NY Rangers – Philadelphia 2:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:5 (po pr.) | San Jose – LA Kings 1:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
1:5 (0:0, 1:2, 0:3)
Los Angeles Kings
cz Štvrtok 01.05.2014, 04:10 • SAP Center, San Jose • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ihned po vhazování se dostal ke kotouči TANNER PEARSON, jenž už následně neměl problém vstřelit puk do opuštěné klece Sharks. Asistence: Trevor Lewis.
     
    57:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté ztratili kotouč ve svém útočném pásmu, odkud jej následně poslal pryč Kopitar, kde se k němu dostal ve středním pásmu, jako první, nakonec DUSTIN BROWN, jenž poslal puk do opuštěné klece. Kings tedy potvrzují svůj obrat v sérii. Asistence: Anže Kopitar.
     
    44:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se prosazují z následného protiútoku. Pearson zavezl kotouč až do rohu útočného pásma, kde jej poslal před bránu Sharks, kam si najel TYLER TOFFOLI, jenž následně pověsil puk do levé šibenice Niemiho brány. Asistence: Tanner Pearson, Jake Muzzin.
     
    38:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A tak přichází trest na druhé straně. Williams dostal kotouč na pravou stranu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy na ANŽEHO KOPITARA, který si následně parádně poradil s Niemim a poslal puk do zcela prázdné brány Sharks. Asistence: Justin Williams, Kyle Clifford.
     
    24:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Richards vystřelil od modré a jeho pokus vyrazil Niemi na Gáboríka, jenž se svou střelou netrefil bránu Sharks, ale kotouč se odrazil od mantinelu na levou stranu útočného pásma, kde hlídkoval DREW DOUGHTY, jenž už poslal puk do brány San Jose. Asistence: Jeff Carter, Marián Gáborík.
     
    20:28
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks dostali kotouč do útočného pásma, kde nakonec Hertl nahrál na modrou, kde byl MATT IRWIN, jenž schoval svou střelu hned za několik hráčů, a tak puk končí v bráně Los Angeles. Asistence: Tomáš Hertl, Sheppard.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 21. Irwin (Hertl, Sheppard) – 25. Doughty (Carter, Gáborík), 39. Kopitar (Williams, Clifford), 45. Toffoli (Pearson, Muzzin), 58. D. Brown (Kopitar), 60. Pearson (Lewis)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Stuart, Braun, Hannan, Demers, Irwin, Boyle – Pavelski, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Sheppard, Wingels – Torres, Desjardins, M. Brown.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Vojnov, Greene, Martinez – Gáborík, Kopitar, D. Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.

    Rozhodca: Jackson, O´Rourke – Murphy, Murray

    Diváci: 17 562