Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:0 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
4:0 (0:0, 0:0, 4:0)
Chicago Blackhawks
cz Streda 07.05.2014, 03:15 • Xcel Energy Center, St. Paul • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Oduya nyní za vlastní brankou zahákoval Niederreitera a bude za to pykat, na dvě minuty oslabuje svůj tým a tím značně zkomplikoval ambice obhájce titulu na návrat do zápasu.
     
    47:22
    Niklas Hjalmarsson dostává dvouminutový trest za krošček a tlak Chicaga tak bude muset trochu polevit, přesilová hra pro Wild.
     
    13:29
    Heatley dostává dvě minuty za sekání a hosté si zahrají přesilovou hru.
     
    07:17
    A poměr sil na ledě se vyrovná, Toews nyní dostává dvouminutový trest za podražení, hrát se tak bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    06:34
    Domácí Clayton Stoner nyní dostává dvouminutový za podražení a přesilovou hru si zahrají hosté.
     
    01:55
    A nakonec je odpískán faul Hjalmarssona, který se provinil hákováním, domácí si zahrají hned v úvodu zápasu přesilovou hru.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 42. Haula (Fontaine, Moulson), 45. Granlund (Pominville, Parise), 58. Parise (Suter, Pominville), 59. Granlund (Niederreiter, Coyle)


    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Suter, Spurgeon, Brodin, Scandella, Ballard, Stoner – Niederreiter, M. Koivu, Coyle – Parise, Granlund, Pominville – Moulson, Haula, Fontaine – McCormick, Brodziak, Heatley
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Brookbank, Rozsíval – Bickell, Toews, Hossa – Sharp, B. Smith, Kane – Saad, Kruger, Nordström – Bollig, Handzuš, Versteeg

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Cherrey, Kovachik

    Diváci: 19 416