TK ke Grand Prix ČR silničních motocyklů (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference ke Grand Prix České republiky silničních motocyklů

cz Streda 13.08.2014, 09:40 • Technické muzeum, Brno • Tlačové konferencie
     
    Na závěr probíhají individuální rozhovory, tím hlavním tématem je následujicí vyjádření Michala Haška. "Příspěvek slíbilo město Brno, jednám s několika ministerstvy a nově začíná i jednání s podnikateli. Pokud bychom na zaplacení tohoto poplatku zůstali zcela sami, zaplatíme tyto peníze z rozpočtu kraje. Jak už jsem říkal, návratnost financí a příspěvek do statní pokladny není zanedbatelný."
     
    Sálem se ozval bouřlivý potlesk a nyní paní Ulmanová děkuje za podporu. "Jsem velmi ráda, že tento svátek motocyklového sportu zůstane v Brně. Dokonce mi ukápla slza."
     
    Michal Hašek: "Musím reagovat na tuto důležitou věc. Politici nebyli schopni v Praze uzavřít dohodu, stále na něco čekali, bylo to všechno zdlouhavé, tak jsme to za ně udělali v Brně. Jsme přesvědčeni, že si jižní Morava a vůbec Česká republika tuto akci zaslouží.

    Jsme připraveni převzít veškerou finanční odpovědnost za Grand Prix České republiky. Jihomoravský kraj bere tuto věc na sebe. V nejbližší době oslovíme společnost Dorna, aby Brno mohlo pořádat závody i v příštím roce, tedy v roce 2015."

    Roman Zajíček