Kanada U20 – Česko U20 2:4 (kon.) | Slovensko U20 – Rakúsko U20 5:0 (kon.) | Česko U20 – Švajčiarsko U20 7:2 (kon.)
koniec
Česko U20
7:2 (3:1, 3:1 1:0)
Švajčiarsko U20
Štvrtok 26.06.2014, 20:00Majstrovstvá sveta U20
     
    39:28
    Česko dáva gól!
    V hre v plnom počte na oboch stranách sa domáci hráči dokázali presadiť po úspešnej kombinácii. Do štatistík sa zapisuje MAREK ŠVARC. Asistencia: Dominik Vít.
     
    26:24
    Česko dáva gól!
    Tak napokon áno! Tvrdá bomba od modrej čiary končí v sieti. Do listiny strelcov sa zapisuje ROMAN KREJČÍ. Asistencia: Martin Špaček. Gól padol v presilovke.
     
    24:21
    Česko dáva gól!
    Okamžitá odpoveď Česka! Bolo to presne tak, ako to po góle úspešný strelec TOMÁŠ JIŘÍK náležite okomentoval: "Já im utek". Rýchle samostatné zakončenie sa inak ako gólom ani skončiť nemohlo. Asistencia: Roman Krejčí.
     
    24:11
    Švajčiarsko dáva gól!
    Ale napokon neúspešne. Po rýchlom prechode do pásma Švajčiari vystrelili a český gólman nestihol zareagovať. Presadil sa SAMUEL ORSINGER. Asistencia: Thomas Neveu.
     
    18:42
    Česko dáva gól!
    Domáci zvyšujú svoj náskok! ONDŘEJ BENEDIKT získal loptu na ľavej strane v útočnej tretine, potiahol si ju od mantinelu až k bránke a skóroval. Bez asistencií.
     
    14:35
    Česko dáva gól!
    Domáci hráči opäť zabojovali a vyhrávajú už rozdielom dvoch predných zásahov! Puk do nieje dostal ONDŘEJ BENEDIKT. Asistencia: Tomáš Jiřík.
     
    12:14
    Česko dáva gól!
    Teraz už ale gól padol! Českí hráči si rozhodili súpera a úspešne zakončili. DO štatistík sa zapisuje JAROSLAV PAUER. Asistencia: Dominik Vít.
     
    08:01
    Švajčiarsko dáva gól!
    Je vyrovnané! Veľká radosť vypukla na švajčiarskej snahe, pretože hostia stále držia krok so súperom po tvrdej rane z medzikružia. Presadil sa THOMAS NEVEU. Asistencia: Alexandre Mermoud.
     
    03:37
    Česko dáva gól!
    Domáci hráči sa poriadne nasrdili a ROMAN KREJČÍ prudkou ranou do ľavého vinkla nedal súperovmu gólmanovi absolútne žiadnu šancu na úspech. Asistencia: Martin Krch.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 4. Krejčí (Krch), 13. Pauer (Vít), 15. Benedikt (Jiřík), 19. Benedikt, 25. Jiřík (Krejčí), 27. Krejčí (Špaček), 40. Švarc (Vít) – 9. Neveu (Mermoud), 25. Orsinger (Neveu)


    Česko U20: Grufík (Kračina) – Vít, Čermák, Izaj, Jiřík, Krejčí, Krch, Pecina, Samek, Vodrážka, Benedikt, Forstl, Franěk, Gabriel, Kohout, Krajíček, Markytán, Pauer, Šrámek, Švarc, Urbanec, Špaček, Zvonek
    Švajčiarsko U20: