NY Rangers – Philadelphia 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:5 (po pr.) | San Jose – LA Kings 1:5 (kon.)
koniec
New York Rangers
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Štvrtok 01.05.2014, 01:10 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    New York Rangers postupuje do semifinále Východní konference!
     
    58:30
    Mason prchá na střídačku. Flyers hrají v šesti.
     
    44:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jsou za svoji aktivitu odměněni kontaktní brankou. Po pravé straně se dostal do útočného pásma JASON AKESON, jehož první střela byla zablokována, ale následná dorážka již skončila v brance, když se trefil z pravého kruhu k protější tyči. Asistence: Braydon Coburn, Matt Read.
     
    39:35
    Po další chybě hostů zůstal sám před Masonem Hagelin, ale jeho pohotovou střelu dokázal brankář Flyers zlikvidovat. Hosté budou muset svému brankáři poděkovat, protože nebýt jeho, tak už se třetí třetina nemusela ani hrát.
     
    38:50
    Obrana Letců dělá ve druhé třetině mnoho chyb. Tentokrát ji ujel Dorsett, který uháněl sám na Masona, kterého střelou k levé tyči nepřekonal.
     
    31:46
    Rangers právě vstřelili branku!
    Stejná situace jako v úvodu druhé třetiny. Domácí přečkali oslabení a hned poté udeřili. Brassard našel výbornou přihrávkou z rohu před brankou BENOITA POULIOTA, který z první zamířil k pravé tyči. Asistence: Derick Brassard, Anton Stralman.
     
    28:37
    Bude se vylučovat na straně Jezdců. Pouliot najel do Masona a je vyloučen na dvě minuty. Hosté mají šanci na vyrovnání.
     
    27:34
    Mason zachránil svůj tým od další inkasované branky. Nash našel při přečíslení tři na jednoho z levého kruhu u protější tyče St. Louise, který střelou z první na brankáře hostí nevyzrál. Poté vznikl před brankou Flyers velký závar, ale hosté se dokázali ubránit.
     
    23:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se dostávají po ubráněném oslabení do vedení. Před brankovištěm se dostal kotouč na hůl DANIELA CARCILLA, který střelou po ledě překonal Masona, když poslal kotouč přesně k pravé tyči. Asistence: Mats Zuccarello, Kevin Klein.
     
    20:39
    Jezdci měli na ledě šest hráčů a budou za tento počin pykat. Letci budou hrát přesilovou hru.
     
    16:01
    Chyba hostující obrany přinesla vyloženou šanci pro Nashe, který se dostal mezi kruhy ke kotouči a měl před sebou pouze Masona. Toho ovšem střelou zápěstím nepřekonal, když brankář Flyers kotouč vyrazil. K dorážce se ovšem z levé strany dostal St. Louis, ale Mason pokryl i tento pokus.
     
    10:43
    Bude se vylučovat a Jezdci si zahrají přesilovou hru. Zlý muž Philadelphie Rinaldo je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 24. Carcillo (Zuccarello, Klein), 32. Pouliot (Brassard, Stralman) – 45. Akeson (Coburn, Read)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, J. Moore – St. Louis, Stepan, Nash – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Carcillo, Richards, Hagelin – Dorsett, D. Moore, Boyle
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, MacDonald, L. Schenn, Gustafsson – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, B. Schenn – Akeson, Couturier, Read – Hall, Raffl, Rinaldo

    Rozhodca: Peel, Rooney – Amell, Nansen

    Diváci: 18 006