Zenit – Liége 3:0 (kon.) | Borisov – Slovan Bratislava 3:0 (kon.) | APOEL – Aalborg 4:0 (kon.)
Celtic – Maribor 0:1 (kon.) | Porto – Lille 2:0 (kon.)
koniec
BATE Borisov
3:0 (1:0)
ŠK Slovan Bratislava
Utorok 26.08.2014, 20:45 • Arena Borisov, Borisov (Bielorusko) • Liga majstrov (predkolá)
Predzápasové kurzy
     
    To už je od nás pre dnešok takmer všetko. Slovensko pred niekoľkými minútami dosnívalo svoj sen a do skupinovej fázy Ligy majstrov nepostupuje, no aj napriek tomu nás ešte vďaka Slovanu i Trnave čaká porcia kvalitného medzinárodného futbalu. Budeme teda aj naďalej fandiť našim zástupcom a dúfať v dobrý výsledok v Európe.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok toho týždňa.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (22:39:53)
     
    Nuž, zápas je teda na konci. Slovan inkasoval v závere prvého polčasu, no všetko nasvedčovalo tomu, že po aktívnom úvode druhej polovice sa mu podarí vyrovnať. Napokon sa tak ale nestalo, pod sprchy šiel po druhej žltej karte Soumah a odvtedy to s naším majstrom išlo dole vodou. Inkasoval napokon ešte dvakrát a napokon prehral až pomerne nezaslúžene 0:3.
     
    Škoda. Slovan si napokon tajný sen nesplní a do skupinovej fázy Ligy majstrov nepostupuje. Zverencov trénera Straku ale aj napriek tomu čaká skupinová fáza Európskej ligy UEFA!
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Prebieha posledná minúta nadstaveného času. Slovan je stále stiahnutý pred vlastnou šestnástkou a domáci fanúšikovia oslavujú postup do Ligy majstrov.
     
    90+2
    Slovanisti sa vôbec nevedia dostať ku lopte. Ich súper hrá veľmi dobre a pokúša sa ešte potešiť divákov, no naši majstri robia všetko pre to, aby už neinkasovali.
     
    90+1
    Nadstavovať sa napokon budú až tri minúty. Tá prvá je už za nami, no Slovan sa počas nej iba bráni. Borisov úplne ovládol ihrisko.
     
    90
    Prebieha posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. na trávniku je už o všetkom rozhodnuté, no domáci tím je pri chuti a pokúša sa ešte rozvlniť Pernišovu sieť.
     
    89
    Na trávniku to už vyzerá na absolútnu nemohúcnosť Slovana. Domáci futbalisti sú pri chuti a v skvelej atmosfére sa pokúšajú pridať do Pernišovej siete ďalšie presné zásahy.
     
    88
    O výsledku zápasu je už rozhodnuté. Nám neostáva nič iné, než skonštatovať, že Slovanistom patrí v mene celého Slovenska veľký obdiv za reprezentáciu našej krajiny, aj keď skupinová fáza Ligy majstrov je už iba nesplneným snom.
     
    87
    Striedanie v tíme BATE Borisov: z ihriska odchádza Rodionov, prichádza Signevič.
     
    86
    Kolčák inkasuje žltú kartu, ale to už v podstate nič neznamená. Borisov oslavuje postup.
    Vitalij RODIONOV - 3:0
     
    85
    Borisov dal gól!

    Slovan prepadol v defenzíve a zápas sa preňho definitívne skončí. Belasí pustili VITALIJA RODIONOVA do perfektnej šance, keď sa sám rútil po strede až k bránke, tvrdo vypálil a od pravej žrde odrazená lopta skončila v sieti.
    Sergej KRIVEC - 2:0
     
    84
    Borisov dal gól!

    Tak toto je zrejme úplný koniec duelu. Na ľavej strane loptu potiahol Jakovlev, našiel z druhej vlny nabiehajúceho SERGEJA KRIVECA, ktorý okamžitou ranou zvyšuje náskok Borisova..
     
    83
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Grendel, prichádza Peltier.
     
    82
    Krivec napokon od stredového kruhu prešiel až do šestnástky, kde takmer prekvapil Perniša! Nebyť Grendela, ktorý sa veľmi dobre vrátil, Slovan mohol opäť inkasovať, a to by bol už koniec zápasu.
     
    81
    Čas sa kráti, ale Slovan sa stále nevie dostať do zakončenia. Borisov je veľmi aktívny a v strede trávnika už Krivec s loptou premýšľa, ako by mohol poistiť vedenie svojho tímu.
     
    80
    Perniš a jeho spoluhráči si môžu vydýchnuť. Striedajúci Aleksievič totiž dostal prihrávku za šestnástku, ktorú okamžite využil na strelu. Našťastie pre Slovan iba mimo bránky.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 41. Gordejčuk, 84. Krivec, 85. Rodionov

    Karty:   43. Olechnovič (BOR), 50. Lichtarovič (BOR) – 47. Soumah (SBA), 50. Gorosito (SBA), 86. Kolčák (SBA)   79. Soumah (SBA)


    BATE Borisov: Černik – Chaguš, Filipenko, Mladenovič, Poljakov, Lichtarovič (C), A. Volodko, Krivec, Olechnovič, Gordejčuk, Rodionov
    Náhradníci: Malinš (NB) – Tubič, Karnickij, Aleksievič, M. Volodko, Jakovlev, Signevič

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Čikoš, Jablonský,Gorosito, Kolčák, Hudák, Grendel, Žofčák (C), Soumah, Fořt, Halenár
    Náhradníci: Poláček (NB) – Niňaj, Bagayoko, Mészáros, Štefánik, Vittek, Peltier

    Rozhodca: Wolfgang Stark – Mike Pickejl, Thorsten Schiffner. Štvrrtý rozhodca: Robert Kempter (všetci GER).

    Prvý zápas: Slovan Bratislava - Borisov 1:1