Chodov – Pixbo Wallenstam 1:5 (kon.) | Tatran – IBK Dalen 4:3 (kon.) | Lerum – Falun 5:9 (kon.)
Wiler-Ersigen – Happee 4:3 (kon.) | Tatran – Pixbo Wallenstam 2:8 (kon.) | Wiler-Ersigen – Falun 1:6 (kon.)
koniec
ESA logistika Tatran Střešovice
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
IBK Dalen
cz Sobota 16.08.2014, 10:30 • Hala Vinohrady • Florbal Expert Czech Open - Muži ELITA
Predzápasové kurzy
     
    Kvůli technickým potížím doplníme autory branek za několik minut. (12:11:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Neskutečné drama doprovázené emocemi a vášněmi. Florbalisté švédského celku dávají jasně najevo svou frustraci a nespokojenost se svým vlastním výkonem.
     
    57:59
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Obrovské drama! Švédský tým snižuje a dramatizuje závěr zápasu! Z levé strany přišla při obléhání branky nahrávka na střed, odkud KETIL KRONBERG skóroval k pravé tyči. Asistence: Andreas Berglund.
     
    55:40
    Tempo hry je neskutečně rozpumpované! Většinu času sledujeme agresivní souboj o míček, a to převážně na polovině Tatranu. Dalen dává najevo mírnou frustraci a snaží se prosadit.
     
    52:53
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Po fatální chybě Tomáše Kafky se švédský tým dočkal snížení! Český gólman lapil míček před dotírajícím útočníkem, načež vstal a chtěl poslat své spoluhráče vpřed. Jenomže Kafka svým výhozem trefil protihráče, který stál asi dva metry před ním. JOHAN ERIKSSON nezaváhal a skóroval střelou k levé tyči. Asistence: Albin Andersson.
     
    50:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další famózní gól Tatranu! Dlouhý míček vpřed vyslal Jan Řehoř, kde o něj bojovali Kolísko a Mayer s duem švédských obránců. Nakonec se míčku zmocnil Mayer a vystřelil, jenže míček se od gólmanovy hrudi odrazil na velké brankoviště. Tam stál JIŘÍ KOLÍSKO, který trefil letící míček a tvrdě jím rozvlnil síť Dalenu! Asistence: Miroslav Mayer.
     
    46:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Neskutečně! Střešovická mašina přidává na své konto i třetí zářez! Před brankou Dalenu došlo k obrovskému závaru, po němž se zdálo, že je míček v brance. Nebyl, gólman jej fantasticky vyrazil ven, avšak na dorážku z bezprostřední blízkosti JANA ŘEHOŘE už neměl. Asistence: Radim Fořt.
     
    45:20
    Milan Tomašík dostal z levé strany na střed přesnou nahrávku, po jejímž zpracování ihned vystřelil proti Kafkově bráně. Míček ale nakonec letěl příliš vysoko.
     
    42:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde znovu do vedení! Bleskurychlá útočná akce vyvrcholila rychlou a přesnou nahrávkou z pravé strany, kterou vyslal Martin Richter. Míček dojel na čepel MILANA FRIDRICHA, který z levé strany mířil přesně na zadní tyč. Asistence: Martin Richter.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 300 diváků.
     
    Omlouváme se za technické problémy, které ovlivňují náš textový přenos.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:01
    Poslední tři minuty druhé třetiny.
     
    36:47
    Tatran pořádně zatopil soupeřově defenzivě. Sice nedošlo k zakončení, několikrát jsme však byli svědky nadějné příležitosti pro zakončení.
     
    35:42
    Volný úder pro Tatran na polovině soupeře.
     
    34:00
    Omlouváme se za technické potíže.
    Dalen má většinu času navrch, ale už dlouho si nevytvořil žádnou závratnější šanci. Hraje se převážně ve středu hřiště a tempo hry stále graduje.
     
    27:42
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Švédští hráči v lajně s Milanem Tomašíkem vybojovali míček a po zaváhání domácích beků, kteří chybovali na levé straně, do míčku plácl pohotový STENBÄCK FELIX, který trefil volné místo u bližší tyče. Asistence: Christian Larsson.
     
    27:20
    Mantinely se bourají každé dvě minuty, utkání je neskutečně vyhrocené a hraje se ve velmi vysokém tempu.

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 17. Vávra (Gruber), 43. Fridrich (Richter), 47. Řehoř (Fořt), 51. Kolísko (Mayer) – 28. Felix (Larsson), 53. Eriksson (Andersson), 58. Kronberg (Berglund)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Fořt, Fridrich, Kolísko, Richter, Deutsch, Heřmanský, Holčák, Kolísko, Řehoř, Syrovátko, Švejskovský, Vašíček, Beneš, Gruber, Mayer, Natov, Nushart, Riebaur, Vávra
    IBK Dalen: Hörnqvist (Bylund, Rudeström) – Adam Berglund, Linderberg, P. Erikson, Johansson, Ljunggren, Lundström, Nysstedt, Suchánek, Anderson, Andreas Berglund, M. Berglund, Bodén, J. Erikson, Kronberg, Larsson, Sakayan, Sedin, Stenbäck, Tokoš, Tomašík

    Rozhodca: František Pangerl – Jiří Šedivý

    Diváci: 300