USA U18 – Švédsko U18 4:1 (kon.) | Kanada U18 – Česko U18 3:4 (po pr.)
koniec
USA U18
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Švédsko U18
cz Sobota 26.04.2014, 14:00 • Kisapusto, Lappeenranta • Majstrovstvá sveta U18
Partner:
     
    59:14
    USA právě vstřelilo branku!
    Do prázdné branky se od pravého mantinelu trefuje JACK EICHEL a dává definitivní pojistku na americký postup do finále. Asistence: Dylan Larkin.
     
    48:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Možná nejlepší švédský bek na turnaji Gustav Forsling chyboval za vlastní brankou, nechal se obrat o kotouč, který Hitchcock hned posunul před branku, a volný DYLAN LARKIN zavěsil pod břevno. Asistence: Ryan Hitchcock.
     
    27:47
    USA právě vstřelilo branku!
    Za švédského tlaku je tu z ničeho nic americký gól. Poměrně nedůraznou střelu z levého křídla vyrazil brankář Söderström jen před sebe a dojíždějící RYAN HITCHCOCK v pádu dostal puk do sítě. Asistence: Noah Hanifin.
     
    03:11
    USA právě vstřelilo branku!
    To je odpověď jako hrom! Američané se natlačili do pásma, AUSTON MATTHEWS dostal chvíli prostoru mezi kruhy a švihem zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Americký útočník dává branku ve čtvrtém utkání za sebou. Asistence: Kyle Connor.
     
    02:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Milano už byl na ledě, ale nestihl se vrátit do svého pásma, kde se GUSTAF FRANZÉN dostal k volnému kotouči po Nylanderově střele a mezi rukou a tělem brankáře otevírá skóre zápasu. Asistence: William Nylander a Adrian Kempe.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 4. Matthews (Connor), 28. Hitchcock (Hanifin), 49. Larkin (Hitchcock), 60. Eichel (Larkin) – 3. Franzén (Nylander, Kempe)


    USA U18: Nedeljkovic – Dougherty, Fortunato, Glover, Belpedio (C), Collins, Hanifin, MacLeod – Eichel (A), Tuch, Milano – Bjork, Larkin (A), Hitchcock – Gersich, Matthews, Connor – Wegwerth, Pavelek, Stevens – Fiegl. Trenér: Danton Cole.
    Švédsko U18: Söderström – Lagesson, Englund (A), Aho, Pettersson, Forsling, Ollas Mattsson, Andersson – Franzén (C), Kempe, Karlsson (A) – Rosdahl, Forsbacka Karlsson, Törnqvist – Ehn, Ottosson, Elgestål – Holmström, Nylander, Lindblom – Muzito Bagenda. Trenér: Anders Eriksen.

    Rozhodca: Nicholson (CAN), Sergejev – Lazarev (oba RUS), Browne (CAN)

    Diváci: 2038