LA Kings – NY Rangers 4:2 (po pr.)
koniec po predl.
Los Angeles Kings
4:2 (1:2, 1:0, 0:0)
New York Rangers
Štvrtok 05.06.2014, 02:15 • Stapels center, Los Angeles, CA • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:36
    Kings dali gól! Tak asi som to zakríkol a po necelých piatich minútach je rozhodnuté. Los Angeles Kings vyhrávajú prvý zápas! Dan Girardi na kolenách nerozohral dobre, našiel iba protihráča Toffoliho, ten okamžite poslal puk medzi kruhy na voľného JUSTINA WILLIAMSA a útočník domáceho celku poslal puk presne do horného pravého rohu brány!

    Asistencia: Tyler Toffoli
     
    26:36
    Kings dali gól! Krásna akcia LA Kings! Najprv dostal prihrávku na útočnú modrú Justin Williams, ten si nakorčuľoval do kruhu na buly, poslal puk dozadu na DREWA DOUGHTYHO, ten si spravil sťahovačku, dostal sa pred brankára a smerom k tyčke poslal puk do siete!

    Asistencie: Justin Williams, Jeff Clifford
     
    17:32
    Kings dali gól! Po šanci Jeffa Cartera ten istý hráč vybojoval puk, poslal ho parťákovi ku tyčke, KYLE CLIFFORD ihneď vystrelil a trafil hornú medzeru medzi tyčkou a brankárom naozaj bravúrne!

    Asistencia: Jeff Carter
     
    15:03
    Rangers dali gól! A máme tu gól v oslabení, puk dostal na hokejku od Briana Boyla do úniku CARL HAGELIN, útočník Rangers ukázal svoju rýchlos, prešiel cez Slavu Voynova, puk si dal na bekhend a zakončil medzi betóny Quicka, tento puk v sieti neskončil, odraz od korčule Voynova už ale áno!

    Asistencie: Brian Boyle, Ryan McDonagh
     
    13:21
    Rangers dali gól! Chyba Doughtyho, nechal si vypichnúť puk BEONITOM POULIOTOM na modrej, Pouliot sa dostal do nájazdu sám na brankára, nevymýšľal a vystrelil to do horného rohu na vdzialenejšiu stranu a je úspešný!

    Bez asistencie

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 18. Clifford (Carter), 27. Doughty (Williams, Clifford), 65. Williams (Toffoli) – 14. Pouliot, 16. Hagelin (Boyle, McDonagh)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Mitchell, Voynov, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – D. King, Stoll, Williams – Clifford, M. Richards, Lewis
    New York Rangers: Lundqvist (Leneveu) – McDonagh, Girardi, Staal, Stralman, Diaz, Klein – Kreider, Stepan, Nash – Hagelin, B. Richards, St. Louis – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Boyle, D. Moore, Dorsett

    Rozhodca: S. Kozari, B. Watson – S. Heyer, S. Drisscoll