Trnava – Senica 2:2 (kon.) | Slovan Bratislava – B. Bystrica 3:1 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava
3:1 (2:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Nedeľa 31.08.2014, 19:00Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    83
    Slovan dal gól!
    Rýchly protiútok Slovanu a potvrdilo sa známe pravidlo "nedáš – dostaneš". Po sériách striel Soumaha a Halenára, ktoré Boroš vyrážal to nakoniec vyšlo práve JURAJOVI HALENÁROVI, keď dokázal trafiť mierne odkrytú bránku hostí.
     
    30
    Slovan dal gól!
    Máme tu tretí gól zápasu, domáci otáčajú priebeh stretnutia. Peltier vybojoval loptu pred šestnástkou, poslal ju na ľavú stranu šestnástky, kde stál SAMUEL ŠTEFÁNIK a ten dokázal strelou prekonať hosťujúceho gólmana.
     
    6
    Slovan dal gól!
    A je vyrovnané! Neuveriteľné, šiesta minúta a druhý gól v zápase. Pekná prihrávka zo stredu poľa na SEYDOUBU SOUMAHA prišla až do šestnástky, kde si ju Soumah spracoval a následne hneď vystrelil. Peter Boroš nedokázal na strelu zareagovať.
     
    3
    Banská Bystrica dala gól!
    Máme tu úvodný gól zápasu, ktorý prišiel ako blesk z jasného neba. Na pravej strane sa uvoľnil Branislav Ľupták, potiahol si loptu a prihráva na DAVIDA STŘIHAVKU, ktorý z tesnej blízkosti dokázal doťuknúť loptu za Pernišov chrbát.

    Ján Sárközi


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 6. Soumah (Štefánik), 30. Štefánik (Peltier), 83. Halenár – 3. Střihavka (Ľupták)

    Karty:   90+2. Kolčák (SBA) – 26. Savič (BBY), 77. Banovič (BBY)


    Střely na branku: 7:6.
    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Jablonský, Čikoš, Gorosito – Grendel, Štefánik (57. Mészáros), Halenár – Soumah (85. Kolčák) – Peltier, Fořt (C) (76. Vittek).
    Náhradníci: Poláček – Bagayoko, Kolčák, Hudák, Mészáros, Vittek.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Boroš (C) – de Vito, Banovič, Vajda (68. Kupec), Savič – Šumský (65. Faško), Lipták, Ľupták, Dolný (75. Šovčík) – Peňaška, Střihavka.
    Náhradníci: Budinský – Kupec, Balko, Fajčík, Wojnar, Faško, Šovčík.

    Diváci: 1288