Bohemians - NE – Vítkovice 3:4 (kon.) | RIG Umeå IBF – Pixbo Wallenstam 1:4 (kon.) | Slovensko – ELITE PRAHA 4:3 (kon.)
IBK Dalen – IBF Dalen 4:2 (kon.) | Vítkovice – Pixbo Wallenstam 1:2 (1:2 po s.n.) | IBK Dalen – Slovensko 6:1 (kon.)
koniec
IBK Dalen
4:2 (1:1)
IBF Dalen
cz Sobota 16.08.2014, 13:40 • Hala Jedenáctka • Florbal Expert Czech Open - Ženy ELITA
     
    35:42
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Florbalistky IBK odskakují na rozdíl dvou branek. Po rychlé kombinační akci se prosazuje ISABEL LARSSONOVÁ. Asistence: Felecia Liljaová.
     
    35:23
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    Florbalistky IBK otáčejí zápas. Po přihrávce Ivarssonové se prosadit SANDRA LARSSONOVÁ. Asistence:Linnea Ivarssonová.
     
    27:51
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A máme znovu srovnáno. Po velkém závaru před bránou dokázala vybojovat míček Larssonová, která přiťukla AMANDĚ ÖHMANDOVĚ. Ta dokázala přesnou střelou propasovat míček do sítě a vyrovnat tak stav utkání. Asistence: Sandra Larssonová.
     
    23:39
    IBF Dalen právě vstřelil branku!
    Florbalistky IBF jdou znovu v zápase do vedení. Evelina Erikssonová našla na druhé straně volnou SARAH ULLSTENOVOU. Ta střelou z první posílá florbalistky IBF v zápase znovu do vedení. Asistence: Evelina Erikssonová.
     
    19:45
    IBK Dalen právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno. V samém závěru prvního poločasu se prosadit dokázala střelou k tyči SANDRA LARSSONOVÁ. Asistence: Caroline Stattinová.
     
    04:58
    IBF Dalen právě vstřelil branku!
    V zápase jdou překvapivě do vedení florbalistky IBF Dalen. Po rychlém přechodu do útoku se míček dostal k ANNĚ ALGOTSSONOVÉ, která dokázala z těsné blízkosti dopasovat míček do sítě. Asistence: Sanna Hägerströmová.

    MCh

    Góly a asistencie: 20. Larssonová (Stattinová), 28. Öhmanová (Larssonová), 36. Larssonová (Ivarssonová), 36. Larssonová (Liljaová) – 5. Algotssonová (Hägerströmová), 24. Ullstenová (Evelina Erikssonová)


    IBK Dalen: Jonssonová, Lunguová – Brusellová, Forssénová, Holmgrenová, Liljaová, Mcneilová, Öhmanová, Stattinová, Turtonová, Asplundová, Ivarssonová, Janssonová, Mählerová, Nordlinderová, Rymanová, Stenlundová, Stoltzová, Dahlinová, Gatugårdová, I.Larssonová, S.Larssonová, Mikaelssonová
    IBF Dalen: Nygårdová, Wirthigová – Algotssonová, Ångströmová, Byströmová, Eliassonová, Erikssonová, Lidgrenová, Lindströmová, Nordinová, Sandbergová, Strandbergová, Ullstenová, E. Engmanová, T. Engmanová, Forsgrenová, Forsgrenová, Lundgrenová, Näsströmová, Erikssonová, Hjortborgová

    Rozhodca: Chvosta, Vápeník