LA Kings – Chicago 5:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 27.05.2014, 03:13 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už to však vyšlo. Nejdříve to zkusil ze středního pásma Carter, ale puk letěl za bránu Hawks, odkud se však odrazil přímo na hokejku TANNERA PEARSONA, jenž už se po druhé nemýlil, a pojistil tak vítězství Los Angeles. Asistence: Jeff Carter.
     
    49:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks se dočkávají snížení! Seabrook vystřelil od modré a po jeho střele poskakoval puk po brankovišti, kde se jej snažil dostat do brány Toews a Kane, ale ani jeden z nich jej nedokázal trefit, a tak se poté kotouč dostal mezi kruhy, kde byl BRYAN BICKELL, jenž už jej poslal do brány Kings. Asistence: Patrick Kane, Jonathan Toews.
     
    34:03
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A tak pozor, je tu první branka Chicaga! Domácím se nevydařilo vyhodit puk ze svého obranného pásma, kde jej na modré zachytil Rozsíval, který jej ihned přihrál mezi kruhy BRANDONOVI SAADOVI, který si přehodil kotouč na bekhend a poslal jej do brány Kings. Asistence: Michal Rozsíval.
     
    32:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté se nakonec dostali do svého útočného pásma, kde se nejdříve pokusil zakončit Kopitar, ale domácí útočník viděl, že je před ním hned několik bránících hráčů, a tak jej přenechal na modré DREW DOUGHTYMU, který nahodil puk směrem na bránu Chicaga, a ten nakonec překvapivě skončil až za zády Crawforda. Asistence: Anže Kopitar, Justin Williams.
     
    15:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají i svou druhou přesilovou hru! Tak to byla nádherná přihrávka Muzzina, který viděl před bránou Chicaga stojícího Williamse, jenž ještě posunul puk na zcela volného DUSTINA BROWNA, a ten už pouze trefil zcela odkrytou bránu Hawks. Crawford byl opět zcela bez šance. Asistence: Justin Williams, Jake Muzzin.
     
    11:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je možná trochu kruté pro hostující tým, který byl v prvních minutách jasně lepším celkem. Kings se totiž podařilo získat puk ve svém útočném pásmu, když konkrétně Kopitar obral o kotouč Seabrooka a následně jej ihned poslal směrem na bránu Crawforda, kde jej MARIÁN GÁBORÍK tečoval mezi betony brankáře Chicaga. Asistence: Anže Kopitar.
     
    09:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings vstřelují gól v přesilové hře! Ihned po návratu Browna z trestné lavice se domácí celek usadil ve svém útočném pásmu a Doughty nakonec z levé strany našel na modré JAKEA MUZZINA, který měl před sebou dostatek prostoru a vybruslil si na střed útočné třetiny, odkud následně svou střelou pod břevno prostřelil Crawforda. Asistence: Drew Doughty, Tyler Toffoli.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 9. Muzzin (Doughty, Toffoli), 12. Gáborík (Kopitar), 16. Brown (Williams, Muzzin), 33. Doughty (Kopitar, Williams), 59. Pearson (Carter) – 35. Saad (Rozsíval), 50. Bickell (Kane, Toews)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Mitchell, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Rozsíval – Bickell, Toews, Hossa – Sharp, Handzuš, Kane – Saad, Shaw, Versteeg – Regin, Kruger, Smith.
    Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodca: O´Halloran, McCauley – Amell, Kovachik

    Diváci: 18 468