Pardubice – Žižkov 0:2 (kon.) | Třinec – Varnsdorf 1:0 (kon.) | Bohemians – Sokolov 1:1 (kon.)
Vltavín – Frýdek-Místek 2:2 (kon.) | Vlašim – Č. Budějovice 0:1 (kon.) | Zlín – Hr. Králové 1:1 (kon.)
koniec
FC Zlín
1:1 (0:0)
FC Hradec Králové
cz Sobota 24.05.2014, 18:00 • Letná • Chance Národní Liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Kulič, přichází Hovorka.
     
    90+2
    Bartolomeu rozehrál přímý kop na přední tyč, kde míč protečoval jeden z domácích hráčů. Tomáš Koubek s obtížemi zkrotil míč v rukavicích.
     
    88
    Kroča ubránil Rolka, ale míč se dostal za obranu ke Dvořákovi, který byl v evidentním ofsajdu, který sudí přehlédli. I přes pohotové vyběhnutí Dostála se Dvořákovi nepodařilo trefit bránu.
     
    84
    Robert Bartolomeu zaváhal a Jaroslav Zelený šel sám na Dostála. V rozhodující situaci si špatně posunul míč a zlínský brankář akci hostů na poslední chvíli překazil.
     
    80
    Hosté po inkasované brance střídají. Aktivní Tomáš Malinský odchází na střídačku a do hry putuje Emir Halilovič.
     
    78
    Hosté kontrují a v obrovské šanci se zjevil Tomáš Malinský. Záložník hostů směřoval sám na Dostála, ale zakončil pouze do vybíhajícího brankáře Zlína, který podržel svůj tým.
     
    77
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Hubáčkův centr ještě hosté odvrátili, ale poté neubránili LUKÁŠE PAZDERU, který se dostal k míči na pravé straně a poslal jej přímo pod víko Koubkovy branky.
     
    69
    Domácí naposledy střídají. Tomáš Motal si zahraje ve středu pole na místě Róberta Matějova.
     
    66
    Jan Shejbal odcházel ze hřiště příliš pomalu a nevyhnul se žluté kartě.
     
    66
    Hosté poprvé střídají. Jan Shejbal odchází ze hry a nahrazuje jej Jaroslav Zelený.
     
    65
    Ladislav Benčík hasil nepřesnou rozehrávku domácích, když ostře zajel do Marka Kuliče. Za své počínání si vykoledoval žlutou kartu.
     
    64
    Dvořák vysokou hlavičkou přeloboval Dostála a jen těsně minul zlínskou branku!
     
    61
    Zlínští podruhé střídají. Pavla Malcharka nahrazuje Robert Bartolomeu.
     
    55
    Kroča nezpracoval nahrávku na hrotu, ale poté se nebezpečně zahrozil, když lehce tečoval přihrávku z levé strany. Tomáš Koubek předvedl efektivní zákrok a vytlačil míč nad břevno.
     
    53
    Martin Pulpit reaguje na nepříznivý stav střídáním. Marko Jordan odchází ze hry a novým hráčem na trávníku je Zdeněk Kroča.
     
    52
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Marek Kulič se dostal ke střele zpoza šestnáctky, ale napálil tyč Dostálovy branky. Pohotově zareagoval PAVEL DVOŘÁK, který míč uklidil do zlínské branky. Zlínští reklamovali ofsajd, ale sudí o platnosti branky nepochyboval.
     
    49
    Tomáš Malinský dostal míč do pravé strany a ihned odcentroval na zadní tyč, kde byl osamocený Marek Kulič. Útočník Hradce Králové ve velké šanci napálil Stanislava Dostála, který vyrazil mimo tři tyče.
     
    38
    Perfektní akce Zlína. Matějov přiťukl Hájkovi, který viděl volného Železníka na pravém kraji. Zlínský kapitán ještě posunul Pazderovi, který nebezpečně odcentroval. Na zadní tyči si sbíhal Marko Jordan, ale scházely mu decimetry, aby se dostal k zakončení.
     
    19
    Róbert Matějov si to s míčem namířil přímo na bránu a vypálil. Jeho tvrdá rána ze dvaceti metrů pořádně provětrala Koubka, který vyrazil na rohový kop.
     
    4
    Obrovskou chybu nyní vytvořil na polovině zkušený stoper David Hubáček, který před sebe pustil Pavla Dvořáka. Útočník Hradce Králové ovšem rychlostně nestačil a podržel míč. Následný pas v šestnáctce postrádal přesnost.

    David Šimon

    Góly: 77. Pazdera – 52. Dvořák

    Karty:   65. Benčík (ZLN) – 66. Shejbal (HKR)


    FC Zlín: Dostál – Pazdera, Malý, Hubáček, Benčík – Železník, Matějov (69. Motal), Hájek, Jeleček – Malcharek (61. Bartolomeu), Jordan (53. Kroča)
    Náhradníci: Žukowski, Kroča, Jasenský, Červenka, Salachna, Motal, Bartolomeu

    FC Hradec Králové: Koubek – Holeš, Rolko, Plašil, Poděbradský – Shejbal (66. Zelený), Hable, Janoušek, Malinský (80. Halilovič) – Dvořák, Kulič (90+3. Hovorka)
    Náhradníci: Jehlička, Zorvan, Zelený, Hovorka, Jukl, Bláha, Halilovič

    Rozhodca: Lerch – Štěrba, Machálek

    Diváci: 1.132