Chicago – St. Louis 5:1 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:5 (3:1, 1:1, 0:2 - 0:1)
Anaheim Ducks
cz Pondelok 28.04.2014, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    62:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se však následně udrželi v útočném pásmu a Cogliano vybruslil zpoza brány Dallasu, aby následně přihrál mezi kruhy, kde byl NICK BONINO, který poslal kotouč do brány Stars, a posunul tak Anaheim do semifinále Západní konference. Asistence: Andrew Cogliano, Ben Lovejoy.
     
    62:10
    Sceviour nahodil puk z levé strany na bránu Anaheimu, kde Hiller nic neviděl a kotouč skončil na brankové konstrukci!
     
    59:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks nahodili kotouč na Lehtonena, kde se hosté dostali hned k několika střelám, které dokázal Lehtonen pokrýt, ale kotouč se nakonec doklouzal k pravé tyči Stars, kde čekal DEVANTE SMITH-PELLY, jenž přehodil beton ležícího brankáře. Asistence: Francois Beauchemin, Corey Perry.
     
    58:20
    Hiller je opět na své střídačce.
     
    57:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks dokázali dostat kotouč za bránu Dallasu, kde se k němu dostal NICK BONINO, jenž si vybruslil zpoza brány a nachytal Lehtonen u jeho tyče. Asistence: Matt Beleskey, Corey Perry.
     
    57:34
    Hiller zůstává na střídačce, a tak se bude hrát v pěti proti čtyřem.
     
    57:36
    Bruce Boedreau (ANA) si bere svůj oddechový čas.
     
    57:36
    Dvě minuty za hrubost následně dostávají Alex Chiasson (DAL) a Andrew Cogliano (ANA).
     
    55:50
    Eakin se dostal do zakončení z pravé strany a Hiller jeho střelu vyrazil před sebe, kde se ještě k dorážce dostal Roussel, ale domácí útočník trefil beton ležícího brankáře.
     
    42:41
    Je tu další vyloučení. Na dvě minuty za podražení putuje na trestnou lavici Corey Perry (ANA), ale na trestnou míří i Ryan Garbutt (DAL), jenž dostává dvě minuty za nasimulovaný pád.
     
    39:57
    V závěru druhé třetiny putuje na trestnou lavici Patrick Maroon (ANA), který dostává dvě minuty za podražení, a tak budou hrát Stars na začátku druhé třetiny početní výhodu.
     
    39:35
    Ničuškin ujížděl zcela sám na Hillera, kterého se pokusil překonat střelou, ale domácí útočník pouze orazítkoval tyč hostující klece.
     
    39:02
    Stars ujížděli tři na jednoho, ale přihrávku Roussela zblokoval Beauchemin, jenž tak celou akci zastavil.
     
    35:04
    A je tu další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za krosček dostává Cam Fowler (ANA).
     
    33:59
    Jo. Benn vystřelil od modré a jeho pokus se odrazil od zadního mantinelu zpět před bránu, kde byl Horcoff, jenž však nedokázal dostat puk do brány Anaheimu.
     
    32:21
    Ben Lovejoy (ANA) dostává dvě minuty za hákování, a tak budou hrát Stars další přesilovou hru v tomto utkání.
     
    31:05
    Domácí jeli dva na jednoho a celou akci nakonec řešil Nemeth svou střelou, ale jeho pokus letěl až příliš nad bránu Ducks.
     
    30:33
    A tak, jako v předchozím utkání v American Airlanes Center, tak i tentokrát střídají hosté své brankáře, když Frederika Andersena nahrazuje Jonas Hiller.
     
    30:33
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars drželi kotouč ve své obranné třetině, odkud následně poslal Goligoski puk na pravou stranu do jízdy TREVORU DALEYMU, jenž se nakonec procpal až před Andersena, kterého překonal nad pod jeho rukou střelou na vzdálenější tyč. Pro Stars to byla první střela ve druhé třetině! Asistence: Alex Goligoski.
     
    29:19
    Na trestnou lavici však míří pouze Brenden Dillon (DAL) a Matt Beleskey (ANA),když oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    28:08
    Maroon nahrál před bránu Dallasu, kde čekal Perry, ale Lehtonen předvedl parádní zákrok a následně dokázal puk přikrýt svou lapačkou.
     
    27:17
    Anaheim bude hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění poslán na trestnou lavici Alex Goligoski (DAL).
     
    23:55
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostující hokejisté se dostali rychle do útočného pásma, kde nakonec Selänne vybojoval kotouč za bránou Dallasu a následně jej poslal najíždějícími BENU LOVEJOYOVI, jenž nakonec prostřelil Lehtonena. Asistence: Teemu Selänne.
     
    19:02
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars uzavřeli Ducks v jejich obranném pásmu a Daley vystřelil od modré, kde nakonec vyrazil Andersen vyrazil kotouč před sebe, který ještě přeskočil hůl Roussela, ale RYAN GARBUTT si už kotouč dokázal zpracovat a následně jej poslal do brány Ducks. Asistence: Antoine Roussel, Trevor Daley.
     
    17:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks využívají přesilovou hru! Rakell nahrál za bránu Dallasu, odkud poslal puk před Lehtonena Selänne, kde byl připravený DEVANTE SMITH-PELLY, jenž svou pohotovou střelou prostřelil Lehtonena. Asistence: Teemu Selänne, Rickard Rakell.
     
    16:37
    Erik Cole (DAL) byl podražen Andersenem u brány Ducks, ale tento zákrok rozhodčí nevyloučí a naopak je právě na trestnou poslán domácí útočník, který následně "odpálil" hokejku hostujícího brankáře, a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:43
    Je tu další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za nedovolené bránění dostává Saku Koivu (ANA), a Stars tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    10:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Domácí hokejisté se udrželi v útočném pásmu, kde nakonec Seguin nahrál mezi kruhy na CODYHO EAKINA, jenž trefil puk přesně mezi betony Andersena, a poslal tak Stars do dvoubrankového vedení. Asistence: Tyler Seguin, Alex Goligoski.
     
    09:55
    Mark Fistric (ANA) dostává dvě minuty za faul loktem, a tak budou hrát Stars svou první přesilovou hru v utkání.
     
    09:05
    Ničuškin dostal pas na modrou, kde následně se svou ráznou střelou orazítkoval pravou tyč hostující klece.
     
    05:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácím se podařilo ubránit jejich oslabení a kotouč se dostal z obranného pásma Dalllasu zrovna v době, když se TREVOR DALEY vracel z trestné lavice, a tak domácí obránce ujížděl sám na Andersena, jehož nakonec překonal se svou kličkou. Asistence: Shawn Horcoff.
     
    03:10
    Je tu první vyloučení v utkání. Trevor Daley (DAL) dostává dvě minuty za hru vysokou holí, a Ducks tak budou hrát první přesilovou hru v zápase.
     
    00:05
    Chiasson se ihned po pár sekundách hnal zcela sám na Andersena, ale domácí útočník netrefil se svým zakončením hostující bránu.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 6. Daley (Horcoff), 11. Eakin (Seguin, Goligoski), 20. Garbutt (Roussel, Daley), 31. Daley (Goligoski) – 18. Smith-Pelly (Selänne, Rakell), 24. Lovejoy (Selänne), 58. Bonino (Beleskey, Perry), 60. Smith-Pelly (Beauchemin, Perry), 63. Bonino (Cogliano, Lovejoy)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Jo. Benn, Dillon, Nemeth, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Cole, Mueller, Ničuškin.
    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Sbisa, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Fistric – Bonino, Getzlaf, Perry – Cogliano, Koivu, Silfvelberg – Maroon, Perreault, Selänne – Smith-Pelly, Rakell, Beleskey.

    Rozhodca: Jackson, O´Rourke – Nansen, Miller

    Diváci: 19 323