Slovensko – Chorvátsko 1:1 (kon.)
koniec
Slovensko
1:1 (1:1)
Chorvátsko
Štvrtok 19.06.2014, 18:00 • Senec, Slovensko • Kvalifikácia Majstrovstiev sveta žien vo futbale 2015
     
    Je koniec, ani 90 minút hry na rozhodnutie o víťazovi tohto zápasu nestačilo. Oba tímy si do kvalifikačnej tabuľky pripíšu po jednom bode.

    Naše hráčky čakajú ešte dva kvalifikačné duely o MS 2015. 21. augusta sa predstavia v Rusku a 17. septembra v Slovinsku.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme príjemný zvyšok dňa.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (19:58:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Poslednou šancou Slovenska bol rohový kop. Ani po ňom sme ale zakončenie nevideli, a tak sa zápas podľa všetkého skončí remízou.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Chorvátsko: z ihriska odchádza Žigičová, prichádza Petrovičová.
     
    90+2
    Slovensko sa ešte nevzdáva. Naše hráčky zovreli súperky, z čoho vyústila tvrdá rana z hranice šestnástky. Pred zakončujúcou hráčkou bola iba bránka, no tú sme minuli.
     
    90+1
    Slovensko sa ešte snaží prekvapiť súpera a rozhodnúť tento zápas. Naše sú síce pred bránkou, no bez presnej strely gól určite neuvidíme.
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90
    Slovensko rohový kop vôbec nevyužilo, Po centri do vápna prišlo nepresvedčivé spracovanie, po ktorom naše nemali šancu na strelu.
     
    90
    Striedanie v tíme Chorvátsko: z ihriska odchádza Kolarová, prichádza Andrličová.
     
    89
    Opäť pokus o prechod Chorvátska až pred našu bránku. Zdalo sa, že sa to súperkám podarí, no jedna z hráčok bola zastavená minimálne hraničným spôsobom. Rozhodkyne ale hru ponechávajú bežať, čo Slovensko využíva na rýchly prechod na opačnú stranu a zisk rohového kopu.
     
    88
    hra sa na chvíľu spomalila pre menší faul v strede trávnika, po ktorom sa na zemi ocitla jedna z našich súperiek. Nešlo ale o nič vážne a naše hráčky opäť útočia, no ich strela smerovala opäť iba úplne mimo bránky.
     
    87
    Hra sa presúva zo strany na stranu, no ani jeden z tímov si nevie v koncovke poradiť. Lopty sú v zakončení veľmi nepresné a nikomu nemôžu narobiť problémy.
     
    86
    Pozor ale aj na našej obrannej polovici! Súperky sme po štandardke pustili úplne voľne do zakončenia, no našťastie sa im to nepodarilo využiť.
     
    85
    Striedanie v tíme Chorvátsko: z ihriska odchádza Joščaková, prichádza Gaiserová.
     
    85
    Veľká škoda pre Slovensko.Šušková šprintovala po prihrávke naprieč šestnástkou Vukovej, no na lopte sa pošmykla a tak nemohla zakončiť.
     
    84
    Rovnako neúspešné ale boli aj naše hráčky na opačnej polovici. Tiež tam iba odovzdali loptu a odišli do obrany.
     
    83
    Chorvátsko aj tentokrát rozohralo loptu na opačnú polovicu trávnika v Senci, no ani teraz sa im tam nepodarilo nič vymyslieť. Dopustili sa zbytočného útočného faulu, ktorý ich úplne zastavil.
     
    82
    Po štandardke doletel center na hranicu šestnástky pred Vukovou, kde bola zrejme Mravíková. Jej tvrdá rana skončila nad bránkou, gólmanka zasahovať nemusela.
     
    81
    Slovensko sa vrátilo na útočnú polovicu a vybojovalo tam faul na strane za šestnástkou. Budeme vidieť akýsi skrátený rohový kop.
     
    80
    Chorvátsko chcelo hru preniesť na opačnú polovicu trávnika, no nič tam nevymyslelo. naše súperky ani len strelecky nepohrozili, v týchto chvíľach sa im vôbec nedarí.
     
    79
    Po rohu Slovensko nič nevymyslelo. Stať sa tak mohlo až po následnej akcii, ktorá ale skončila iba ofsajdom. Chorvátska gólmanka zasahovať nemusela.

    Veronika Pancuráková

    Góly: 29. Šušková – 33. Lojnaová

    Karty:   54. Žigičová (CRO)


    Slovensko: El Dahabiová – Mravíková, Matysová (C), Bíróová, Fecková, Vojteková, Ondrušová, Šušková, Bartovičová, Klechová, Škorvánková
    Náhradníci: Kubíková – Haršányová, Cerovská, Marková, Hmírová, Vrabcová, Rybanská

    Chorvátsko: Vuková – Balogová, Nevrklaová, Hercigonja-Moultonová, Joščaková, Babanová, Kolarová, Landekaová (C), Šaleková, Lojnaová, Žigičová
    Náhradníci: Bačičová – Andrličová, Petrovičová, Stvoričová, Gaiserová, Staničová

    Rozhodca: Pirriatoreová (ITA) – Santuariová (ITA), Carovingoová (ITA). Štvrtá rozhodkyňa: Obertová (SVK)

    Diváci: 569