Poslední den přestupního termínu (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupního termínu

cz Pondelok 01.09.2014, 12:00Futbalové udalosti
     
    10:17
    Nejzajímavější závěr přestupního období bývá v Anglii, kde letošní letní nákupy přesáhly hranici 750 milionů liber (v přepočtu přes 26 miliard korun). Dění ve všech klubech Premier League bedlivě sledují reportéři, kteří od brzkých ranních hodin postávají u bran tréninkových center. Televizní stanice Sky Sports News rovněž po celý den vysílá přímý přenos. Hlavním tématem dnes prozatím je útočník Radamel Falcao, o něhož údajně stojí oba manchesterské celky a Arsenal. Manažer Kanonýrů Arsene Wenger se po včerejší remíze na půdě Leicesteru City nechal slyšet, že bude v závěru transferového termínu velmi aktivní.
     
    11:17
    Spekulace. Z bitvy o útočníka Monaka RADAMELA FALCAA vyjde jako vítěz Manchester United. Rudí ďáblové podle nejčtenějšího britského seriózního deníku The Telegraph získají kolumbijského reprezentanta na roční hostování.
     
    12:00
    Ještě jednou dobrý den při sledování hektického závěru přestupního termínu. Kluby předních evropských lig mají posledních dvanáct a méně hodin na doplnění svých kádrů. Přestože aktivita na trhu má gradovat až v odpoledních hodinách, škatulata se hýbou už od rána. Veškeré dění budeme mapovat až do skončení transferového okna. Na sociální síti Twitter se můžete zapojit i vy pomocí hashtagu #onlajnprestupy.
     
    12:05
    Spekulace. Nejžhavějším tématem dnešního dopoledne bylo stěhování útočníka RADAMELA FALCAA, jehož získá Manchester United na roční hostování. Klub z Old Trafford monackému AS vyplatí zhruba 6 milionů liber. Přesun bude oficiálně potvrzen po zdravotní prohlídce. (BBC)
    JAVIER HERNÁNDEZ naopak opouští Red Devils. V Madridu by se měl dnes upsat tamnímu Realu.

     
    12:13
    Spekulace. Vedení Southamptonu jedná se zadákem Atlétika Madrid TOBYM ALDERWEIRELDEM.
     
    12:16
    HOSTOVÁNÍ. Bayern Mnichov dnes potvrdil odchod JULIANA GREENA do Hamburku, jemuž bude americký reprezentant vypomáhat v rámci ročního hostování.
    Defenzivní univerzál Manchesteru City MICAH RICHARDS odletěl do Florencie, kde se upíše tamní Fiorentině.
     
    12:23
    Spekulace. Křídelník Hullu GEORGE BOYD zhruba před půl hodinou dorazil do Burnley, kde jej čeká zdravotní prohlídka. (Sky Sports)
     
    12:27
    Spekulace. Hamburk dnes získá kromě Juliana Greena také středopolaře Tottenhamu LEWISE HOLTBYHO, který už je v Německu na zdravotní prohlídce. (@neilashton_)
     
    12:31
    Spekulace. „Hráči dnes budou spíš odcházet,“ sdělil manažer Liverpoolu Brendan Rodgers s tím, že před půlnocí možná přivede ještě jednu akvizici. Anfield Road údajně opustí SEBASTIÁN COATES, OUSSAMA ASSAIDI a FABIO BORINI. (Sky Sports)
     
    12:34
    PŘESTUP. Potvrzeno. GEORGE BOYD se stal hráčem Burnley, kam přestoupil z Hullu za nezveřejněnou sumu. Skotský útočník bude na Turf Moor oblékat dres s číslem 21. (@BurnleyOfficial)
     
    12:57
    PŘESTUP. Blackburn získal obránce Evertonu SHANA DUFFYHO, jenž v Ewood Parku podepsal tříletý kontrakt.
     
    12:59
    Spekulace. Arsenal, Everton, Tottenham a West Ham usilují o stopera Manchesteru City MATIJU NASTASIČE. (@BroadcastMoose)
     
    13:03
    Spekulace. Reportér BBC David Ornstein tvrdí, že zástupci Tottenhamu budou jednat s představiteli Manchesteru United o přestupu útočníka DANNYHO WELBECKA. White Hart Lane mají naopak dát sbohem SANDRO, AARON LENNON a již zmiňovaný LEWIS HOLTBY. (BBC)
    Příznivci Red Devils očekávají příjezd RADAMELA FALCAA před tréninkovým centrem Manchesteru United.

     
    13:13
    Spekulace. Bývalý hráč Tottenhamu JERMAIN DEFOE je spojován s návratem do Premier League. O anglického útočníka stojí Hull, Leicester, Newcastle a QPR, ale také největší rival Spurs Arsenal. Defoe má ze zámořského Toronta přijít na půlroční hostování. (The Telegraph)
     
    13:17
    Google dnes zveřejnil žebříček nejvyhledávanějších jmen posil anglických klubů. Lidé nejčastěji pátrali po Ángelu Di Maríovi, Mariu Balotellim, Marcosu Rojovi, Alexisi Sánchezovi, Diegu Costovi a Ericu Dierovi. (BBC)
     
    13:19
    Na Twitteru se od 1. července, kdy se přestupní okno otevřelo, nejčastěji hovořilo o Arturu Vidalovi, Samim Khedirovi, Marcu Reusovi, Radamelu Falcaovi, Matsi Hummelsovi, Edinsonu Cavanim a Daleym Blindovi. (The Guardian)
     
    13:27
    Spekulace. Sunderlandu mají v sezoně 2014/15 vypomáhat Jihoameričané SEBASTIÁN COATES z Liverpoolu a RICARDO ÁLVAREZ z milánského Interu. Manažer Gus Poyet má oba získat na roční hostování.
     
    13:31
    Do Arsenalu měly v závěrečných dnech transferového období přijít posily do obrany i do útoku. Arsene Wenger však ráno odcestoval do Říma, kam byl pozván na charitativní utkání. Případným jednáním to ale nebrání, závěrečný den přestupního termínu v roce 2011, kdy Kanonýři získali pět nových tváří, strávil Wenger na konferenci UEFA v Ženevě. (The Telegraph)
     
    13:33
    Spekulace. QPR kontaktovalo vedení Liverpoolu ohledně přestupu útočníka FABIA BORINIHO, který je středem zájmu Interu Milán a Sunderlandu. (The Telegraph)
     
    13:54
    PŘESTUP. Záložník Aston Villy KARIM EL AHMADI se po dvouletém působení v nejvyšší anglické soutěži vrací do Feyenoordu. Klub z přístavního města Rotterdamu získal také brankáře Ajaxu KENNETHA VERMEERA. (Feyenoord.nl)
     
    13:57
    Spekulace. Obránce Manchesteru City MATIJA NASTASIČ odmítl Everton a West Ham, kam měl zamířit na hostování. Do Arsenalu jej naopak nepustí vedení klubu z Etihad Stadium.
     
    14:02
    Spekulace. Útočník španělského Gijónu Stefan Ščepovič měl dnes odcestovat do Skotska na zdravotní prohlídku v Celtiku. Rodák z Bělehradu na poslední chvíli přesun do Glasgowa odřekl, ačkoliv už byl dohodnutý i na podmínkách smlouvy. (BBC)
     
    14:07
    PŘESTUP. Labutě ze Swansea posílil útočník švédského Östersundu MODOU BARROW. Velšský klub přestupovou částku nespecifikoval.

     
    14:14
    Spekulace. Southampton podal nabídku ve výši 11,8 milionu liber za záložníka Salcburku SADIA MANEHO. (Sky Sports)
     
    14:17
    Spekulace. Crystal Palace dnes získá nejdražší akvizici ve své historii. Středopolař JAMES MCARTHUR z Wiganu dorazil zhruba před pěti minutami do tréninkového centra Eagles, kde podstoupí zdravotní testy.
     
    14:20
    HOSTOVÁNÍ. Real Madrid potvrdil příchod útočníka JAVIERA HERNÁNDEZE z Manchesteru United na roční hostování s opcí. Mexický reprezentant bude dnes odpoledne představen médiím na Santiago Bernabéu.
     
    14:28
    Spekulace. Defenzivní záložník Sportingu Lisabon WILLIAM CARVALHO zůstane v Portugalsku, ačkoliv novináři zmiňovali jeho jméno v souvislosti s Arsenalem a Manchesterem United. (The Daily Mail)
    Sunderland se dnes dohodl se zadákem MODIBEM DIAKITÉM na rozvázání kontraktu.

    Některé obchody v Manchesteru už prodávají dresy se jménem RADAMELA FALCAA, který cestuje do Anglie na zdravotní prohlídku.

     
    14:56
    Spekulace. Defenzivní záložník West Hamu MOHAMED DIAMÉ má během dneška zamířit do Hullu. (Sky Sports)
     
    15:00
    Spekulace. Arsenal přece jen vyvíjí aktivitu na přestupovém trhu. Jeho řady mají opustit mladíci IGNASI MIQUEL, o něhož usiluje druholigový Norwich, a RYO MIYAICHI, který má již podruhé nakročeno do holandského Feyenoordu. JERMAIN DEFOE naopak nefiguruje na nákupním lístku Kanonýrů. (The Telegraph)
     
    15:07
    Spekulace. Obránce Tottenhamu ZEKI FRYERS je od rána v tréninkovém centru Crystal Palace. (Sky Sports)
    Necelý měsíc vydržel záložník SAPHIR TAÏDER v Southamptonu. Saints dnes jeho roční hostování z Interu Milán předčasně ukončili.

     
    15:13
    Spekulace. West Ham se po odchodu Micaha Richardse do Fiorentiny zaměřil na zisk jiného zadáka MICHAELA CIANIHO z římského Lazia. (The Telegraph)
    JAVIER HERNÁNDEZ bude v Realu Madrid oblékat číslo 14.

     
    15:28
    Spekulace. 19letý brazilský obránce DÓRIA přestupuje z Botafoga do Marseille za částku šplhající k 10 milionům eur. (Globo Esporte)
     
    15:37
    Spekulace. Milánské AC jedná s Parmou o výměně obránce CRISTIANA ZACCARDA za křídelníka JONATHANA BIABIANYHO. (@TheCalcioGuy)
     
    15:43
    HOSTOVÁNÍ. Belgický reprezentační útočník JELLE VOSSEN odchází z Genku na roční výpomoc do Middlesbrough. (Mfc.co.uk)
     
    15:47
    Spekulace. Stoper Newcastlu MAPOU YANGA-MBIWA má v rámci ročního hostování posílit římské AS. (@GraemeBailey)
    Čerstvou akvizici představil také Zenit Petrohrad, jehož kouč André Villas-Boas ulovil BARTA SIMPSONA ze Springfieldu.
     
    16:14
    Spekulace. Aston Villa podala nabídku za ofenzivního středopolaře Realu Sociedad SERGIA CANALESE. (Sky Sports)
     
    16:27
    Spekulace. Ani útočník WILFRIED BONY ze Swansea nezamíří do Arsenalu. Alespoň to tvrdí jeho agent. (@JamesDoddTS)
     
    16:50
    Spekulace. Dohoda o příchodu záložníka LASSANY DIARRY z Lokomotivu Moskva sice ztroskotala, zato si Queens Park Rangers brousí zuby na FABIA BORINIHO, útočníka Liverpoolu. Londýnský klub údajně nabízí 10 milionů liber. (@JamesPearceEcho)
     
    16:56
    HOSTOVÁNÍ. Burnley hlásí po Georgi Boydovi další posilu. Klubu z Turf Moor se na půlroční hostování upsal záložník Chelsea NATHANIEL CHALOBAH. (Burnleyfootballclub.com)
     
    17:02
    PŘESTUP. Hull City potvrdil prostřednictvím účtu na Twitteru příchod útočníka ABELA HERNÁNDEZE, který se za sumu blížící se 10 milionům liber stal nejdražším hráčem v historii klubu. Bývalý útočník Palerma stráví s Tygry minimálně příští tři roky. (Hullcitytigers.com)
    ABEL HERNÁNDEZ přestoupil do Hullu.

     
    Spekulace. Útočník RADAMEL FALCAO podstoupil část zdravotní prohlídky ve Francii, zbytek absolvuje před podepsáním ročního hostování v tréninkovém centru Manchesteru United v Carringtonu. Kolumbijský reprezentant by měl do Anglie přicestovat do hodiny. (@BroadcastMoose)
    ŠINDŽI KAGAWA se dnes poprvé po návratu do Borussie Dortmund sešel s jejím koučem Jürgenem Kloppem.
     
    17:25
    Spekulace. Křídelník Liverpoolu OUSSAMA ASSAIDI má znovu zamířit na roční hostování do Stoke. (@John_Percy)
     
    17:30
    PŘESTUP. Útočník ALESSIO CERCI z Turína se stal hráčem Atlétika Madrid. Obhájce španělského titulu to oficiálně oznámil na Twitteru. (@Atleti)
     
    17:38
    Spekulace. JOHN GUIDETTI, forvard Manchesteru City, jenž strávil loňskou sezonu na hostování ve Stoke, je v hledáčku Fiorentiny, Olympiakosu a Palerma. (BBC)
     
    17:42
    HOSTOVÁNÍ. Borussia Dortmund uvolnila záložníka JONASE HOFMANNA na roční hostování do Mohuče, které vypomůže také obránce Leverkusenu PHILLIP WOLLSCHEID. (@1FSVMainz05)
     
    18:12
    Spekulace. Soukromé letadlo s útočníkem RADAMELEM FALCAEM právě přistálo v Manchesteru. (Sky Sports)
     
    18:13
    PŘESTUP. JOHN ARNE RIISE si znovu zahraje Ligu mistrů. Bývalý levý bek Liverpoolu či římského AS kývl na nabídku Apoelu poté, co mu v květnu vypršel kontrakt ve Fulhamu. (@apoelfcofficial)
     
    18:17
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Tottenhamu LEWIS HOLTBY se vrací do Bundesligy, kde bude rok působit v barvách Hamburku, odkud přestoupil MILAN BADELJ do Fiorentiny a JONATHAN TAH se vydal na hostování do druholigové Fortuny Düsseldorf. (@HSV)
    LEWISE HOLTBYHO čeká hostování v Hamburku.

     
    18:26
    PŘESTUP. Někdejší útočník Paris Saint-Germain, Liverpoolu či Swansea DAVID N'GOG bude znovu působit ve Francii v barvách Stade Reims, kde podepsal dvouletou smlouvu. (Stade-de-reims.com)
     
    18:28
    PŘESTUP. Záložník Montpellieru BENJAMIN STAMBOULI dokončil svůj transfer do Tottenhamu. (@SpursOfficial)
     
    18:35
    V Anglii zbývá necelých šest hodin do uzavření přestupního okna. Kdy končí v ostatních předních evropských ligách, se dozvíte zde. Máte-li dotazy či připomínky, obraťte se na nás na sociální síti Twitter použitím hashtagu #onlajnprestupy.
    JAVIER HERNÁNDEZ dnes poprvé pózoval na Santiago Bernabéu, kam odešel na hostování z Manchesteru United.
     
    18:44
    Spekulace. Vedení Borussie Dortmund smetlo ze stolu nabídku Arsenalu za MARCA REUSE ve výši 40 milionů eur. (@AS_Maroto)
     
    18:50
    Transferové období pro německé kluby skončilo.
     
    18:57
    Spekulace. Útočník DANNY WELBECK, jenž byl spojován s přestupem do Tottenhamu, strávil celý den v tréninkovém centru Arsenalu, kde se připravuje anglická reprezentace. 23letý hráč Manchesteru United nicméně v londýnském Colney zůstal, aby mohl jednat s představiteli Kanonýrů. (London Evening Standard)
     
    19:00
    Spekulace. Nejblíže zisku JERMAINA DEFOEA je Leicester City, který by mohl někdejšího střelce Tottenhamu podepsat z Toronta na hostování s opcí. (The Telegraph)
     
    19:02
    Spekulace. Roční hostování útočníka RADAMELA FALCAA vyjde Manchester United na 24 milionů liber. Rudí ďáblové totiž budou forvardovi Monaka hradit mzdy v plné míře. Kolumbijský reprezentant má na Old Trafford pobírat astronomických 346 tisíc liber týdně. (The Telegraph)
     
    19:14
    Spekulace. Útočník Manchesteru United DANNY WELBECK skutečně zůstal v tréninkovém centru Arsenalu v Colney, kde právě absolvuje zdravotní prohlídku. (Sky Sports)
     
    19:24
    Spekulace. Španělský novinář Guillem Balague ve studiu televizní stanice prozradil, že Kanonýři také jednají o příchodu francouzského defenzivního záložníka, který může nastupovat i v obraně. (Sky Sports)
     
    19:25
    Spekulace. Útočník Swansea WILFRIED BONY prostřednictvím svého agenta sdělil, že zůstává na Liberty Stadium. (Sky Sports)
     
    19:33
    HOSTOVÁNÍ. Sunderland potvrdil příchod obránce SEBASTIÁNA COATESE na roční hostování z Liverpoolu. Uruguayský rodák je osmou letní posilou Black Cats. (Safc.com)
    SEBASTIÁN COATES stráví sezonu 2014/15 na Stadium of Light.

     
    19:46
    Spekulace. Už to vypadalo, že milánské AC získá JONATHANA BIABIANYHO výměnou za CRISTIANA ZACCARDA, jenže druhý jmenovaný se nedohodl s vedením Parmy. (Acmilan.com)
     
    19:47
    HOSTOVÁNÍ. Francouzské Stade Reims získalo na roční hostování VALENTINA ROBERGE ze Sunderlandu. (Safc.com)
    Útočník RADAMEL FALCAO přicestoval do tréninkového centra Manchesteru United v Carringtonu.

     
    19:58
    Spekulace. Ofenzivní záložník Realu Sociedad SERGIO CANALES odmítl přesun do Aston Villy.
     
    20:01
    PŘESTUP. West Ham prodal Hullu City defenzivního středopolaře MOHAMEDA DIAMÉHO, který na KC Stadium podepsal tříletý kontrakt.
    MOHAMED DIAMÉ je hráčem Hullu City.

     
    20:16
    Spekulace. Obránce IGNASI MIQUEL a křídelník RYO MIYAICHI mají namířeno z Arsenalu. Zatímco první jmenovaný se má stěhovat do Norwiche, japonský rychlík se údajně připojí k Twente, kam půjde na roční hostování.
     
    20:18
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Interu Milán RICKY ÁLVAREZ se stal devátou letní akvizicí Sunderlandu. Argentinec přichází na Stadium of Light na sezonní výpomoc.
    RICKY ÁLVAREZ mění barvy milánského Interu za kombinaci Sunderlandu.

     
    20:49
    Spekulace. Záložník milánského AC BRYAN CRISTANTE údajně odcestoval do Lisabonu, kde má zkompletovat svůj přesun do tamní Benfiky. (@sergiolpereira)
     
    20:54
    PŘESTUP. Fanoušci Red Devils sice čekají na jiné zprávy, nicméně Ajax na svém twitteru až nyní potvrdil odchod DALEYHO BLINDA na Old Trafford.
     
    21:05
    Spekulace. Liverpool akceptoval nabídku Queens Park Rangers ve výši 10 milionů liber za ofenzivního univerzála FABIA BORINIHO. SANDRO z Tottenhamu již podstupuje zdravotní prohlídku v týmu Harryho Redknappa.
    Kluby nejvyšší anglické soutěže letos v létě nakoupily posily za sumu přesahující 800 milionů liber (v přepočtu přes 28 miliard korun).

     
    21:20
    Spekulace. Real Madrid po zisku Javiera Hernándeze z Manchesteru United usiluje ještě o ofenzivního středopolaře Interu Milán FREDYHO GUARÍNA. (@DiMarzio)
     
    21:23
    Spekulace. Queens Park Rangers nezíská útočníka Liverpoolu FABIA BORINIHO, který odmítl podmínky nabídnuté smlouvy. (@markchapman)
     
    21:28
    HOSTOVÁNÍ. Útočník Sportingu Lisabon BETINHO odešel na roční hostování do anglického Brentfordu, který hraje druhou ligu. (@BrentfordFC)
    Uzavření dohody s Ajaxem už potvrdil také Manchester United, kam DALEY BLIND přestupuje za 14 milionů liber. Holandský reprezentant podepsal čtyřletý kontrakt.

     
    21:36
    PŘESTUP. Levý obránce ZEKI FRYERS už nebude nadále působit v Tottenhamu, odkud přestupuje do Crystal Palace. Orli s ním uzavřeli tříletou smlouvu.
    ZEKI FRYERS se oficiálně upsal Crystal Palace

     
    21:46
    Spekulace. Bývalý útočník Arsenalu Alan Smith ve studiu televizní stanice Sky Sports News sdělil, že Kanonýři podepsali DANNYHO WELBECKA z Manchesteru United. Transfer anglického reprezentanta zatím nebyl oficiálně stvrzen. (Sky Sports)
     
    21:50
    PŘESTUP. Křídelník portugalského Estorilu JOAO PEDRO GALVAO putuje do Serie A, kde bude oblékat barvy Cagliari. Opačným směrem zamířil záložník MATÍAS CABRERA. (@CagliariCalcio)
     
    21:54
    Spekulace. Porto získá playmakera Internacionalu OTÁVIA za zhruba 7 milionů eur. (@FCPortoWorld)
     
    21:56
    Spekulace. Křídelník Newcastlu HATEM BEN ARFA údajně opustí St James' Park, aby mohl hostovat v Hullu. Stejným směrem se má vydat také GASTÓN RAMÍREZ ze Southamptonu. (The Telegraph)
     
    22:04
    Spekulace. Dohoda Arsenalu s Manchesterem United o trvalém přestupu útočníka DANNYHO WELBECKA by měla být brzy uzavřena. Kluby jednají. (Sky Sports)
     
    22:10
    PŘESTUP. Milánské AC potvrdilo příchod ofenzivního středopolaře Atalanty GIACOMA BONAVENTURY, který bude na San Siru působit do 30. června 2019. (@acmilan)
     
    22:16
    PŘESTUP. Obránce Arsenalu IGNASI MIQUEL se na tři roky upsal druholigovému Norwichi. (@NorwichCityFC)
     
    22:17
    Spekulace. Vedení Arsenalu má Manchesteru United za služby DANNYHO WELBECKA vyplatit 16 milionů liber. (BBC)
     
    22:22
    Spekulace. Záložník Marseille MORGAN AMALFITANO se pravděpodobně vrátí do Premier League. Po loňské štaci ve West Bromu má posílit West Ham. (@MarkyBryans)
     
    22:25
    HOSTOVÁNÍ. Dalším mladíkem, který opustil Arsenal, je RYO MIYAICHI. Japonský křídelník bude v ročníku 2014/15 hostovat v holandském Twente. (Arsenal.com)
     
    22:28
    PŘESTUP. Porto oficiálně potvrdilo nákup ofenzivního záložníka Internacionalu OTÁVIA, který v Portugalsku podepsal pětiletý kontrakt. Jeho smlouva rovněž obsahuje výkupní klauzuli ve výši 50 milionů eur. (@FCPorto)
    První obrázky OTÁVIA v dresu Porta.

     
    22:31
    Spekulace. Středopolař TOM CLEVERLEY právě přicestoval na Finch Farm. V tréninkovém centru Evertonu má zpečetit svůj transfer z Manchesteru United. (@RafaelH117)
     
    22:36
    PŘESTUP. Záložník Wiganu JAMES MCARTHUR je oficiálně hráčem Crystal Palace. V Selhurst Parku podepsal tříletou smlouvu. Podle Sky Sports se jedná o nejdražší nákup v historii klubu, přestože přestupovou částku oba celky tají. (@CPFC)
    Crystal Palace získalo po Zekim Fryersovi JAMESE MCARTHURA.

     
    22:40
    Spekulace. Záložník Manchesteru United NICK POWELL je v Leicesteru, kde má absolvovat zdravotní prohlídku před podepsáním ročního hostování. (Sky Sports)
     
    22:49
    PŘESTUP. Turín se dohodl s Parmou na transferu útočníka AMAURIHO, který má nahradit Alessia Cerciho, jenž se upsal Atlétiku Madrid. (@TorinoFC_1906)
     
    22:54
    HOSTOVÁNÍ. Obránce madridského Atlétika EMILIANO INSÚA odešel na hostování do Vallecana. (@Atleti)
     
    22:59
    HOSTOVÁNÍ. Dánské Brondby ulovilo ve Velké Británii další akvizici. Po Danielu Aggerovi přichází TEEMU PUKKI z Celtiku na sezonní hostování. (@BrondbyIF)
     
    23:01
    Do uzavření letního transferového okna zbývá poslední hodina! Sledujte ji s námi na Twitteru prostřednictvím tagu #onlajnprestupy.
     
    23:08
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní středopolař Celtiku DYLAN MCGEOUCH zamířil na hostování do Hibernianu. (@celticfc)
     
    23:10
    Spekulace. TOM CLEVERLEY do Evertonu nepřestoupí. Záložník Manchesteru United zůstává na Old Trafford. (Sky Sports)
     
    23:15
    HOSTOVÁNÍ. Defenzivní univerzál MICAH RICHARDS z Manchesteru City stráví sezonu 2014/15 na hostování ve Fiorentině. (@MCFC)
     
    23:18
    PŘESTUP. Celtic přivedl šestou letní posilu, kterou se stal útočník Gijónu STEFAN ŠČEPOVIČ. Srbský reprezentant včera přesun do Skotska zavrhl, dnes v Glasgowě podepsal čtyřletou smlouvu.
     
    23:20
    PŘESTUP. Brazilský defenzivní záložník SANDRO je čerstvou akvizicí Queens Park Rangers. Bývalý hráč Tottenhamu vyšel na 10 milionů liber. (@QPRFC)
    SANDRO podepsal na Loftus Road tříletý kontrakt.

     
    23:29
    PŘESTUP. Stoper Botafoga DÓRIA se upsal Marseille. (@OM_Officiel)
     
    23:33
    HOSTOVÁNÍ. Francouzský zadák MAPOU YANGA-MBIWA opouští Newcastle. V novém ročníku bude hostovat v římském AS. (nufc.co.uk)
    MAPOU YANGA-MBIWA zapózoval před znakem AS Řím.

     
    23:39
    HOSTOVÁNÍ. Aktivní Hull s tahy na přestupovém trhu neskončil. Na KC Stadium zamířil GASTÓN RAMÍREZ ze Southamptonu. (@HullCity)
     
    23:40
    HOSTOVÁNÍ. Avizované hostování křídelníka Liverpoolu OUSSAMY ASSAIDIHO ve Stoke potvrdilo vedení Potters na Twitteru. (@stokecity)
    OUSSAMA ASSAIDI stráví další sezonu na Britannia Stadium.

     
    23:50
    PŘESTUP. Portugalský útočník HÉLDER POSTIGA, který naposledy působil v Laziu v rámci půlročního hostování z Valencie, se stal posilou Deportiva La Coruňa. (@RCDeportivo)
     
    23:52
    HOSTOVÁNÍ. Porto získalo záložníka Sampdorie JOSÉHO CAMPAŇU. (@DuncanCastles)
     
    23:56
    PŘESTUP. Útočník belgického Gentu HABIB HABIBOU se stěhuje do Francie, kde bude hájit barvy Rennes. (@RBairner)
     
    23:58
    Spekulace. Arsenal požádal vedení Premier League o prodloužení časového limitu na uzavření transferu DANNYHO WELBECKA z Manchesteru United. (Sky Sports)
     
    00:00
    PŘESTUP. Záložník Marseille MORGAIN AMALFITANO přestoupil za 1 milion eur do West Hamu, jemuž se upsal na tři roky. (@OM_Officiel)
     
    00:00
    Big Ben odbil 23. hodinu. Letní přestupní okno bylo uzavřeno. Stále čekáme na potvrzení několika transferů, včetně příchodu RADAMELA FALCAA do Manchesteru United či DANNYHO WELBECKA do Arsenalu.
     
    00:04
    Spekulace. Arsenal a Manchester United dostaly svolení od Premier League zkompletovat přesuny útočníků DANNYHO WELBECKA a RADAMELA FALCAA po skončení transferového termínu.
     
    00:06
    HOSTOVÁNÍ. Valencia přivedla útočníka Manchesteru City ÁLVARA NEGREDA, který bude na Mestalle oblékat dres s číslem 7. (@valenciacf)
     
    00:11
    HOSTOVÁNÍ. Chorvatský záložník NIKO KRANJČAR z Dynama Kyjev se po loňském hostování na Loftus Road znovu upsal Queens Park Rangers. (@QPRFC)
     
    00:15
    HOSTOVÁNÍ. Obránce Southamptonu JOS HOOIVELD odešel na hostování do druholigového Norwiche.
     
    00:20
    HOSTOVÁNÍ. Steve Parish, člen vedení Crystal Palace, potvrdil, že na půlroční výpomoc přichází z Wolverhamptonu útočník KEVIN DOYLE. Selhurst Park naopak do konce roku opustil GLENN MURRAY, jenž bude hostovat v Readingu. (@Iandennisbbc)
     
    00:28
    HOSTOVÁNÍ. Southampton potvrdil příchod obránce Atlétika Madrid TOBYHO ALDERWEIRELDA. (@SouthamptonFC).
    TOBY ALDERWEIRELD by neměl být poslední letní akvizicí kouče Saints Ronalda Koemana.

     
    00:32
    Spekulace. Manchester United musí uzavřít dohodu o hostování RADAMELA FALCAA do jedné hodiny středoevropského času, Arsenal má na dotažení transferu DANNYHO WELBECKA hodinu navíc. (@standardsport)
     
    00:34
    Spekulace. Časovou rezervu na dokončení přestupů dostaly také Burnley a Hull City.
     
    00:49
    Spekulace. Křídelník Newcastlu HATEM BEN ARFA přicestoval do Hullu, kde má působit v rámci ročního hostování. (Sky Sports)
     
    00:53
    PŘESTUP. Kromě zmiňovaného Tobyho Alderweirelda dotáhli Saints do úspěšného konce také přestup 22letého záložníka SADIA MANÉHO. Bývalý hráč Salcburku podepsal čtyřletou smlouvu.

     
    00:56
    Spekulace. Britští novináři odmítli informace o tom, že RADAMEL FALCAO neprošel v tréninkovém centru Manchesteru United zdravotní prohlídkou. (@DuckerTheTimes)
     
    01:17
    Spekulace. Harrymu Redknappovi se sice nepodařilo získat útočníka Toronta JERMAINA DEFOEA, Queens Park Rangers už jsou ovšem spojováni s jeho lednovým angažováním. (Sky Sports)
     
    01:23
    PŘESTUP. Útočník Manchesteru United TOM LAWRENCE přestoupil do Leicesteru, jenž mu předložil čtyřletou smlouvu. Přestupová částka údajně šplhá k jednomu milionu liber. (Sky Sports)
     
    09:28
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United potvrdil příchod útočníka RADAMELA FALCAA z monackého AS na hostování s opcí v půl třetí ráno středoevropského letního času. (@ManUtd)
    Poslední posilou Rudých ďáblů je RADAMEL FALCAO.

     
    09:32
    „Manchester United je největší klub na světě. Těším se na spolupráci s manažerem Louisem van Gaalem,“ sdělil RADAMEL FALCAO po podpisu smlouvy. „Falcao je jedním z nejlepších útočníků planety. Když je takový hráč k dispozici, je to šance, kterou nemůžeme propást,“ dodal Van Gaal. (manutd.com)
     
    09:34
    HOSTOVÁNÍ. Obránce MIKE KEANE a středopolař NICK POWELL, kteří patří Manchesteru United, odešli na hostování do Burnley, respektive Leicesteru. Keane bude na Turf Moor působit pouze do ledna. (@ManUtd)
     
    09:35
    HOSTOVÁNÍ. Hull City získal do konce sezony křídelníka Newcastlu HATEMA BEN ARFU. (@HullCity)

     
    09:41
    PŘESTUP. Londýnský Arsenal na poslední chvíli přivedl posilu do ofenzivy. Kanonýrům se upsal útočník Manchesteru United DANNY WELBECK, za jehož služby klub z Old Trafford zinkasoval 16 milionů liber. (@Arsenal) (09:41:43)
    Letní transferové období roku 2014 je definitivně zavřeno, ačkoliv se protáhlo až do ranních hodin. Fotbalové kluby v něm za přestupy utratily rekordních 835 milionů liber, což je v přepočtu přes 29 miliard korun. Děkuji za celodenní pozornost.

    Radek Šamša