Kamerun – Chorvátsko 0:4 (kon.) | Kolumbia – Pobr. Slonoviny 2:1 (kon.) | Uruguaj – Anglicko 2:1 (kon.)
koniec
Kolumbia
2:1 (0:0)
Pobrežie Slonoviny
Štvrtok 19.06.2014, 18:00 • Estadio Nacional, Brasilia • Majstrovstvá sveta
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Kolumbia vs. Pobrežie Slonoviny

    Tieto dve krajiny sa v žiadnom medzištátnom stretnutí ešte nestreli. Bude to ich vôbec prvý vzájomný zápas. Budeme s napätím očakávať, ako dopadne prvé vzájomné meranie síl Kolumbie a Pobrežia Slonoviny v histórii.

    Aktuálna situácia v tabuľke

    Oba celky bojujú o postup v skupine C. Všetci jej účastníci majú na svojom konte po jednom odohratom zápase. Aj Pobrežiu Slonoviny, aj Kolumbii sa v ňom však podarilo zvíťaziť. Prvý menovaný tím vyhral nad Japonskom 1:2, Gréci nestačili na Kolumbiu a podľahli jej vysoko 0:3.

    Aktuálna tabuľka:
    1. Kolumbia – 3 body (3:0)
    2. Pobrežie Slonoviny – 3 body (2:1)

    3. Japonsko – 0 bodov (1:2)
    4. Grécko – 0 bodov (0:3)
     
    Didier Drogba: "Kolumbie má skvělý tým, ale my jsme lepší!"

     
    -20
    Tak ešte raz Vás vítam pri už v poradí dvadsiatom prvom zápase MS 2014 v Brazílii. V dnešnom zápase s určitosťou nenastúpi zranený hráč Kolumbie Carlos Bacca, ani futbalista Pobrežia Slonoviny Didier Ya Konan.

    Zápas bude riadiť Howard Webb, skúsený anglický rozhodca. Na čiarach mu bude asistovať krajan Daren Cann a Peruánčan Victor Carrillo.
     
    -15
    Na striedačke Pobrežia Slonoviny sedí Didier Drogba, to, či zasiahne do zápasu uvidíme až v priebehu zápasu.
     
    -5
    Hráči sú už nastúpení v tuneli. Zápas na štadióne v Brasílii sa o chvíľu začne!
     
    -4
    Najprv tu máme hymnu Kolumbie, ktorú spieva celý štadión. Následne príde na rad hymna Slonov, potom los a môžeme začať!
     
    Hráčmi lomcujú emócie, vidno to aj na hráčovi menom Serey Die, ktorý má slzy v očiach pri hymne svojej krajiny.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Štadión v Brasílii je celý v žltom, dnes to bude hlavne o povzbudzovaní hráčov Kolumbie, ktorí nemali úvodný výkop. O ten sa postaral ich súper – hráči z Porežia Slonoviny. Kolumbijčania hrajú zľava doprava. Kolumbia v žltom, Pobrežie Slonoviny v zelenom.
     
    2
    Pridlhá lopta od Zapatu na Cuadrada, ktorý sa prebehol na pravej strane, krátky šprint následne pohodlne vyklusal, čaká nás snímka na Barryho a jeho prvý výkop.
     
    3
    Hrá sa v strede poľa, pri lopte zelení, ktorí sú poriadne vypískaní. Kolumbia totiž nemá loptu. Prihrávkami to len tak hemží, avšak len v zadných radoch Slonov. Ľavý obranca Pobrežia Slonoviny Arthur Boka dostal loptu na svoju stranu, ani on ju však nestihol dobehnúť.
     
    4
    Nakopávaná lopta do kolumbijskeho vápna sa neujala. Pri lopte prvýkrát Ospina, brankár Nice a jednotka Juhoameričanov.
     
    5
    Po piatich minútach možno konštatovať, že sa Kolumbia snaží vysoko napádať. Hráči z Pobrežia Slonoviny majú menšie problémy s rozohrávkou. Videli sme dva výpady a menšie šprintérske súboje, avšak zatiaľ nič viac.
     
    6
    Prvé zakončenie v zápase v podaní Kolumbie. Po priťuknutí lopty pálil z hranice šestnástky hráč argentínskeho River Plate Teofilo Gutierréz. Prvá vážnejšia šanca v zápase.
     
    7
    Na trávniku sa ocitla balónová lopta, hra je na chvíľu prerušená. Malá kuriozitka v Brasílii.
     
     
    8
    Už nič nebráni tomu, aby sa opäť hralo. Kolumbia začína pomaly, ale iste tlačiť na pílu. Hrá sa na ľavej strane na polovici Pobrežia Slonoviny.
     
    9
    V poslednej chvíli musel zakročiť Boka, ktorý prekazil šancu Cuardada, ten strieľal sprava krížnu strelu na Barryho bránu, keď sa mu vtom do strely hodil spomínaný Boka.
     
    10
    Na druhej strane sa do rýchleho protiútoku dostával Wilfried Bony, ktorý posielal loptu na ľavú stranu na Gervinha. Hráč AS Rímu vybojoval prvý rohový kop tohto zápasu z ktorého však nič poriadne nevzišlo.
     
    11
    Hrá sa zo strany na stranu vo vysokom tempe, pri lopte momentálne hráči v zelenom po tom, ako sa previnil faulom Aguilar, ktorý skosil Gradela.
     
    12
    Tourého center našiel Bonyho hlavu, Ospina bol však pohotový a zažehnal nebezpečenstvo pohotovým vyboxovaním lopty.
     
    14
    Nedovolený zákrok na Cuadrada, previnil sa Tioté. Hrá sa v strede ihriska, obe mužstvá pozorne bránia.
     
    15
    Ibarbo sa snažil odcentrovať loptu z ľavej strany po tom, čo mu Rodriguéz, ktorý sa trafil do siete v zápase s Greckom, poslal perfektný pas na nohu. Obrana Slonov je však v pozore.
     
    16
    Už pri lopte hráči z Afriky, ktorý sa postupne snažia prekvapiť hráčov z Južnej Ameriky. To sa im však nedarí, keďže im Cuadrado berie loptu, šprintuje na ich polovicu a dokonca aj centruje prudký center do vápna. Keď už nič, aspoň rohový kop.
     
    17
    Rohový kop nebezpečenstvo neprinieslo, strela spoza vápna sa dostala len k Barrymu.
     
    18
    Črtá sa zaujímavá situácia po jednom z faule na hráča v žltom. Kolumbijčania budú mať šancu na úvodný gól tohto stretnutia.
     
    19
    Tak napokon nie, Aguilar alebo Yepes sa previnili v šestnástke faulom – útočný faul. Howard Webb si je na 100% istý svojím rozhodnutím. Kolumbíjskym fanúšikom sa to však nepáči.
     
    20
    Zapata musel byť v strehu po tom, čo sa snažil do vápna odcentrovať Gervinho, hráč AC Miláno si však dal pozor, a tak nebezpečenstvo zažehnal.
     
    21
    V strede poľa došlo k faulu na Sereya Dieho. Ten je dnes zatiaľ neviditeľný, pred zápasom ním poriadne lomcovali emócie – pri hymne svojej krajiny.
     
    22
    Rodriguéz dostal dobrú prihrávku na nohu, jeho pokus však bol zblokovaný – bude z toho ďalší rohový kop Kolumbie.
     
    23
    Boubacar Barry mal s loptou menšie problémy, avšak poslal svojich do rýchleho protiútoku, ktorý Slonom nevyšiel. Touré až príliš dlho váhal s centrom na pravej strane.
     
    24
    Útočný faul v podaní Gradela, stiahol za dres Zunigu, ktorý sa snažil zažehnať nebezpečenstvo. Ospina už formuje svojich spoluhráčov. Bude rozohrávať.
     
    25
    Po dvadsiatich piatich minútach možno konštatovať, že až na jednu strelu z kopačky hráčov Kolumbie a z momentálne najaktuálnejšej strely Tiotého spoza šestnástky sme dnes veľa streleckých pokusov ešte nezaznamenali.
     
    26
    Hrá sa tak ako na začiatku zápasu – zo stany na stranu – pri lopte momentálne zelení, avšak aj žltí bojujú o loptu ako levi. Okrem menších faulov a povzbudzovania fanúšikov na štadióne sa nič významné nedeje.
     
    Kolumbie vs Pobřeží slonoviny...zajímá mě, jestli Sloni někdy pošlou tohohle hráče na plac?

     
    28
    Rodriguéz spolu s Gutierézom sa dostávali do prečíslenia, prvý menovaný šprintoval po ľavej strane, poslal na hráča s číslom 9 skvelý pas, ktorý si však Teo nedokázal spracovať. Stál zoči voči Barrymu, nik iný medzi ním a bránou nebol. Škoda tohto momentu – najväčšia šanca zápasu.
     
    30
    Hrá sa rovnako ako v doterajšej polhodine. Možno majú viac z hry hráči Kolumbie. Viac šancí sa zrodilo na ich strane, avšak zatiaľ je to bez gólov 0:0. Majú ešte hodinu na to, aby sa im podarilo niečo s týmto zápasom urobiť.
     
    31
    Výborná narážačka Gervinha s Aurierom, ktorý z pravej strany centroval nebezpečnú loptu do vápna, kde hľadal svojich spoluhráčov. Našiel však len hlavu brániaceho hráča Kolumbie.
     
    32
    Pekná individuálna akcia Sergeho Auriera, ktorý pôsobí Toulouse. Jeho "bicykel", kľučka ála Arjen Robben, prvá štipľavá strela na bránu Kolumbie a vôbec prvý vážnejší zákrok Davia Ospinu. Strela mierila z ľavej žrdi.
     
    33
    Peknou individuálnou akciou sa blysol aj Touré, avšak ďalej ako za poliacu čiaru sa nedostal. Následne bol faulovaný jeden z hráčov Kolumbie, nasledovať, bude nepriamy kop.
     
    34
    Yepes ani Zapata sa k hlavičke nedostali, bude sa len odkopávať od Barryho brány. Touré zdá sa už má dosť. Musí však ešte vydržať niečo vyše desiatich minút.
     
    35
    Zatiaľ sa však na góly len čaká. Pobrežie Slonoviny inkasovalo v africkej kvalifikácii len šesť gólov. 13 inkasovaných gólov má na svojom konte aj Kolumbia. Niet sa preto čo čudovať, že sme sa dnes ešte gólu nedočkali.
     
    36
    Serey Die sa zatiaľ javí v dobrom svetle. Vybojoval roh po tom, čo sa pokúsil pohotovo vystreliť. Jeho projektil skončil len na nohe jedného z hráčov v žltom – preto tu máme roh.
     
    37
    Zokora zle dopadol na trávnik, bude však v poriadku. Pokračujeme po menšom ošetrení.
     
    38
    Teraz sa hra poriadne kúskuje, už dlhšiu dobu sa nehralo, Zuniga bežal po loptu, aby ju zahral z autu.
     
    39
    Teraz už pri lopte hráči z Pobrežia Slonoviny. Piskot fanúšikov Kolumbie je neúprosný. Čím bližšie budeme k záveru zápasu, tým väčší bude. Aj napriek absencii gólov sa hrá pekný futbal.
     
    40
    Howard píska nedovolený zákrok na Bambu. V šestnástke Pobrežia Slonoviny. Kolumbijčania sú možno až príliš premotivovaní.
     
    41
    Rodriguéz to myslel perfektne, skúsil to uličkou na Cuadrada, nebyť dvojice pozorných hráčov v zelenom, hráč Fiorentiny by loptu bez problémov dostal na kopačku.
     
    Serey Dié zahlcen emocemi při hraní hymny před dnešním utkáním.

     
    42
    Hrá sa opäť len a len v strede poľa, kde si loptu hráči vymieňajú jedna radosť. Teraz však kombinujú hráči v žltom, uvidíme dokedy.
     
    43
    Ibarbov center z ľavej strany nebol vôbec dôrazný, lopta sa dostala len do Barryho náručia. Polčas sa nám pomaly, ale isto končí.
     
    44
    Gervinho sa perfektne uvoľnil vo vnútri šestnástky, poprepletal loptu pomedzi štvoricu hráčov Kolumbie. Vystreliť však už nedokázal. Následná odrazená lopta sa dostala ešte ku Gradelovi, no jeho pokus bol len zrazený mimo šestnástku. Zaujímavá šanca afrických Slonov.
     
    45
    Tlak Slonov naďalej pokračuje! Kolumbia sa teraz stiahla do hlbokej defenzívy. Nadstavovať sa bude jedna minúta.
     
    45+1
    Bokov center z pravej strany bol akosi nečakaný, hlúčik hráčov v zelenom ho nedokázal skrotiť. Vyzerá to tak, že v prvom polčase gól neuvidíme.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom polčase máme stav bez gólov 0:0. Napriek tomu sa však hrá pohľadný futbal, ktorý je občas okorenený šancami či už z jednej alebo druhej strany. Možno je stav taký aký je aj kvôli tomu, že si obe mužstvá uvedomujú dôležitosť tohto zápasu. Dočkáme sa nejakého presného zásahu v druhej polovici stretnutia? Dozvieme sa krátko po 19.

    Štatistika po 1. polčase:

    Strely celkom: 4 – 6
    Strely na bránu: 1 – 6
    Strely mimo bránu: 3 – 1
    Držanie lopty: 45% – 55%
    Počet prihrávok: 167 – 187
     
    Sledujeme utkání MS v kopané Kolumbie vs Pobřeží slonoviny na jumbotron! Přijďte k nám!

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    V tomto polčase rozohrávali hráči z Kolumbie, ktorí sa hneď od začiatku drali vpred. Ďaleko sa však nedostali. Pri lopte už futbalisti z Pobrežia Slonoviny.
     
    47
    Opäť sa hrá len v strede ihriska. Gervinho postupoval dopredu a bol faulovaný. Jeho pokus o prejdenie medzi dvojicou hráčov v žltom sa nepodaril. Nasledovať bude zaujímavá štandardná situácia!
     
    48
    Center z kopačky Yaya Tourého skončil len v rukaviciach brankára Davida Ospinu, ktorý si s loptou poľahky poradil.
     
    49
    Ibarbo sa dostával do skvelej šance z ktorej mohol poriadne vyťažiť. Dostal však loptu na päty, odkiaľ si ju nevedel dostať. Vystreliť sa mu teda z hranice šestnástky nepodarilo. Vyzeralo to však sľubne.
     
    50
    Gervinho v pokutovom území na pravej strany padá. Niekedy je až komické, ako si futbalsiti pýtajú penaltu. Herec je z Gervinha poriadne dobrý. Ešte, že mu to Howard Webb nezožral aj s navijákom. Zapata si pýtal žltú kartu pre aktéra tohto hereckého predstavenia.
     
    51
    Po krátkom čase tu máme šancu aj na druhej strane, kde sa mohol presadiť Aguilar, jeho pokus však nebol vôbec presný.
     
    52
    Hrá sa zo strany na stranu, štandardka pre Slonov po faule asi 20 metrov pred bránou.
     
    53
    Yaya Touré a jeho zakončenie len do tyčky za bránou.
     
    53
    Prvé striedanie na strane Kolumbie. Odchádza Ibarbo, prichádza Quintero.
     
    Ani premiér Pobřeží slonoviny si dnešní utkání nenechal ujít

     
    54
    Zokora dostáva žltú kartu za faul na Cuadrada. Trošku sa priosturje! Bude z toho štandardka pre Kolumbiu.
     
     
    55
    Veľmi zle kopnutý center od hráča s číslom 20 Quinteira. Lopta sa dostala za hranicu šestnástky, gól divákom v Brasílii súdený nie je.
     
    56
    Pozor teraz na Bonyho Wilfrieda! Ten sa snažil po perfektnom centri z pravej strany od Yayu Tourého zakončovať akrobaticky, okrem toho, že si len polietal vo vzduchu nič viac nevymyslel.
     
    57
    Yepes, kapitán Kolumbijčanov sa teraz poriadne zapotil pri bránení Gradela, ktorý sa snažil preliať misky váh na stranu hráčov z Afriky. Jeho strela skončila len na nohách spomínaného hráča hrajúceho za Atalantu Bergamo.
     
    58
    Prekvapujúci moment Kolumbijčanov! Cuadrado dostal center na pravej strane, predral sa až do šestnástky, keď vyškolil jedného z hráčov v zelenom. Napriahol a trafil brvno! Len to tak zahučalo!
     
    60
    Šance Kolumbie sa pokúsi eliminovať Didier Drogba, ktorý vymieňa Bonyho.
     
    61
    Perfektná oku lahodiaca akcia Kolumbie, zastavil ju však nepresný pas na Zapatu. Lopta teda pre hráčov Pobrežia Slonoviny. Hrá sa teraz akosi pasívne.
     
    62
    Drogba sa ešte presadiť v útoku nedokázal, zatiaľ sa musia brániť, nakoľko sa dostávajú hráči v žltom akosi na koňa.
     
    A pozadu za ministerským předsedou Pobřeží slonoviny nezůstal ani samotný prezident Kolubmie, který se "vytasil" s tímto vzkazem: "47 milionů Kolumbijců, kteří podporují náš tým, symbol jednoty, potřebujeme jednotu na všech frontách, pojďme Kolumbie!"

     
    63
    Bude nasledovať rohový kop, avšak až po ošetrení stredného obrancu Slonov Bambu. Nechajme sa prekvapiť, či sa dokážu hráči z Južnej Ameriky presadiť.
     
    64
    Kolumbia dala gól! Tak toto bol ukážkovo kopnutý rohový kop Kolumbie! Perfektný center od Cuadrada na hlavu JAMESA RODRIGUEZA, ktorý strieľa svoj druhý gól na tomto Mundiale. Celý štadión jasá, Barry nemal žiadnu šancu na hlavičku, ktorá skončila tesne pod brvnom.
     
     
    65
    Štyri minúty po príchode Didiera Drogbu v zápase s Japonskom strelili Slony 2 góly – dnes štyri minúty po príchode inkasovali prvý gól tohto zápasu!
     
    66
    Hra sa akosi ukľudnila, pri lopte snažiaci sa hráči Pobrežia Slonoviny, ktorí si dokonca vypýtali faul. Konkrétne Drogba – črtá sa nebezpečná štandardka asi z 20 metrov.
     
    67
    Pobrežie Slonoviny strieda aj druhýkrát. Odchádza Gradel, pricházdza Kalou.
     
    68
    Všetci čakali, že štandardku zahrá Drogba, nestalo sa tak. Exekútorom bol napokon Touré, trafil však len do múru. Signalizuje ruku, Howard Webb si to však nevšimol, tlak Slonov môže pokračovať.
     
    69
    Až dva rohy kopali v krátkom slede za sebou hráči Pobrežia Slonoviny, jedna strela z veľkého uhla z pravej strany narobila Ospinovi poriadne problémy!
     
    70
    Kolumbia dala gól! Obrovská chyba Serey Dieho v strede poľa, k lopte sa dostala až trojica hráčov z Kolumbie, vysunutý bol JUAN FERNANDO QUINTERO, ktorý sa nemýlil a krížnou strelou k pravej tyči prekonáva Barryho.
     
     
    72
    Ďalšie striedanie Kolumbie. Odchádza Armero, prichádza Arias.
     
    73
    Striedajú aj hráči z Pobrežia Slonoviny, odchádza Serey Die, prichádza Bolly.
     
    74
    Pobrežie slonoviny dalo gól!
    Perfektná individuálna akcia GERVINHA, ktorý si položil Yepesa, Zapatu a dokonca aj Sáncheza, aby vystrelil a prekonal Ospinu. Slony žijú, Slony budú bojovať aj naďalej!
     
     
    75
    Mala sa kopať penalta! Howard Webb pri priamom kope Yayu Tourého nevidel jasnú ruku jedného z hráčov Kolumbie, bude sa to ešte určite rozoberať!
     
    76
    Cuadradova strela z pravej strany len do Barryho, ktorý sa snaží byť čo najviac pozorný, nakoľko to potrebujú jeho spoluhráči. Bude to ešte veľmi zaujímavý a možno aj krušný záver zápasu!
     
    77
    James Rodriguez sa previnil v útočenj fáze hry faulom, Kolumbia tak stráca loptu. Napätie by sa na ihrisku, ale aj v hľadisku dalo krájať. Na druhej strane sa previnil faulom aj Touré.
     
    78
    Bokov center do pokutového územia, kde skákal Didier Drogba, ktorý si však k lopte smerujúcej od polky ihriska cestu nenašiel.
     
    79
    Posledné striedanie v tomto zápase. Odchádza Aguilar, prichádza Mejia.
     
    80
    Aurierov center na bližšiu žrď, takmer z toho bola poriadne veľká šanca nebyť perfektného zákroku v obrane od Yepesa.
     
    81
    Nový muž na trávniku Arias sa zaskvel pri obrannom zákroku, keď odvrátil šancu Slonov na rohový kop. Roh od Auriera však odvrátil do bezpečia Yepes.
     
    82
    David Ospina skrotil center z pravej strany úplne presvedčivo. Čaká nás ešte veľmi zaujímavých 10 minút zápasu!
     
    82
    Drogba aj Gervinho v pokutovom území počas centru od Auriera. Lopta sa však ani na jedného z nich nedostala, dokonca stál Drogba v ofsajde.
     
    83
    Zatiaľ sa obraz hry nemení, Los Cafeteros sú stiahnutí v hlbokej defenzíve. Bude to pre nich ešte neskutočne dlhý čas. Teraz však Ospina natiahne čas pri výkope svojho mužstva.
     
    85
    Kolumbijčania teraz napádajú, Sloni sa snažia o čo najrýchlejšie vyrovnanie. Akcia začatá Barrym sa skončila veľmi zle. Ani Drogba, ktorý sa na hranici šestnástky neodhodlal k strele, ale ani Salomon Kalou neprekonali Davida Ospinu. Jeho pokus bol až príliš jemný, skončil v náručí brankára pôsobiaceho v Nice.
     
    87
    Už vyše dve minúty sa nehrá, Yepes mal problémy – alebo jednoducho len naťahoval čas.
     
    Důvod pro slzy Serey Diého: Jeho otec zemřel před dvěma hodinami...

     
    88
    Arias sa previnil faulom na Auriera. Ten prešprintoval polku ihriska ako keby nemal nabehaných 90 minút! Bude z toho zaujímavá štandardka.
     
    89
    Kolumbijčania až v desiatich v šestnástke. Lopta sa dostala na jedného z nich, ktorý odpratal loptu do bezpečia. Slonov sa ten čas až príliš rýchlo kráti.
     
    89
    Takmer gól po strele z polky ihriska od Quintera, ktorý vymákol Barryho a trošku ho popreháňal.
     
    90
    Tioté vidí žltú kartu za nepríjemný zákrok na jedného z hráčov Kolumbie, ktorý sa dobré dve minúty bez povšimnutia rozhodcu zvíjal v bolestiach.
     
     
    90+1
    Nadstavujú sa až štyri minúty!
     
    90+2
    Drogba vyhral hlavičkový súboj v šestnástke, nič z toho, lopta u Ospinu, ktorý natiahne čas čo to dá.
     
    90+3
    Chyba Yepesa v obrane, poslal Drogbu do obrovskej šance! Nebyť Davida Ospinu, ktorý čítal perfektne hru, bol by z toho istý gól! Brankár Kolumbie odkopol loptu mimo nebezpečenstva! Zápas nám vrcholí.
     
    90+4
    Nakopávané lopty na Drogbu nezožali úspech. Dokonca sa Didier previnil faulom. Máme tu však koniec zápasu! Štadión vybuchol radosťou!
     
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas bol na góly oveľa bohatší ako ten prvý. Dovedna videli diváci na štadióne v Brasílii 3 góly, z toho dva v sieti Barryho a jeden v sieti Ospinu po krásnej individuálnej šanci Gervinha. Za Kolumbiu sa presadili Rodriguéz a Quintero. Tri body teda berú hráči Kolumbie, ktorí si teda pripisujú na svoje konto druhú výhru na týchto MS v Brazílii. O prvom postupujúcom v tejto skupine je teda rozhoduté. Je to tím Kolumbie.

    Štatistiky po druhom polčase:

    Držanie lopty: 45% – 55%
    Strely na bránu: 8 – 11
    Strely mimo bránu: 3 – 4
    Fauly: 11 – 14
    Prihrávky: 281 – 360
     
    Ja ďakujem za pozornosť, prajem príjemný zvyšok večera. Nezabudnite, sme tu opäť aj o 21, ale aj o polnoci pri ďalších zápoleniach na MS v Brazílii. (20:09:12)

    Jakub Mitter

    Góly: 64. Rodriguéz, 70. Quintero – 74. Gervinho

    Karty:   90. Tioté (CIV)


    Kolumbia: Ospina – Zúñiga, Zapata, Yepes (C), Armero – C. Sánchez, Aguilar – Cuadrado, Rodríguez, Ibarbo – Gutiérrez.
    Náhradníci: Vargas, Mondragón – Arias, Valdés, Álvarez, Carbonero, Guarín, Mejía, Martínez, Bacca, Ramos, Quintero.

    Pobrežie Slonoviny: Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka – Serey, Tioté – Gervinho, Y. Touré (C), Gradel – Bony.
    Náhradníci: Gbohouo, Mande – Diarrassouba, K. Touré, Akpa, Djakpa, Diomande, Bolly, Kalou, Drogba, Ya Konan, Sio.

    Rozhodca: Howard Webb (ENG) – Daren Cann (ENG), Victor Carrillo (PER)