LA Kings – Chicago 3:4 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
Chicago Blackhawks
cz Sobota 31.05.2014, 03:15 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, co se dnes v Staples Center odehrává! Zápas jako na houpačce! Marian Gáborík sice vybruslil PATRICKA KANEHO, ten si ale stejně "dovolil" vypálit od modré a puk prošel Quickovi do branky. Asistence: Brandon Saad a Niklas Hjalmarsson.
     
    51:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! DUNCAN KEITH se prosazuje střelou z mezikruží a hosté srovnávají skóre na 3:3. Asistence: Patrick Kane a Andrew Shaw.
     
    47:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To již nešlo! Skvěle sehraná přesilová hra Los Angeles, bránící čtveřice Chicaga toho měla již plné zuby a po parádní zadovce Doughtyho, z pravé strany, se z mezikruží, střelou z voleje, prosazuje ALEC MARTINEZ. Asistence: Drew Doughty.
     
    45:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se radují z vyrovnávacího gólu! DREW DOUGHTY si z levé strany najíždí do mezikruží, odkud posílá přesnou střelu, Crawfordovi brání ve výhledu Richards, kterého nikdo neatakuje na brankovišti a puk končí v brance. Asistence: Dustin Brown a Michael Richards.
     
    22:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BEN SMITH dává kuriózní gól, kdy zpoza branky nastřelil puk na Quicka, kterému se od zadní části betonu odráží puk za brankovou čáru. Asistence: Patrick Sharp a Brent Seabrook.
     
    21:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    PATRICK KANE si sjel z pravé strany blíže k brance a přesnou střelou nad pravé rameno překonává Quicka. Asistence: Jonathan Toews a Brent Seabrook.
     
    17:03
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Stoll dobruslil puk za brankou Chicaga a bleskovým bekhendem nachází před brankou volného DWIGHTA KINGA. Ten přesnou střelou z mezikruží překonává Crawforda a domácí vedou! Asistence: Jarret Stoll a Justin Williams.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 18. King (Stoll, Wiliams), 46. Doughty (Brown, Richards), 48. Martinez (Doughty) – 22. Kane (Toews, Seabrook), 23. B. Smith (Sharp, Seabrook), 52. Keith (Kane, Shaw), 57. Kane (Saad, Hjalmarsson)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Mitchell, Vojnov, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – Clifford, Richards, Lewis – King, Stoll, Williams
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy, Seabrook, Brookbank – Bickell, Toews, Hossa – Saad, Shaw, Kane – Bollig, Kruger, B. Smith – Sharp, Handzuš

    Rozhodca: Jackson, O'Rourke – Murray, Heyer

    Diváci: 18 471