEL FALCAO.

     
    09:28
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United potvrdil příchod útočníka RADAMELA FALCAA z monackého AS na hostování s opcí v půl třetí ráno středoevropského letního času. (@ManUtd)
     
    01:23
    PŘESTUP. Útočník Manchesteru United TOM LAWRENCE přestoupil do Leicesteru, jenž mu předložil čtyřletou smlouvu. Přestupová částka údajně šplhá k jednomu milionu liber. (Sky Sports)

     
    00:53
    PŘESTUP. Kromě zmiňovaného Tobyho Alderweirelda dotáhli Saints do úspěšného konce také přestup 22letého záložníka SADIA MANÉHO. Bývalý hráč Salcburku podepsal čtyřletou smlouvu.
    TOBY ALDERWEIRELD by neměl být poslední letní akvizicí kouče Saints Ronalda Koemana.

     
    00:28
    HOSTOVÁNÍ. Southampton potvrdil příchod obránce Atlétika Madrid TOBYHO ALDERWEIRELDA. (@SouthamptonFC).
     
    00:20
    HOSTOVÁNÍ. Steve Parish, člen vedení Crystal Palace, potvrdil, že na půlroční výpomoc přichází z Wolverhamptonu útočník KEVIN DOYLE. Selhurst Park naopak do konce roku opustil GLENN MURRAY, jenž bude hostovat v Readingu. (@Iandennisbbc)
     
    00:15
    HOSTOVÁNÍ. Obránce Southamptonu JOS HOOIVELD odešel na hostování do druholigového Norwiche.
     
    00:11
    HOSTOVÁNÍ. Chorvatský záložník NIKO KRANJČAR z Dynama Kyjev se po loňském hostování na Loftus Road znovu upsal Queens Park Rangers. (@QPRFC)
     
    00:06
    HOSTOVÁNÍ. Valencia přivedla útočníka Manchesteru City ÁLVARA NEGREDA, který bude na Mestalle oblékat dres s číslem 7. (@valenciacf)
     
    00:00
    Big Ben odbil 23. hodinu. Letní přestupní okno bylo uzavřeno. Stále čekáme na potvrzení několika transferů, včetně příchodu RADAMELA FALCAA do Manchesteru United či DANNYHO WELBECKA do Arsenalu.
     
    00:00
    PŘESTUP. Záložník Marseille MORGAIN AMALFITANO přestoupil za 1 milion eur do West Hamu, jemuž se upsal na tři roky. (@OM_Officiel)
     
    23:56
    PŘESTUP. Útočník belgického Gentu HABIB HABIBOU se stěhuje do Francie, kde bude hájit barvy Rennes. (@RBairner)
     
    23:52
    HOSTOVÁNÍ. Porto získalo záložníka Sampdorie JOSÉHO CAMPAŇU. (@DuncanCastles)
     
    23:50
    PŘESTUP. Portugalský útočník HÉLDER POSTIGA, který naposledy působil v Laziu v rámci půlročního hostování z Valencie, se stal posilou Deportiva La Coruňa. (@RCDeportivo)
    OUSSAMA ASSAIDI stráví další sezonu na Britannia Stadium.

     
    23:40
    HOSTOVÁNÍ. Avizované hostování křídelníka Liverpoolu OUSSAMY ASSAIDIHO ve Stoke potvrdilo vedení Potters na Twitteru. (@stokecity)
     
    23:39
    HOSTOVÁNÍ. Aktivní Hull s tahy na přestupovém trhu neskončil. Na KC Stadium zamířil GASTÓN RAMÍREZ ze Southamptonu. (@HullCity)
    MAPOU YANGA-MBIWA zapózoval před znakem AS Řím.

     
    23:33
    HOSTOVÁNÍ. Francouzský zadák MAPOU YANGA-MBIWA opouští Newcastle. V novém ročníku bude hostovat v římském AS. (nufc.co.uk)
     
    23:29
    PŘESTUP. Stoper Botafoga DÓRIA se upsal Marseille. (@OM_Officiel)
    SANDRO podepsal na Loftus Road tříletý kontrakt.

     
    23:20
    PŘESTUP. Brazilský defenzivní záložník SANDRO je čerstvou akvizicí Queens Park Rangers. Bývalý hráč Tottenhamu vyšel na 10 milionů liber. (@QPRFC)
     
    23:18
    PŘESTUP. Celtic přivedl šestou letní posilu, kterou se stal útočník Gijónu STEFAN ŠČEPOVIČ. Srbský reprezentant včera přesun do Skotska zavrhl, dnes v Glasgowě podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    23:15
    HOSTOVÁNÍ. Defenzivní univerzál MICAH RICHARDS z Manchesteru City stráví sezonu 2014/15 na hostování ve Fiorentině. (@MCFC)
     
    23:08
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní středopolař Celtiku DYLAN MCGEOUCH zamířil na hostování do Hibernianu. (@celticfc)
     
    23:01
    Do uzavření letního transferového okna zbývá poslední hodina! Sledujte ji s námi na Twitteru prostřednictvím tagu #onlajnprestupy.
     
    22:59
    HOSTOVÁNÍ. Dánské Brondby ulovilo ve Velké Británii další akvizici. Po Danielu Aggerovi přichází TEEMU PUKKI z Celtiku na sezonní hostování. (@BrondbyIF)
     
    22:54
    HOSTOVÁNÍ. Obránce madridského Atlétika EMILIANO INSÚA odešel na hostování do Vallecana. (@Atleti)
     
    22:49
    PŘESTUP. Turín se dohodl s Parmou na transferu útočníka AMAURIHO, který má nahradit Alessia Cerciho, jenž se upsal Atlétiku Madrid. (@TorinoFC_1906)
    Crystal Palace získalo po Zekim Fryersovi JAMESE MCARTHURA.

     
    22:36
    PŘESTUP. Záložník Wiganu JAMES MCARTHUR je oficiálně hráčem Crystal Palace. V Selhurst Parku podepsal tříletou smlouvu. Podle Sky Sports se jedná o nejdražší nákup v historii klubu, přestože přestupovou částku oba celky tají. (@CPFC)
    První obrázky OTÁVIA v dresu Porta.

     
    22:28
    PŘESTUP. Porto oficiálně potvrdilo nákup ofenzivního záložníka Internacionalu OTÁVIA, který v Portugalsku podepsal pětiletý kontrakt. Jeho smlouva rovněž obsahuje výkupní klauzuli ve výši 50 milionů eur. (@FCPorto)
     
    22:25
    HOSTOVÁNÍ. Dalším mladíkem, který opustil Arsenal, je RYO MIYAICHI. Japonský křídelník bude v ročníku 2014/15 hostovat v holandském Twente. (Arsenal.com)
     
    22:16
    PŘESTUP. Obránce Arsenalu IGNASI MIQUEL se na tři roky upsal druholigovému Norwichi. (@NorwichCityFC)
     
    22:10
    PŘESTUP. Milánské AC potvrdilo příchod ofenzivního středopolaře Atalanty GIACOMA BONAVENTURY, který bude na San Siru působit do 30. června 2019. (@acmilan)
     
    21:50
    PŘESTUP. Křídelník portugalského Estorilu JOAO PEDRO GALVAO putuje do Serie A, kde bude oblékat barvy Cagliari. Opačným směrem zamířil záložník MATÍAS CABRERA. (@CagliariCalcio)
    ZEKI FRYERS se oficiálně upsal Crystal Palace

     
    21:36
    PŘESTUP. Levý obránce ZEKI FRYERS už nebude nadále působit v Tottenhamu, odkud přestupuje do Crystal Palace. Orli s ním uzavřeli tříletou smlouvu.
    Uzavření dohody s Ajaxem už potvrdil také Manchester United, kam DALEY BLIND přestupuje za 14 milionů liber. Holandský reprezentant podepsal čtyřletý kontrakt.

     
    21:28
    HOSTOVÁNÍ. Útočník Sportingu Lisabon BETINHO odešel na roční hostování do anglického Brentfordu, který hraje druhou ligu. (@BrentfordFC)
     
    20:54
    PŘESTUP. Fanoušci Red Devils sice čekají na jiné zprávy, nicméně Ajax na svém twitteru až nyní potvrdil odchod DALEYHO BLINDA na Old Trafford.
    RICKY ÁLVAREZ mění barvy milánského Interu za kombinaci Sunderlandu.

     
    20:18
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Interu Milán RICKY ÁLVAREZ se stal devátou letní akvizicí Sunderlandu. Argentinec přichází na Stadium of Light na sezonní výpomoc.
    MOHAMED DIAMÉ je hráčem Hullu City.

     
    20:01
    PŘESTUP. West Ham prodal Hullu City defenzivního středopolaře MOHAMEDA DIAMÉHO, který na KC Stadium podepsal tříletý kontrakt.
     
    19:47
    HOSTOVÁNÍ. Francouzské Stade Reims získalo na roční hostování VALENTINA ROBERGE ze Sunderlandu. (Safc.com)
    SEBASTIÁN COATES stráví sezonu 2014/15 na Stadium of Light.

     
    19:33
    HOSTOVÁNÍ. Sunderland potvrdil příchod obránce SEBASTIÁNA COATESE na roční hostování z Liverpoolu. Uruguayský rodák je osmou letní posilou Black Cats. (Safc.com)
     
    18:50
    Transferové období pro německé kluby skončilo.
     
    18:26
    PŘESTUP. Někdejší útočník Paris Saint-Germain, Liverpoolu či Swansea DAVID N'GOG bude znovu působit ve Francii v barvách Stade Reims, kde podepsal dvouletou smlouvu. (Stade-de-reims.com)
    LEWISE HOLTBYHO čeká hostování v Hamburku.

     
    18:17
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Tottenhamu LEWIS HOLTBY se vrací do Bundesligy, kde bude rok působit v barvách Hamburku, odkud přestoupil MILAN BADELJ do Fiorentiny a JONATHAN TAH se vydal na hostování do druholigové Fortuny Düsseldorf. (@HSV)
     
    18:13
    PŘESTUP. JOHN ARNE RIISE si znovu zahraje Ligu mistrů. Bývalý levý bek Liverpoolu či římského AS kývl na nabídku Apoelu poté, co mu v květnu vypršel kontrakt ve Fulhamu. (@apoelfcofficial)
     
    17:42
    HOSTOVÁNÍ. Borussia Dortmund uvolnila záložníka JONASE HOFMANNA na roční hostování do Mohuče, které vypomůže také obránce Leverkusenu PHILLIP WOLLSCHEID. (@1FSVMainz05)
     
    17:30
    PŘESTUP. Útočník ALESSIO CERCI z Turína se stal hráčem Atlétika Madrid. Obhájce španělského titulu to oficiálně oznámil na Twitteru. (@Atleti)
    ABEL HERNÁNDEZ přestoupil do Hullu.

     
    17:02
    PŘESTUP. Hull City potvrdil prostřednictvím účtu na Twitteru příchod útočníka ABELA HERNÁNDEZE, který se za sumu blížící se 10 milionům liber stal nejdražším hráčem v historii klubu. Bývalý útočník Palerma stráví s Tygry minimálně příští tři roky. (Hullcitytigers.com)
     
    16:56
    HOSTOVÁNÍ. Burnley hlásí po Georgi Boydovi další posilu. Klubu z Turf Moor se na půlroční hostování upsal záložník Chelsea NATHANIEL CHALOBAH. (Burnleyfootballclub.com)
     
    15:43
    HOSTOVÁNÍ. Belgický reprezentační útočník JELLE VOSSEN odchází z Genku na roční výpomoc do Middlesbrough. (Mfc.co.uk)
    JAVIER HERNÁNDEZ bude v Realu Madrid oblékat číslo 14.

     
    14:20
    HOSTOVÁNÍ. Real Madrid potvrdil příchod útočníka JAVIERA HERNÁNDEZE z Manchesteru United na roční hostování s opcí. Mexický reprezentant bude dnes odpoledne představen médiím na Santiago Bernabéu.

     
    14:07
    PŘESTUP. Labutě ze Swansea posílil útočník švédského Östersundu MODOU BARROW. Velšský klub přestupovou částku nespecifikoval.
     
    13:54
    PŘESTUP. Záložník Aston Villy KARIM EL AHMADI se po dvouletém působení v nejvyšší anglické soutěži vrací do Feyenoordu. Klub z přístavního města Rotterdamu získal také brankáře Ajaxu KENNETHA VERMEERA. (Feyenoord.nl)
     
    12:57
    PŘESTUP. Blackburn získal obránce Evertonu SHANA DUFFYHO, jenž v Ewood Parku podepsal tříletý kontrakt.
     
    12:34
    PŘESTUP. Potvrzeno. GEORGE BOYD se stal hráčem Burnley, kam přestoupil z Hullu za nezveřejněnou sumu. Skotský útočník bude na Turf Moor oblékat dres s číslem 21. (@BurnleyOfficial)
     
    12:16
    HOSTOVÁNÍ. Bayern Mnichov dnes potvrdil odchod JULIANA GREENA do Hamburku, jemuž bude americký reprezentant vypomáhat v rámci ročního hostování.
     
    12:00
    Ještě jednou dobrý den při sledování hektického závěru přestupního termínu. Kluby předních evropských lig mají posledních dvanáct a méně hodin na doplnění svých kádrů. Přestože aktivita na trhu má gradovat až v odpoledních hodinách, škatulata se hýbou už od rána. Veškeré dění budeme mapovat až do skončení transferového okna. Na sociální síti Twitter se můžete zapojit i vy pomocí hashtagu #onlajnprestupy.

    Radek Šamša