Švédsko – Fínsko 2:7 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 8:7 (kon.)
koniec
Švédsko
2:7 (1:1, 1:2, 0:4)
Fínsko
cz Nedeľa 27.04.2014, 12:00 • ZS Česká Lípa • Euro Floorball Tour (mužov)
     
    59:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je debakl! Manninen přihrál míček SAMIMU JOHANSSONOVI, který dopravil hrací předmět do zcela odkryté branky. Asistence: Jami Manninen.
     
    59:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Klintsten se sice vrátil do branky, ale Švédům to nic platné nebylo. Kukkola našel přihrávkou JAMIHO MANNINENA, který sám před Klintstenem nezaváhal. Asistence: Jani Kukkola.
     
    57:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto utkání je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Po diagonální přihrávce Sala zametl míček do branky pohotový JAMI MANNINEN. Asistence: Nico Salo.
     
    52:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Florbalisté Suomi podnikli protiakci, z níž gólově udeřili. Manninen přiťukl míček LAURIMU STENFORSOVI, který z blízkosti překonal Klintstena. Asistence: Jami Manninen.
     
    25:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale celek Tre konor založil útok, který hned skončil gólem. Padající Kanebjörkovu přihrávku doklepl do Ikonenovy sítě JOAKIM OLSSON. Asistence: Joel Kanebjörk.
     
    22:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Dalšímu finskému útoku už ale Klintsten odolat nedokázal. Střelou ze strany jej překonal MIKA MOILANEN. Bez asistence.
     
    20:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vstoupili do druhé dvacetiminutovky ve velkém stylu. Savonen viděl dobře postaveného MIKU MOILANENA, který sice se štěstím, ale přeci jen procedil míček za Klintstena. Asistence: Krister Savonen.
     
    13:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Také výběr Tre kronor přesilovou hru beze zbytku využívá. Nejlepší hráč světa Enström přihrál míček ROBINU NILSBERTHOVI, který střelou z dálky vymetl všechny pavučinky Ikonenovy branky. Asistence: Rasmus Enström.
     
    11:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Florbalisté Suomi svou početní převahu bleskově využívají. Kailiala předložil míček JAMIMU MANNINENOVI, který nedal Klintstenovi sebemenší šanci zasáhnout. Vyloučení Stenberga tak přišlo Švédy hodně draho. Asistence: Miko Kailiala.

    Michal Šandor

    Góly a asistencie: 14. Nilsberth (Enström), 26. Olsson (Kanebjörk) – 12. Manninen (Kailiala), 21. Moilanen (Savonen), 23. Moilanen, 53. Stenfors (Manninen), 58. Manninen (Salo), 60. Manninen (Kukkola), 60. Johansson (Manninen)


    Švédsko: Klintsten – Nilsberth, M. Samuelsson, Larsson, Östholm, Fransson, Wallgren, Winroth – Enström, J. Samuelsson, Stenberg – Sundstedt, Iraeus, Carlström – Svahn, Kanebjörk, Olsson – Björkström, Malmström
    Fínsko: Ikonen – Lamminen, Savonen, Lax, Stenfors, Väänänen, Töllikkö, Salo, Aro – Kapanen, Kukkola, Moilanen – Manninen, Hänninen, Koskelainen – Kulmala, Piha, Johannsen – Kailiala

    Rozhodca: Černý, Janoušek