Anaheim – LA Kings 2:3 (po pr.) | Chicago – Minnesota 4:1 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
Minnesota Wild
cz Nedeľa 04.05.2014, 21:00 • United Center, Chicago • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, do prázdné brány foukl pro Wild otrávenou šipku rychlonohý BRANDON SAAD. Asistence: Marián Hossa, Nicklas Hjalmarsson.
     
    57:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks proměňují šanci v přečíslení a umisťují tak třetí stavební kámen dnešního vítězství do Bryzgalovovy brány. Během rychlého brejku Chicaga se puk dostal na levý kruh, odkud střílel muž dnešního utkání – BRYAN BICKELL. Jeho zakončení nemohlo být přesnější, domácí forvard prostřelil gólmana hostů křižnou střelou na lapačku. Asistence: Marián Hossa, Nicklas Hjalmarsson.
     
    42:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A pozor, Wild dramatizují utkání. Během rychlého protiútoku Minnesoty se puk dostal z levého kruhu na mezikruží, kde stál dobře postavený CODY MCCORMICK. Jeho zakončení k pravé tyči Crawford, jako první dnes, nechytl. Asistence: Clayton Stoner, Erik Haula.
     
    39:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velmi důležitou druhou branku střílí Blackhawks v přesilové hře, Wild tak inkasují gólem do šatny. Na mezikruží se briskně uvolnil BRANDON SAAD, jehož střela forhendem končí s chirurgickou přesností v pravém horním rohu brány. Asistence: Bryan Bickell, Brent Seabrook.
     
    11:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jako první jdou do vedení domácí Blackhawks. Minnesota špatně střídala, sám na branku tak mohl uhánět slovenský rychlík Hossa. Ten Bryzgalova sice zneutralizoval pěknou kličkou, puk se ale zřejmě od tyče odrazil na brankovou čáru. O úspěšnou dorážku se poté mohl postarat JONATHAN TOEWS. Asistence: Marián Hossa, Bryan Bickell.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 12. Toews (Hossa, Bickell), 40. Saad (Bickell, Seabrook), 58. Bickell (Hossa, Hjalmarsson), 59. Saad (Hossa, Hjalmarsson) – 42. McCormick (Stoner, Haula)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Seabrook, Keith (A), Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Hossa, Toews (C), Bickell – Kane, Smith, Sharp (A) – Shaw, Versteeg, Saad – Nordstrom, Handzuš, Morrin.
    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Scandella, Prosser, Stoner – Pominville, Granlund, Parise (A) – Coyle, Koivu (C), Moulson – Fontaine, Haula, Niederreiter – McCormick, Brodziak, Heatley.

    Rozhodca: Pollock, Joannette – Heyer, Sharreres

    Diváci: 20 500