Neftçi Baku – Příbram 0:0 (zruš.) | Poprad – FC Galati 0:0 (kon.) | Plzeň – Botoşani 0:0 (zruš.)
koniec
FK Poprad
0:0 (0:0)
FC Otelul Galati
Štvrtok 10.07.2014, 16:00 • NTC Poprad • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    89
    Brankár domácich loptu vyboxoval presne na kopačku hráča s číslom 14, ktorý okamžite pálil, no svojou delovkou len nastrelil hráča Popradu a potom už domáci brankár situáciu s prehľadom vyriešil.
     
    85
    Nádhera v podaní striedajúceho popradského brankára! Futbalista súpera s číslom 90 si pripravil loptu v šestnástke a z blízkosti vypálil, no domáci brankár dokonale zabránil prieniku lopty do svojej siete!
     
    80
    Popradčania vystriedali brankárov a videli sme aj výmenu hráčov na opačnej strane.
     
    77
    Poprad striedal.
     
    64
    Popradský hráč s číslom 11 sa teraz vyskytol v super šanci, keď zo šestnástky z tesnej blízkosti pálil, no jeho zakončenie bolo nepresné!
     
    58
    Pri popradskej lavičke sme teraz videli dvojstriedanie hráčov.
     
    39
    O prvú väčšiu možnosť na strelenie gólu sa nám postarali domáci. Z pravej strany hráč s číslom 12 pekne nacentroval do pokutového územia spoluhráčovi s číslom 19, ktorý nebol v ofsajde a mohol tak hlavičkou zakončiť a podarilo sa mu poriadne natiahnuť brankára súpera. Gól však z toho nebol.
     
    18
    Na trávniku ostal ležať jeden popradský hráč a taktiež aj jeden z hráčov Galati. Títo dvaja futbalisti sa nepríjemne zrazili v hlavičkovom súboji. Prebieha ošetrovanie!
     
    -1
    Vážení športoví priaznivci, súpisky neboli novinárom poskytnuté. Hráčov budem udávať v číslach dresov. Za tento fakt sa ospravedlňujeme.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly:


    FK Poprad:
    FC Otelul Galati: