Columbus – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Minnesota – Colorado 5:2 (kon.) | LA Kings – San Jose 4:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:1 (1:0, 0:1, 3:0)
San Jose Sharks
cz Utorok 29.04.2014, 04:12 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají přesilovou hru! Tak to je tedy smršť domácích! Martinez dostal kotouč na levou stranu, odkud nahodil jej nahodil před bránu Sharks, kde jej Doughty protečoval za sebe na ANŽEHO KOPITARA, který už uklidil puk do brány San Jose. Asistence: Drew Doughty, Alec Martinez.
     
    53:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se následně pustili do rychlého protiútoku, kde King nahazoval puk z levé strany a Williams jej tečoval přesně do betonu Stalocka, od kterého se však odrazil na pravou stranu, kde si najížděl ANŽE KOPITAR, jenž už poslal puk do brány San Jose. Asistence: Justin Williams, Dwight King.
     
    51:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se rychle přesunuli do útočného pásma, kde nakonec domácí rozjeli svou kombinaci a z z levé strany vystřelil Rehegr, jehož střelu tečoval JUSTIN WILLIAMS mezi betony Stalocka, ale kotouč se zastavil přesně za jeho bruslemi a domácí útočník následně posunul holí hostujícího brankáře, který si tak nevědomky "zasunul" puk do vlastní brány. Gól nakonec muselo ještě potvrzovat i video. Asistence: Robyn Regehr, Anže Kopitar.
     
    32:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks se však přece jenom prosazují až po konci přesilové hry. Kotouč se dostal na útočnou modrou, kde vystřelil Braun a jeho pokus ještě tečoval JAMES SHEPPARD, jenž jej usměrnil do brány Kings. Asistence: Justin Braun, Raffi Torres.
     
    05:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A druhá střela domácích už končí v sítí San Jose! Doughty si převzal kotouč ve středním pásmu, odkud se s ním dostal až do útočného pásma, kde nakonec z levé strany přihrával před Stalocka na najíždějícího JUSTINA WILLIAMSE, jenž poslal puk do brány Sharks. Asistence: Drew Doughty, Jake Muzzin.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 6. Williams (Doughty, Muzzin), 52. Williams (Regehr, Kopitar), 54. Kopitar (Williams, King), 55. Kopitar (Doughty, Martinez) – 33. Sheppard (Braun, Torres)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin. Doughty, Regehr, Vojnov, Martinez, Mitchell – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – King, Stoll, Williams – Clifford, Richards, Lewis.
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Irwin, Boyle, Braun, Demers, Hannan, Stuart – Hertl, Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Havlát , Pavelski, Wingels – Torres, Desjardins, Sheppard.

    Rozhodca: Lee, St. Laurent – Barton, Racicot

    Diváci: 18 384