Fínsko – Švajčiarsko 3:1 (kon.) | Česko – Švédsko 6:5 (kon.)
koniec
Česko
6:5 (1:1, 3:2, 2:2)
Švédsko
cz Piatok 25.04.2014, 19:00 • ZS Česká Lípa • Euro Floorball Tour (mužov)
     
    58:49
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen budeme svědky dramatu. Samuelsson přihrál míček RASMUSU ENSTRÖMOVI, který svým kontaktním gólem zadělal na problémy kardiakům. Asistence: Johan Samuelssson.
     
    54:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jenže Češi přispěchali s bleskovou odpovědí. Curney oslovil MATĚJE JENDRIŠÁKA, jenž jeho nabídkou nepohrdl a vrátil domácímu týmu dvoubrankový náskok. Asistence: Jiří Curney.
     
    53:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už to výběru Tre kronor vyšlo. Ke střele se dostal JOEL KANEBJÖRK, jenž snižuje na rozdíl jednoho gólu. Bez asistence.
     
    49:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká republika se znovu přiblížila obrovskému úspěchu. Suchánek našel LUKÁŠE VELTŠMÍDA, který střelou do horní poloviny branky nedal Klintstenovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Patrik Suchánek.
     
    33:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Když svou šanci nevyužilo Švédsko, udeřilo na druhé straně. Natov předložil míček JIŘIMU CURNEYMU, který si s Klintstenem věděl rady a poslal hrací předmět za jeho záda. Asistence: Jan Natov.
     
    24:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a na branku Ondruška navázal JIŘÍ CURNEY, který beze zbytku zužitkoval přesnou přihrávku Natova a střelou ze strany překonal Klintstena. Asistence: Jan Natov.
     
    23:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    V úvodu prostřední třetiny se s góly doslova roztrhl pytel. Mikeš našel přihrávkou TOMA ONDRUŠKA, jenž z bekhendu prostřelil Klintstena. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    20:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tre kronor vstoupili do druhého dějství znamenitě. Svahn oslovil svým pasem ADAMA FRANSSONA, který jeho nabídkou nepohrdl a poslal Švédsko do dvoubrankového vedení. Asistence: Jonas Svahn.
     
    20:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    První útočný výpad Švédska v prostřední třetině hned končí gólem. Malmström našel u druhé tyčky úplně volného ISAACA ROSÉNA, pro kterého nebyl žádný problém doklepnout hrací předmět do sítě. Asistence: Patrik Malmström.
     
    8:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to českým florbalistům vyšlo. K míčku se propracoval TOMÁŠ SLADKÝ, který poprvé rozvlnil síť za Klintstenem. Bez asistence.
     
    2:21
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Staré otřepané nedáš-dostaneš se opět potvrdilo. Švédové rázem vyrazili do protikace, kterou neomylně zakončil JOAKIM OLSSON. Bez asistence.

    Michal Šandor

    Góly a asistencie: 9. Sladký, 24. Ondrušek (Mikeš), 25. Curney (Natov), 34. Curney (Natov), 50. Veltšmíd (Suchánek), 55. Jendrišák (Curney) – 3. Olsson, 21. Rosén (Malmström), 21. Fransson (Svahn), 54. Kanebjörk, 59. Enström (Samuelsson)


    Česko: Rytych – Podhráský, Heřmanský, Suchánek, Veltšmíd, Deutsch, Gwuždž, Ullmann – Natov, Jendrišák, Curney – Chroust, Sladký, Tokoš – Ondrušek, Mikeš, Dóža – Uhrinovský, Matejčík
    Švédsko: Klintsten – Larsson, Östholm, Fransson, Winkoth, Hedlund, Wallgren, M. Samuelsson – Malmström, Rosén, Iraues – Björkström, Carlström, Svahn – Sundstedt, Olsson, Kanebjörk – Enström, J. Samuelsson

    Rozhodca: Bienkowski, Chomnicki (oba Polsko)

    Diváci: 718