Chodov – Pixbo Wallenstam 1:5 (kon.) | Tatran – IBK Dalen 4:3 (kon.) | Lerum – Falun 5:9 (kon.)
Wiler-Ersigen – Happee 4:3 (kon.) | Tatran – Pixbo Wallenstam 2:8 (kon.) | Wiler-Ersigen – Falun 1:6 (kon.)
koniec
ESA logistika Tatran Střešovice
4:3 (1:0, 0:1, 3:2)
IBK Dalen
cz Sobota 16.08.2014, 10:30 • Hala Vinohrady • Florbal Expert Czech Open - Muži ELITA
Predzápasové kurzy
     
    57:59
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Obrovské drama! Švédský tým snižuje a dramatizuje závěr zápasu! Z levé strany přišla při obléhání branky nahrávka na střed, odkud KETIL KRONBERG skóroval k pravé tyči. Asistence: Andreas Berglund.
     
    52:53
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Po fatální chybě Tomáše Kafky se švédský tým dočkal snížení! Český gólman lapil míček před dotírajícím útočníkem, načež vstal a chtěl poslat své spoluhráče vpřed. Jenomže Kafka svým výhozem trefil protihráče, který stál asi dva metry před ním. JOHAN ERIKSSON nezaváhal a skóroval střelou k levé tyči. Asistence: Albin Andersson.
     
    50:16
    Tatran právě vstřelil branku!
    Další famózní gól Tatranu! Dlouhý míček vpřed vyslal Jan Řehoř, kde o něj bojovali Kolísko a Mayer s duem švédských obránců. Nakonec se míčku zmocnil Mayer a vystřelil, jenže míček se od gólmanovy hrudi odrazil na velké brankoviště. Tam stál JIŘÍ KOLÍSKO, který trefil letící míček a tvrdě jím rozvlnil síť Dalenu! Asistence: Miroslav Mayer.
     
    46:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Neskutečně! Střešovická mašina přidává na své konto i třetí zářez! Před brankou Dalenu došlo k obrovskému závaru, po němž se zdálo, že je míček v brance. Nebyl, gólman jej fantasticky vyrazil ven, avšak na dorážku z bezprostřední blízkosti JANA ŘEHOŘE už neměl. Asistence: Radim Fořt.
     
    45:20
    Milan Tomašík dostal z levé strany na střed přesnou nahrávku, po jejímž zpracování ihned vystřelil proti Kafkově bráně. Míček ale nakonec letěl příliš vysoko.
     
    42:25
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde znovu do vedení! Bleskurychlá útočná akce vyvrcholila rychlou a přesnou nahrávkou z pravé strany, kterou vyslal Martin Richter. Míček dojel na čepel MILANA FRIDRICHA, který z levé strany mířil přesně na zadní tyč. Asistence: Martin Richter.
     
    27:42
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Švédští hráči v lajně s Milanem Tomašíkem vybojovali míček a po zaváhání domácích beků, kteří chybovali na levé straně, do míčku plácl pohotový STENBÄCK FELIX, který trefil volné místo u bližší tyče. Asistence: Christian Larsson.
     
    20:30
    Na hrací ploše došlo k strkanici mezi osmi hráči, sudí nakonec situaci vyřešili. Utkání bude pokračovat volným úderem Tatranu.
     
    19:50
    Kafka zasahuje! Rána ze středu hřiště byla gólmanem vyražena pravou rukou.
     
    16:59
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran jde do vedení! Střešovičtí hráči to sehráli jednoduše a efektivně. Obránce Tatranu poslal míček po pravém mantinelu vpřed, kde se jej ujal Gruber, jenž po chvilce váhání přesně našel MARKA VÁVRU. Ten střelou na bližší tyč překonal nepřipraveného gólmana Dalenu. Asistence: Jakub Gruber.
     
    07:35
    Střelu z dálky odvrátil pohotový zákrokem gólman Dalenu. Tatran pokračuje v náporu.
     
    05:43
    Milan Tomašík s míčkem nebezpečně operoval na pravé straně, odkud vyslal přesnou nahrávku do středu, kde našel spoluhráče. Zdálo se, že bude střílet, avšak nakonec mu radost uťal obránce, který jej obral o míček.
     
    03:38
    Velká šance Dalenu! Na levé straně číhal volný Lundström, který dostal nabito a bez přípravy pálil. Zívala na něj odkrytá branka Kafky, on však nastřelil tyč!

    Radim Sochor

    Góly a asistencie: 17. Vávra (Gruber), 43. Fridrich (Richter), 47. Řehoř (Fořt), 51. Kolísko (Mayer) – 28. Felix (Larsson), 53. Eriksson (Andersson), 58. Kronberg (Berglund)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Fořt, Fridrich, Kolísko, Richter, Deutsch, Heřmanský, Holčák, Kolísko, Řehoř, Syrovátko, Švejskovský, Vašíček, Beneš, Gruber, Mayer, Natov, Nushart, Riebaur, Vávra
    IBK Dalen: Hörnqvist (Bylund, Rudeström) – Adam Berglund, Linderberg, P. Erikson, Johansson, Ljunggren, Lundström, Nysstedt, Suchánek, Anderson, Andreas Berglund, M. Berglund, Bodén, J. Erikson, Kronberg, Larsson, Sakayan, Sedin, Stenbäck, Tokoš, Tomašík

    Rozhodca: František Pangerl – Jiří Šedivý

    Diváci: 300