Motor ČB – Třebíč 4:3 (1:0 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 2:3 (kon.)
po s.n. (1:0)
Banes Motor České Budějovice
4:3 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Štvrtok 28.08.2014, 17:30 • Budvar aréna • Regionální pohár
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Lukáš Havel neproměnil a vítězným střelcem se tak stává JOSEF STRAKA.
     
    59:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A Třebíč opravdu vyrovnává! Dvacet vteřin před koncem třetí třetiny. Milan Přibyl nahodil kotouč na Bláhu, který puk vyrazil pouze k MIROSLAVU HOLCOVI a ten kotouč hbitě dorazil do branky.
     
    53:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč snižuje krásnou brankou. VÁCLAV JAROŠ měl před sebou úplnou dálnici. Kousek za modrou čárou tedy napřáhl a razantní střelou pověsil kotouč do Bláhovy branky. Ten na tuhle střelu neměl téměř šanci zareagovat.
     
    32:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak jsme to Třebíči zakřikli. Několik po sobě jdoucích šancí vyústilo v branku, kterou střílí JOSEF STRAKA. Rychlé přihrávky Romana Vráblíka a Michal Švihálek rozložily hostující obranu a Josef Straka už se od kruhů nemýlil. Asistence: Vráblík, Semrád.
     
    19:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak hostům se přece jen podařilo snížit! Devět vteřin před koncem první třetiny se v přesilové hře prosadil JAKUB ČUŘÍK. Na jeho střelu zápěstím od kruhů Bláha nestačil.
     
    17:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Téměř celá třetina byla bez šancí a najednou se s nimi roztrhl pytel. JOSEF STRAKA se po přihrávce Tomáše Nouzy nejrychleji zorientoval na brankovišti a zvyšuje na 2:0. Asistence: Nouza, Švihálek.
     
    16:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První branka přišla trochu jako blesk z čistého nebe. Ján Mucha nahodil kotouč do brankoviště, kde číhal Ladislav Marek. Dusík však puk neudržel a LADISLAV MAREK pohotově dorazil kotouč do branky. Asistence: Ján Mucha.

    Jakub Musil

    Góly a asistencie: 17. Marek (Mucha), 18. Straka (Nouza, Švihálek), 33. Straka (Vráblík, Švihálek), 65. Straka – 20. Čuřík (Burian), 54. Jaroš (Králík), 60. Holec (Přibyl)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Kůdela) – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka (C), Švihálek – Vaniš, Přibyl, Pašek – Marek, Trummer, Březina.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Dusík (Klimeš) – Malena, Zdráhal, Čejka, Dujsík, Jaroš, Přibyl, Bičík – Erat, Dolníček (C), Havel – Burian, Holec, Čuřík – Wesserbauer, Králík, Paták – Čech, Juráň, Beneš.

    Rozhodca: Pražák, Mertl – Kostka, Jindra.