Manchester United – Swansea 1:2 (kon.) | Leicester – Everton 2:2 (kon.) | QPR – Hull City 0:1 (kon.)
Stoke City – Aston Villa 0:1 (kon.) | West Bromwich – Sunderland 2:2 (kon.) | West Ham – Tottenham 0:1 (kon.)
Arsenal – Crystal Palace 2:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
2:1 (1:1)
Crystal Palace FC
Sobota 16.08.2014, 18:30 • Emirates Stadium (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Arsenal FC dal gól!
    Londýnski Kanonieri napokon zrejme horkokrvne vyťažia tri body! Rohový kop z pravej strany sa hosťom ešte podarilo odvrátiť, no po následnom centri Chamberlaina z druhej vlny došlo k závaru, v ktorom sa po koncovkách Girouda a Koscielneho dostal k lopte Debuchy, ktorého strelu z piatich metrov ešte Speroni vyrazil, no na dorážku AARONA RAMSEYHO do prázdnej bránky už nemal nárok. Futbalovejší Gunners siahajú po všetkých troch bodoch.
     
    45+1
    Arsenal FC dal gól!
    V úvode nadstaveného času prichádza dôležitá vzpruha pre Kanonierov! Domácim sa taktiež podarilo odpovedať po štandardnej situácii a taktiež sa tak stalo po nedôraze defenzívy súpera. Alexis Sánchez rozohrával z vyše 25 metrov voľný kop, ktorý posielal na prvú žrď. Tam sa od defenzívnej línie Orlov odpútal LAUERNT KOSCIELNY, ktorý nedal zblízka Speronimu šancu. Lopta z jeho hlavy zamierila presne k pravej žrdi, kam argentínsky gólman nemohol dosiahnuť. Nepozorný Brede Hangeland si tak musí odpočítať plusový bod.
     
    35
    Crystal Palace dal gól!
    Šokujúce momenty na Emirates Stadium! Po Sczcesneho zaváhaní v rozohrávke na dvakrát hasil stopér Koscielny, no výnikajúci Puncheon dokázal vyťažiť aspoň rohový kop. Ten rozohrával práve tento anglický krídelník, ktorý výborne odcentroval do centrálnej časti malého vápna, kde sa od svojich strážcov dokázal odpútať BREDE HANGELAD. Obrovitý nórsky stopér prerazil všetko, čo mu stálo v ceste a presnou hlavičkou k pravej žrdi senzačne otvára skóre! Szczesny sa za loptou iba obzeral, na zákrok nemal žiaden nárok.

    Erik Farkaš

    Góly: 45+1. Koscielny, 90+1. Ramsey – 35. Hangeland(Puncheon)

    Karty:   44. Chambers (ARS), 60. Cazorla (ARS) – 49. Puncheon (CRY), 68. Chamakh (CRY), 77. M.Kelly (CRY)   89. Puncheon (CRY)


    Arsenal FC: Szczęsny – Debuchy, Chambers, Koscielny, Gibbs – Wilshere, Arteta (C), Ramsey – A. Sánchez, Y. Sanogo, Cazorla
    Náhradníci: D. Martínez – Rosický, Giroud, Oxlade-Chamberlain, Monreal, J. Campbell, Coquelin
    Manažér: Arsène Wenger (FRA)

    Crystal Palace FC: Speroni – M. Kelly, Dann, Hangeland, Ward – Puncheon, Jedinak (C), Ledley, Bolasie – Chamakh, F. Campbell
    Náhradníci: Hennessey – P. McCarthy, O´Keefe, Gayle, G. Murray, Bannan, Delaney
    Manažér: Keith Millen (ENG/dočasný)

    Rozhodca: Jon Moss – L. Betts, M. Scholes – R. Madley