LA Kings – Chicago 5:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
cz Utorok 27.05.2014, 03:13 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:28
    Je tu vzájemné vyloučení, když jsou na dvě minuty vyloučení Drew Doughty (LAK) a Andrew Shaw (CHI). Doughty dostává trest za hrubost a Shaw za držení protihráčovi hole. Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    29:53
    Bohužel však následně bylo na ledě více hráčů Kings než je povoleno pravidly, a tak dostává lavička Los Angeles dvouminutový trest.
     
    22:44
    Kings však budou hrát svou třetí přesilovou hru, protože před únikem domácích ještě krosčekoval Andrew Shaw (CHI), a dostává tak dvě minuty na trestné lavici.
     
    15:04
    Los Angeles bude hrát svou druhou přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hrubost vyloučen hostující Patrick Sharp (CHI).
     
    07:31
    Přesilovka Chicaga je však u konce, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění Quicka vyloučen slovenský útočník Marián Hossa (CHI), a tak se bude hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:50
    Bohužel však putuje další domácí hráč na trestnou lavici, když je tentokrát vyloučen kapitán Kings Dustin Brown (LAK), jenž dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    04:27
    Je tu první vyloučení v utkání, když si na dvě minuty za hákování jde posedět na trestnou lavici Anže Kopitar (LAK), a Chicago tak bude hrát svou první přesilovou hru.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 9. Muzzin (Doughty, Toffoli), 12. Gáborík (Kopitar), 16. Brown (Williams, Muzzin), 33. Doughty (Kopitar, Williams), 59. Pearson (Carter) – 35. Saad (Rozsíval), 50. Bickell (Kane, Toews)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Mitchell, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter.

    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Rozsíval – Bickell, Toews, Hossa – Sharp, Handzuš, Kane – Saad, Shaw, Versteeg – Regin, Kruger, Smith.
    Trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodca: O´Halloran, McCauley – Amell, Kovachik

    Diváci: 18 468