Nitra – Pavlodar 3:6 (kon.) | Třinec – Dinamo Minsk 2:3 (1:3 po s.n.) | Trenčín – Senica 2:2 (2:1 po s.n.)
Poprad – Martin 4:3 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (kon.) | Slavia – Liberec 1:0 (kon.)
Kladno – Motor ČB 7:2 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Jastrzebie – Vítkovice 4:3 (kon.)
Znojmo – Jihlava 2:2 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Piešťany – Francúzsko U23 3:2 (2:0 po s.n.)
koniec
HK Poprad
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
HK VITAR Martin
Utorok 05.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    V poslednej časti hry vyrovnal v 49. minúte Dírer, no 5 minút do konca stretnutia Dinda rozhodol o víťazstve Popradu 4:3.
    Popradčania tak dokázali aj v druhom prípravnom vystúpení zvíťaziť, tentokrát nad martinskými hokejistami.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný zvyšok večera. (19:12:27)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    V závere sme ešte videli nebezpečný pokus od Jokeľa, ktorý sa dostal pred bránu Popradu, ale Sedlačko strelu dokázal zneškodniť.
     
    59:13
    Kroták teraz švihom z otočky strieľal z pravého kruhu, no pred bránkoviskom trafil len spoluhráča Sýkoru.
     
    58:47
    Jaroslav Kasík teraz poslal od modrej čiary nepríjemný skackajúci puk na bránu, ktorý narobil menšie problémy martinskému gólmanovi, ale tomu sa ho podarilo napokon zachytiť a prerušiť hru.
     
    57:34
    Jurášek teraz od modrej čiary nahodil pred bránkovisko, kde stál Fabian a spoločne s ním aj Pokrivčák, Jurášek trafil popradského obrancu, od ktorého sa puk odrazil na hokejku druhého menovaného martinského hráča, no ten zakončoval len mimo brány!
     
    56:52
    Hra sa nám momentálne kúskuje. Raz sa hrá v útočnej tretine Martina, raz v útočnom pásme domácich. "Kamzíci" sa však teraz previnili zakázaným uvoľnením.
     
    55:38
    Paukovček vyhral vhadzovanie dozadu na Dindu, ktorý z prvej pálil, ale skackajúci puk netrafil dobre, ale Dzubina tento dokotúľajúci sa puk pre istotu prikryl.
     
    55:31
    Do konca stretnutia ostáva minimálne 5 minút pokiaľ sa martinským hráčom nepodarí vyrovnať. Tí sa však ťažko dostávajú do útočného pásma, teraz sa dopustili icingu.
     
    54:05
    Poprad dal gól!
    Popradčania okamžite využívajú presilovú hru! Z pravej strany strieľal Gápa, no ten trafil len hráčov pred bránou, od ktorých sa puk odrazil na hokejku ĽUBOMÍRA DINDU a ten zakončil k ľavej žrdi!
    Asistenciu si pripísal Peter Gápa a Lukáš Paukovček.
     
    53:43
    Malina vypálil od modrej čiary, pred bránou stál dobre postavený Gápa, ktorý tečoval puk tesne vedľa ľavej žrde!
     
    53:29
    Tomáš Klíma si odchádza sadnúť na dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    53:04
    Paločko peknou prihrávkou na modrú čiaru našiel Arneho Krotáka, ten švihom strieľal do Dzubinovej lapačky, ktorá nebola naijistejšia a puk vyrazila iba do rohu klziska.
     
    52:33
    Martinský celok si nerozumel v rozohrávke a dopustil sa zakázaného uvoľnenia.
     
    51:16
    Po chybnej rozohrávke martinských hráčov získal puk medzi kruhmi Marek Nagy, ktorý okamžite strieľal, no jeho zakončenie brankár Dzubina dokázal zachytiť.
     
    50:56
    Jaroslav Kasík je už v týchto chvíľach na ľade a zapojil sa do bránenia.
     
    50:27
    Martinská hráči sa teraz sami vyhodili z útočného pásma a ich presilovkový čas pomaly končí.
     
    49:31
    Tomáš Klíma vypálil od modrej čiary, ale nepresne. Po ňom pálil od modrej aj Jakub Suja, ale jeho delovka taktiež smerovala mimo brány.
     
    48:55
    Jaroslav Kasík sa v týchto chvíľach previnil držaním a odchádza na dve minúty na trestnú lavicu.
     
    48:06
    Martin dal gól!
    Martinčania teraz predviedli jednoduchú akciu. Jurášek spoza brány našiel medzi kruhmi voľného MATEJA DÍRERA, ktorý švihom trafil priestor pri ľavej žrdi a vyrovnal stav stretnutia.
    Asistenciu si pripísali Andrej Jurášek a Matej Šugár.
     
    47:24
    Tomáš Sýkora sa snažil pretlačiť do zakončenia medzi kruhmi, ale defenzívnym zákrokom ho od puku odstavil čistou hrou obranca Michal Fillo.
     
    46:14
    Lukáš Finsterle sa spoza brány natlačil až pred bránkovisko a potom bekhendom zakončoval, Sedlačko puk vyrazil priamo pred Jakuba Suju, ktorý však zakončoval len do bočnej siete!
     
    45:42
    Matúš Matis teraz z pravej strany hľadal pred bránou Mareka Nagya, ale ten bol zatlačený do brány, ktorú nedopatrením posunul.
     
    45:19
    V týchto chvíľach sa končí osobný trest Matúša Paločka. Vhadzovanie po pravici Sedlačka.
     
    44:30
    Arne Kroták si spracoval prihrávku medzi kruhmi, zasekol si jedného martinského hráča, potom sa uvoľnil aj cez ďalšieho, ktorý sa predčasne hádzal do strely a až potom vystrelil, no brankár Dzubina následne vyrážal svojou hokejkou.
     
    43:48
    Gápa so Sýkorom si teraz v útočnom pásme nerozumeli a do útoku ihneď vyrazil Lukáš Klíma, ktorý z pravej strany v útočnom pásme hľadal v medzikruží Olivera Jokeľa, no poslal mu príliš dlhú prihrávku.
     
    42:32
    Andreas Štrauch teraz z rohu klziska našiel pred bránkoviskom nádherne Olivera Ďuriša, ten si puk spracoval, no trafil len martinského brankára do jeho výstroje!
     
    41:42
    Marek Nagy vybojoval puk pred modrou čiarou a snažil sa ešte z každých síl posunúť puk pred bránu Paukovčekovi, no napokon Martinčania už popradského hráča zbavili moci.
     
    41:24
    Matúš Matis teraz vyrazil do útočnej tretiny až príliš skoro, a preto sa dopustil postavenia mimo hry.
     
    40:56
    Michal Fillo vystrelil od modrej čiary, no jeho prízemný projektil zachytil pred bránkoviskom Štefan Fabian. Následne hrali Martinčania s vysokou hokejkou a hra bola prerušená.
     
    40:26
    Z pravého kruhu teraz švihom vystrelil Peter Gápa, no jeho strela smerovala mimo martinskej brány.
     
    40:06
    Paukovček dokázal zvíťaziť na vhadzovaní a domáci sa okamžite dostávajú do útočného pásma.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá časť hry bola na góly o čosi chudobnejšia, keďže do streleckej listiny sa zapísal len Tupý, ktorý skóroval v 35. minúte.
    Posledná dvadsaťminútovka začína o 18:40.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:14
    Suja hľadal z rohu klziska pred bránou Pokrivčáka, ktorý si však proti Šeligovi nepočínal najlepšie, keďže popradský obranca bez problémov puk dokázal martinskému útočníkovi odobrať.
     
    38:18
    Lukáš Klíma teraz z ľavej strany našiel medzi kruhmi úplne voľného Mateja Dírera, na ktorého popradská defenzíva akosi pozabudla, ale jeho blafák dokázal brankár Sedlačko zneškodniť.
     
    37:31
    Martinčania sa v týchto chvíľach dopustil zakázaného uvoľnenia, a tak bude hra pokračovať po vhadzovaní pred Dzubinom.
     
    36:20
    Arne Kroták zvíťazil na vhadzovaní v útočnom pásme, sám sa pretlačil až pred bránkovisko, no bekhendom zakončoval len do bočnej siete.
     
    35:57
    Lukáš Klíma predviedol pekný prienik po pravom krídle, natlačil sa až pred bránkovisko odkiaľ ako pravák bekhendom zakončoval, ale brankár Sedlačko ostal v pozore a strelu zachytil.
     
    35:20
    Oba tímy už hrajú v týchto chvíľach v plnom počte.
     
    34:19
    Martin dal gól!
    Martinčania znižujú stav na 3:2. Na pravom kruhu poslal pred bránkovisko strieľanú prihrávku Pokrivčák, ktorý našiel TOMÁŠA TUPÉHO a ten strelou do stredu brány rozvlnil sieť!
    Asistenciu si pripísal Tomáš Pokrivčák a Jakub Suja.
     
    33:50
    Peter Boltun sa teraz s pukom dostal poza bránu a z rohu klziska prihrával Malinovi, ktorý strieľal z prvej, ale len na zadný mantinel.
     
    33:17
    Prichádza ďalšie vylúčenie. Jaroslav Kasík je potrestaný dvomi minútami za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    32:57
    Matúša Paločka teraz napadol Tomáš Klíma po prerušení hry a popradský hráč sa ihneď do súperovho pustil, za čo dostáva martinský hráč dve minúty za hrubosť a popradský hokejista 10 minút za nešportové správanie!
     
    31:42
    Juraj Sedlačko sa v tejto chvíli ocitol až za bránou, puk mu šikovne odobral Andrej Jurášek, ktorý hľadal spoluhráčov pred bránou, no popradskí hokejisti puk stihli rýchlo odpratať čo najďalej od svojej brány.
     
    31:06
    Tomáš Pokrivčák vystrelil z pravého kruhu, popradský gólman nezachytil puk hneď na prvý pokus a ku bráne sa už blížil Lukáš Klíma, ale ten sa už k dorážke nedostal, keďže v tej chvíli stihol Sedlačko puk skrotiť.
     
    30:34
    Od modrej čiary teraz vypálil Michal Fillo, no jeho delovku brankár Sedlačko svojou hokejkou bez problémov vyrazil do rohu klziska.
     
    29:57
    Matúš Matis teraz predviedol nádherné sólo z polovice ihriska, prešiel cez dvoch či troch súperových hráčov a potom zakončoval, no len do výstroje brankára Dzubinu.
     
    29:45
    V oboch tímoch nastáva striedanie brankárov! Za Poprad nastupuje Juraj Sedlačko a do martinskej brány prichádza Michal Dzubina.
     
    29:38
    Suja našiel z ľavej strany prihrávkou medzi kruhy Lukáša Finsterleho, ktorý okamžite bekhendom zakončoval, no jeho strela bola nepresná.
     
    29:23
    Rýchly Matúš Paločo sa natlačil po ľavom krídle až pred bránkovisko a zakončoval, no následne spadol, a tak posunul martinskú bránu. Bol to však sympatický pokus popradského útočníka.
     
    29:01
    Tomáš Pokrivčák teraz pred bránkoviskom jemne vrazil do Petra Gápu, ktorý posunul martinskú bránu. Vhadzuje sa po pravici Jakuba Čecha.
     
    28:35
    Lukáš Klíma sa šikovne z rohu klziska natlačil až pred bránkovisko odkiaľ forhendom zakončoval, no brankár Popradu bol úspešný a strelu prikryl.
     
    27:45
    Mário Kurali sa teraz trochu zamotal v obrannom pásme, keď nevedel v medzikruží nájsť puk pod svojimi nohami, čo využil Jakub Suja, ktorý ho získal okamžite a švihom strieľal, no gólman Sidor strelu zneškodnil.
     
    27:14
    Dušan Sidor dokázal svojou vyrážačkou zneškodniť Sujov blafák a vhadzuje sa po jeho ľavici.
     
    27:14
    Jakub Suja sa teraz dostal do samostatného úniku, pri ktorom bol faulovaný Jánom Šeligom a hlavný rozhodca nariadil právom trestné strieľanie!
     
    25:43
    Paukovček teraz hľadal krížnou prihrávkou z rohu klziska na modrej čiare Malinu, ale v medzikruží dobre zapracovala martinská defenzíva a puk vypravila do stredného pásma.
     
    25:14
    Jaroslav Kasík vypálil od modrej čiary, no puk napokon aj s menšími problémami skončil v moci brankára Jakuba Čecha.
     
    24:44
    Matis strieľal z ľavého kruhu, jeho zakončenie vyrazil pred seba martinský gólman pred ktorým bol ešte Boltun, ale ten dorážal iba mimo brány.
     
    24:21
    Michal Dvořák sa v súboji so Štrauchom previnil seknutím a odchádza si sadnúť na dve minúty.
     
    23:35
    Matej Dírer strieľal švihom spomedzi kruhov, ale jeho zakončenie bez problémov zachytil gólman Sidor do svojej lapačky. Poprad hrá v plnom počte.
     
    23:18
    Lukáš Klíma si teraz prihrávku spracoval v ofsajde, a tak je hra prerušená. Rozhodcovia sa rozhodli vhadzovať v obrannom pásme Martina.
     
    22:42
    Ľubomír Malina švihom strieľal od modrej čiary, ale martinský brankár puk s prehľadom zneškodnil a prerušil hru. Hostia už hrajú s piatimi hráčmi.
     
    22:21
    Lukáš Finsterle vypálil z ľavého kruhu pri mantineli, ale gólman Sidor mal odkrytý výhľad a strelu vyrazil až na ochrannú sieť.
     
    22:10
    Tomáš Klíma teraz iba nahodil puk od modrej čiary na mantinel, no ten sa prekvapivo odrazil ku popradskému brankárovi Sidorovi, ktorý pre istotu prerušil hru.
     
    21:35
    Peter Boltun sa spoza brány natlačil až pred bránkovisko a zakončoval, no martinský brankár puk zachytil. Potom však popradský útočník fauloval a odchádza na dve minúty za nedovolenú hru s vysokou hokejkou.
     
    20:58
    Oliver Jokeľ sa teraz z rohu klziska natlačil až pred popradskú bránu a bekhendom strieľal, puk sa následne ocitol pred bránkovou čiarou, ale odtiaľ ho šikovne odpratal obranca Ján Šeliga.
     
    20:37
    Sily na ľade sa vyrovnávajú. Tomáš Brcko si odchádza na trestnú lavicu sadnúť za držanie.
     
    20:05
    Na vhadzovaní zvíťazili popradskí hokejisti, ktorí poslali puk cez všetky čiary najďalej od brány, keďže ich súper má ešte presilovú hru.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Počas úvodnej dvadsaťminútovky sme videli až štyri góly, keď najprv v 9. minúte otvoril skóre Paločko, po ňom vyrovnal Suja, no Popradčania sa dostali do dvojgólového vedenia zásluhou Takáča a Sýkoru.
    Druhá tretina sa začína približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Andreas Štrauch puk okamžite vyhodil cez všetky čiary, čím sa tretina končí.
     
    19:54
    Jaroslav Kasík odchádza na trestnú lavicu, keďže sa previnil nedovoleným bránením.
     
    19:49
    Z pravej strany ešte zakončoval Lukáš Finsterle, no jeho strelu do rohu klziska zrazil Mário Kurali.
     
    19:05
    Paločko sa teraz snažil po pravej strane prejsť cez Dírera, no ten ho k zakončeniu nepustil.
     
    18:37
    Popradčania sa dokázali ubrániť oslabeniu.
     
    18:07
    Sýkora potiahol puk v oslabení do útočného pásma a z ľavej strany strieľal, no jeho koncovka smerovala mimo brány.
     
    17:27
    Tupý teraz strieľal od modrej čiary, pred bránou puk tečoval ešte Klíma, no jeho tečovaný puk smeroval mimo brány. Po ňom ešte z pravej strany strieľal Jokeľ, ale popradský brankár puk zachytil do svojej výstroje.
     
    16:33
    Martinčania si zahrajú presilovú hru. Štefan Fabian sa previnil nedovoleným bránením.
     
    15:51
    Poprad dal gól!
    Popradčania po 13 sekundách využívajú presilovú hru! Spomedzi kruhov vystrelil Gápa, to dokázal ešte brankár Čech vyraziť, no pred ním stál ideálne postavený TOMÁŠ SÝKORA, ktorý bez problémov dorazil puk za chrbát martinského gólmana!
    Asistenciu si pripísali Peter Gápa a Ľubomír Malina.
     
    15:38
    Popradčania si ako prvý zahrajú v početnej prevahe. Za napadnutie si odchádza na dve minúty sadnúť Lukáš Klíma.
     
    15:18
    Lukáš Klíma zápästím strieľal od modrej čiary, ale jeho prízemnú strelu ešte zblokoval Dinda jeho korčuľami do rohu klziska.
     
    14:17
    Poprad dal gól!
    Už to vyzeralo, že z popradského útoku nič nebude, keďže sa domáci z obranného pásma dostali ťažko, no vtedy Kroták našiel na pravom krídle SAMUELA TAKÁČA, ktorý švihom prekonal brankára Čecha!
    Asistenciu si pripísal Arne Kroták a Ján Šeliga.
     
    13:12
    Paukovček si teraz nerozumel v kombinácii so Sýkorom, a preto sa Popradčania dopustili postavenia mimo hry.
     
    12:32
    Martin dal gól!
    Finsterle si našiel priestor na pravej strane a švihom strieľal, keď pred bránou bol ideálne postavený JAKUB SUJA, ktorý puk dokonale tečoval za chrbát popradského brankára!
    Asistenciu si pripísal Lukáš Finsterle a Tomáš Klíma.
     
    11:30
    Matej Dírer strieľal z pravej strany v útočnom pásme na bránu, no popradský brankár puk dokázal aj napriek zrážke so Šugárom skrotiť.
     
    10:38
    Tomáš Sýkora sa s pukom pretlačil zo stredného pásma až do medzikružia, no vtedy bol odstavený jedným z martinských hráčov, a tak sa už nedostal do zakončenia.
     
    10:22
    Popradskí hokejisti teraz zahrali s vysokou hokejkou, preto nastalo prerušenie hry a vhadzuje sa po pravici Sidora.
     
    09:49
    Tomáš Klíma sa uvoľnil v medzikruží a švihom strieľal, no jeho projektil tesne minul ľavú žrdku popradskej brány.
     
    08:37
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do vedenia! Medzi kruhmi si prihrávku od Štefana Fabiana spracoval úplne voľný MATÚŠ PALOČKO, ktorý švihom k ľavej žrdi otvára skóre tohto stretnutia!
    Asistenciu si pripísal Štefan Fabian a Arne Kroták.
     
    08:00
    Lukáš Finsterle sa teraz po pravom krídle pretlačil až pred bránkovisko odkiaľ poslal štipľavú strelu bekhendom, no popradský gólman ju aj napokon s menšími problémami zlikvidoval a nepustil puk za svoj chrbát.
     
    07:29
    Od začiatku zápasu vidíme aktivitu Popradčanov, ktorá veľmi prevyšuje tú martinskú. Hostia sa dostali asi len k jednej strele. Teraz sa dokonca dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    07:03
    Dinda si pripravil puk na ľavom kruhu a švihom vystrelil, ale jeho zakončenie bezpečne pokryl brankár Jakub Čech.
     
    06:39
    Marek Pitka si teraz spracoval odrazený puk od Štraucha a od modrej čiary švihom vystrelil, no gólman hostí bol aj pri tejto strele pozorný a s hokejkou ju vyrazil do rohu klziska.
     
    05:51
    Po vhadzovaní sa dostal k puku okamžite Jaroslav Kasík, ale martinský brankár si bol pri zákroku stopercentne istý a puk prikryl
     
    05:44
    Matúš Matis sa od modrej čiary so svojimi kľučkami pretlačil až pred bránu, no jeho strelu s prehľadom zachytil brankár Čech.
     
    05:13
    Tomáš Klíma sa s pukom dostal k ľavému kruhu a strieľal zápästím, no jeho zakončenie bolo zblokované na ochrannú sieť.
     
    04:36
    Kroták teraz z pravého kruhu hľadal pred bránkoviskom Takáča, no jemu puk cez hokejku preskočil, a tak sa popradský útočník k strele už nedostal.
     
    03:44
    Paukovček si spracoval na ľavej strane prihrávku od Gápu, ten si to namieril do medzikružia, odkiaľ mu Paukovček puk vrátil, no Gápova strela smerovala mimo priestoru brány.
     
    02:43
    Po veľkej chybe Martinčanov v rozohrávke sa puku v medzikruží zmocnil Andreas Štrauch, ktorý si to namieril rovno na bránu, no svojím blafákom síce povyzvŕtal gólmana Čecha, ale gólom sa to napokon neskončilo!
     
    02:13
    Peter Boltun vyskúšal pozornosť brankára hostí strelou z medzikružia, no hosťujúci gólman v rozkľaku s hokejkou puk dokázal zneškodniť.
     
    01:59
    Matej Šugár sa natlačil poza bránu, dostal sa na ľavý kruh a bekhendom zakončoval, ale brankár Sidor bol na správnom mieste a puk kryl.
     
    01:40
    Mário Kurali si vytvoril priestor pri pravom kruhu a švihom strieľal, no jeho zakončenie brankár Čech vyrazil bez problémov.
     
    00:50
    Paločko si teraz pekne vymenil puk v útočnom pásme spolu s Krotákom, no popradskému kapitánovi puk v poslednej chvíli ušiel, a tak sme strelu nevideli.
     
    00:06
    Na úvodnom vhadzovaní boli úspešnejší Martinčania, tí sa však s pukom vrátili do obranného pásma a teraz sú v útoku. Finsterleho strelu však Sidor s betónom vyrazil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy sú už na ľadovej ploche, o malú chvíľu sa zápas začína.
     
    Popradskí hokejisti dnes nastúpia v modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Hostia z Martina budú hrať v bielych dresoch a koučovať ich bude Daniel Babka.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Malina, Dinda – Kasík ("A"), Kurali – Fabian ("A"), Šeliga – D. Šterbák, Pitka – Gápa, Paukovček, Sýkora – M. Nagy, Boltun, Matis – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Ďuriš, Zvoník, Štrauch

    MHC Mountfield (Martin): Čech (Dzubina) – Brcko ("A"), Tupý – Fillo, Rusina – Pacalaj, Dvořák – Finsterle, T. Klíma, Suja ("C") – Jokeľ, Pokrivčák ("A"), L. Klíma – Jurášek, Dírer, Šugár.
     
    Vítam vás pri sledovaní on-line prenosu! Dnes uvidíme pod Tatrami súboj dvoch extraligistov. Domáci HK Poprad sa predstaví proti MHC Mountfield Martin. Zápas začína o sedemnástej hodine a sprevádzať ním vás bude Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    "Kamzíci" odohrali doposiaľ jeden prípravný zápas (piatok), keď v podtatranskom derby zdolali MHK 32 Liptovský Mikuláš výsledkom 4:3. Za domácich sa dvakrát presadil Štrauch a sieť rozvlnili ešte Sýkora s Gápom. Za hostí skórovali Divok, Uhrík a Marcinko.

    MHC Mountfield Martin
    Hostia z Turca majú taktiež za sebou jeden prípravný zápas. V piatok sa predstavili v Steel Aréne a domácich "oceliarov" zdolali prekvapivo 3:4. Úradujúci majster z Košíc ešte v 58. minúte vyhrával 3:2, no rýchlymi gólmi Važana a Ďatelinku sa pripravil o prvú výhru v prípave.

    Oba tímy majú na konte po jednom prípravnom zápase. V oboch prípadoch sa mužstvám premiéry vydarili na 100%.

    Potešia domáci aj po druhýkrát svoju kulisu alebo odídu Martinčania z východu krajiny s ďalším víťazstvom?
    To sa dozviete, ak budete sledovať náš textový prenos. Príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 9. Paločko (Fabian, Kroták), 15. Takáč (Kroták, Šeliga), 16. Sýkora (Gápa, Malina), 55. Dinda (Gápa, Paukovček) – 13. Suja (Finsterle, T. Klíma), 35. Tupý (Pokrivčák, Suja), 49. Dírer (Jurášek, Šugár)


    HK Poprad: Sidor (30. Sedlačko) – Malina, Dinda – Kasík ("A"), Kurali – Fabian ("A"), Šeliga – D. Šterbák, Pitka – Gápa, Paukovček, Sýkora – M. Nagy, Boltun, Matis – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Ďuriš, Zvoník, Štrauch
    HK VITAR Martin: Čech (30. Dzubina) – Brcko ("A"), Tupý – Fillo, Rusina – Pacalaj, Dvořák – Finsterle, T. Klíma, Suja ("C") – Jokeľ, Pokrivčák ("A"), L. Klíma – Jurášek, Dírer, Šugár

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Roman Bednár, René Šoltés