Bohemians - NE – Vítkovice 3:4 (kon.) | RIG Umeå IBF – Pixbo Wallenstam 1:4 (kon.) | Slovensko – ELITE PRAHA 4:3 (kon.)
IBK Dalen – IBF Dalen 4:2 (kon.) | Vítkovice – Pixbo Wallenstam 1:2 (1:2 po s.n.) | IBK Dalen – Slovensko 6:1 (kon.)
koniec
IBK Dalen
6:1 (3:0, 3:1)
Slovensko
cz Sobota 16.08.2014, 20:00 • SH Jižní sportovní, Praha • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    37:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    KRISTÝNA HUDÁKOVÁ po přihrávce sestry bleskově snížila. Tím kosmeticky upravuje skóre zápasu na 1:6 ze slovenského pohledu. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    37:10
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Kdybych mohl smeknout klobouk, teď bych to rozhodně udělal. Holmgrenová udělala parádní otočku, kterou zmátla dvě soupeřky, předložila míček FELICII LILJAOVÉ a ta neměla těžkou pozici – 6:0! Asistence: Jennie Holmgrenová.
     
    34:02
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    NATALIE MCNEILOVÁ míček skryla za sebe, potáhla jej a parádní ranou k tyči zvyšuje na 5:0 pro Dalen. Asistence: Emelie Janssonová.
     
    23:56
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    NATALIE MCNEILOVÁ obstřelila z velkého brankoviště Mladenkovou a přidává čtvrtou branku švédského celku. Asistence: Clara Forssénová.
     
    18:00
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Následné dohrání situace už ale ne. AMANDA ÖHMANOVÁ dorazila odražený míček za záda Mladenková a zvyšuje už na 3:0 pro Dalen. Asistence: Caroline Stattinová.
     
    14:10
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Tohle je trochu smůla. CLARA FORSSÉNOVÁ využila skulinky ve slovenské obraně a zvyšuje na 2:0 pro svůj tým. Pomalu se rozjíždějící Slovenky jsou tak znovu zabrzděny. Asistence: Emelie Janssonová.
     
    2:49
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku. Slovenky chybovaly v rozehrávce, na středu se octla sama AMANDA ÖHMANOVÁ a otevírá skóre zápasu! Bez asistence.

    Petr Jindra

    Góly a asistencie: 3. Öhmanová, 15. Forssénová (Janssonová), 18. Öhmanová (Stattinová), 24. Mcneilová (Forssénová), 35. Mcneilová (Janssonová), 38. Liljaová (Holmgrenová) – 38. Hudáková K. (Hudáková P.)


    IBK Dalen: Jonssonová – Brusellová, Forssénová, Holmgrenová, Liljaová, Mcneilová, Öhmanová, Stattinová, Turtonová, Asplundová, Ivarssonová, Janssonová, Mählerová, Nordlinderová, Rymanová, Stenlundová, Stoltzová, Dahlinová, Gatugardová, Larssonová I., Larssonová S., Mikaelssonová
    Slovensko: Mladenková – Janegová, Bobotová, Buková, Ďuríková, Patakyová, Hudáková K., Hudáková P., Ješšová, Stredanská, Tardíková

    Rozhodca: Zorman – Zupančič