Arsenal – Hull City 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Arsenal FC
3:2 (1:2)
Hull City AFC
cz Sobota 17.05.2014, 18:00 • Wembley, Londýn • FA Cup
Predzápasové kurzy
     
    109
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Giroud přihrával patičkou přesně do těch míst, kam si naběhl AARON RAMSEY, jenž pohotovou střelou k tyči poslal Arsenal do vedení.
     
    71
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Cazorla se prezentoval zajímavým centrem do vápna, ale napoprvé se nikdo z jeho spoluhráčů ke střele nedostal. Nicméně míč se dostal přesně do těch míst, kde stál ve správný čas LAURENT KOSCIELNY, jenž z otočky vystřelil a přesnou trefou nedal McGregorovi šanci.
     
    17
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Volný přímý kop si vzal na starost SANTI CAZORLA a vyřešil to opravdu báječně. Španělský reprezentant ze své pravačky vyslal výtečnou střelu, která zapadla přesně pod břevno, a CAZORLA tak snížil na 1:2. Brankář McGregor se míče sice dotkl, ale gólu zabránit nedokázal, protože CAZORLA kopl standardní situaci excelentně.
     
    8
    Hull City právě vstřelil branku!
    Quinn se prezentoval parádním centrem, na který si vyskočil hlavičkující Bruce, ale Fabianski jeho střelu k tyči zázračně vytěsnil. Nicméně balon se pak odrazil přesně do těch míst, kde stál CURTIS DAVIES, který byl sice v téměř nulovém úhlu, ale i tak si poradil a parádní střelou navýšil vedoucí skóre.
     
    4
    Hull City právě vstřelil branku!
    Quinn ze své kopačky vyslal přesný centrovaný míč, kterého se zmocnil Huddlestone, jenž se prezentoval zajímavou střelou k pravé tyči. Nicméně ve vápně byl neobsazený JAMES CHESTER, který se dostal k míči a udělal to velmi chytře. CHESTER poslal balon do protipohybu brankáře a Fabianski byl bez šance.

    Lucie Rapantová

    Góly: 17. Cazorla, 71. Koscielny, 109. Ramsey – 4. Chester, 8. Davies

    Karty:   85. Giroud (ARS) – 60. Huddlestone (HLL), 70. Meyler (HLL), 86. Davies (HLL)


    Arsenal FC: Fabianski ─ Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs ─ Arteta (C), Ramsey ─ Cazorla (116. Rosický), Özil (116. Wilshere), Podolski (61. Sanogo) ─ Giroud.
    Náhradníci: Szczesny ─ Vermaelen, Rosický, Wilshere, Monreal, Flamini, Sanogo.

    Hull City AFC: McGregor ─ Chester, Bruce (67. McShane), Davies (C) ─ Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Meyler, Rosenior (112. Boyd) ─ Quinn (74. Aluko) ─ Fryatt.
    Náhradníci: Harper ─ Figueroa, Koren, McShane, Boyd, Sagbo, Aluko.

    Rozhodca: Probert ─ Collin, McDonough