Chicago – St. Louis 5:1 (kon.) | Dallas – Anaheim 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
Dallas Stars
4:5 (3:1, 1:1, 0:2 - 0:1)
Anaheim Ducks
cz Pondelok 28.04.2014, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Dvě minuty za hrubost následně dostávají Alex Chiasson (DAL) a Andrew Cogliano (ANA).
     
    42:41
    Je tu další vyloučení. Na dvě minuty za podražení putuje na trestnou lavici Corey Perry (ANA), ale na trestnou míří i Ryan Garbutt (DAL), jenž dostává dvě minuty za nasimulovaný pád.
     
    39:57
    V závěru druhé třetiny putuje na trestnou lavici Patrick Maroon (ANA), který dostává dvě minuty za podražení, a tak budou hrát Stars na začátku druhé třetiny početní výhodu.
     
    35:04
    A je tu další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za krosček dostává Cam Fowler (ANA).
     
    32:21
    Ben Lovejoy (ANA) dostává dvě minuty za hákování, a tak budou hrát Stars další přesilovou hru v tomto utkání.
     
    29:19
    Na trestnou lavici však míří pouze Brenden Dillon (DAL) a Matt Beleskey (ANA),když oba dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    27:17
    Anaheim bude hrát přesilovou hru, protože je na dvě minuty za nedovolené bránění poslán na trestnou lavici Alex Goligoski (DAL).
     
    16:37
    Erik Cole (DAL) byl podražen Andersenem u brány Ducks, ale tento zákrok rozhodčí nevyloučí a naopak je právě na trestnou poslán domácí útočník, který následně "odpálil" hokejku hostujícího brankáře, a dostává tak dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:43
    Je tu další vyloučení na hostující straně, když dvě minuty za nedovolené bránění dostává Saku Koivu (ANA), a Stars tak budou hrát další přesilovou hru.
     
    09:55
    Mark Fistric (ANA) dostává dvě minuty za faul loktem, a tak budou hrát Stars svou první přesilovou hru v utkání.
     
    03:10
    Je tu první vyloučení v utkání. Trevor Daley (DAL) dostává dvě minuty za hru vysokou holí, a Ducks tak budou hrát první přesilovou hru v zápase.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 6. Daley (Horcoff), 11. Eakin (Seguin, Goligoski), 20. Garbutt (Roussel, Daley), 31. Daley (Goligoski) – 18. Smith-Pelly (Selänne, Rakell), 24. Lovejoy (Selänne), 58. Bonino (Beleskey, Perry), 60. Smith-Pelly (Beauchemin, Perry), 63. Bonino (Cogliano, Lovejoy)


    Dallas Stars: Lehtonen (Thomas) – Daley, Goligoski, Jo. Benn, Dillon, Nemeth, Gončar – Ja. Benn, Seguin, Chiasson – Roussel, Eakin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour – Cole, Mueller, Ničuškin.
    Anaheim Ducks: Andersen (Hiller) – Sbisa, Beauchemin, Fowler, Lovejoy, Allen, Fistric – Bonino, Getzlaf, Perry – Cogliano, Koivu, Silfvelberg – Maroon, Perreault, Selänne – Smith-Pelly, Rakell, Beleskey.

    Rozhodca: Jackson, O´Rourke – Nansen, Miller

    Diváci: 19 323