Kanada U20 – USA U20 2:4 (kon.) | Slovensko U20 – Česko U20 5:3 (kon.)
koniec
Slovensko U20
5:3 (2:0, 2:1, 1:2)
Česko U20
Nedeľa 29.06.2014, 19:25 • Štadión V. Dzurillu, Bratislava - Ružinov • Majstrovstvá sveta U20
     
    43:40
    Česko dáva gól! Naši hráči trocha vypúšťajú záver stretnutia. 14 sekúnd po Markytánovom góle sa presadil aj MARTIN KOHOUT. Asistenciu si pripísal Martin Špaček.
     
    43:26
    Česko dáva gól! Šimeček sa usmieva aj napriek inkasovanému gólu, ktorý má už iba kozmetický charakter. JAROSLAV MARKYTÁN je strelcom českého gólu na 2:5 z ich pohľadu.
     
    33:54
    Slovensko dáva gól! RICHARD MRÁZ a jeho úspešná dorážka po strele, ktorá nasledovala bezprostredene po buly. Zrejme je rozhodnuté. Asistenciu si pripísal strieľajúci Dominik Frkáň spoločne s Danielom Okuliarom, ktorý bol úspešný na vhadzovaní.
     
    27:53
    Slovensko dáva gól! Najlepší junior roku 2013 sa presadil bekhendovou strelou spomedzi kruhov a zvýšil tak na 4:1 pre Slovensko! Asistencie: Daniel Okuliar, Richard Mráz.
     
    23:58
    Slovensko dáva gól! Rýchla odpoveď našich! DANIEL OKULIAR, pôsobiaci v tíme Kometa Vrútky vracia náš tím do dvojgólového vedenia ako správny kapitán. Asistenciu si pripísal Richard Mráz.
     
    23:14
    Česko dáva gól! Smolný gól pre náš tím. Šimeček trafil loptou v snahe rýchlo rozohrať nos českého hráča menom MARTIN SAMEK, ktorý tak vlastne znižuje na 1:2 z pohľadu Česka. Samek odchádza na trestnú lavicu s krvavým nosom. Česi doslova zaplatili za gól krvou. Bez asistencie.
     
    10:48
    Slovensko dáva gól! Obrovská chyba Čechov, konkrétne Jiříkova, ktorý prišiel o loptu v strednom pásme a zrazu sa naši ocitli v brejkovej situácii 3 na 1. Paulík naservíroval MILOSLAVOVI CEBOVI a ten rozvlnil českú sieť po druhý raz. 2:0! Asistenciu si pripísal prihrávajúci Mário Paulík.
     
    03:08
    Slovensko dáva gól 19-ročný RÓBERT VARGA sa ocitol úplne osamotený v priestore pravého kruhu, dostal prihrávku a prekonal bezmocného Mrovieca. Asistenciu si pripísal Boris Drozd spoločne s Richardom Mrázom.

    Marek Hudák

    Góly a asistencie: 4. Varga (Drozd, Mráz), 11. Cebo (Paulík), 24. Okuliar (Mráz), 28. Frkáň (Okuliar, Mráz), 34. Mráz (Frkáň, Okuliar) – 24. Samek, 44. Markytán, 44. Kohout (Špaček)


    Slovensko U20: Šimeček (Bolibruch)- Frkáň, Mendel, Svetlík, Tarabík, Šterbák, Kundľa, Kromka, Kapralčík- Varga, Šibík, Slezák, Mráz, Paulík, Cebo, Lipovský, Drozd, Tomečko, Kohút, Fečunda, Hirkala, Ďurkovič, Okuliar
    Česko U20: Mroviec (Grufík)- Čermák, Krch, Samek, Izaj, Jiřík, Krejčí, Pecina, Vodrážka- Zvonek, Benedikt, Urbanec, Vít, Švarc, Forstl, Franěk, Markytán, Pauer, Špaček