Švajčiarsko – Česko 3:1 (kon.)
koniec
Berani Zlín
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
cz Piatok 25.04.2014, 18:20 • ZS Luďka Čajky • Generali play off Tipsport extraligy (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ještě je tu teoretická šance pro hokejisty Brna. VOJTĚCH NĚMEC se proháčkoval skrze zlínskou defenzívu a zakončil svůj pokus přesně do šibenice. Asistence: Jozef Kováčik, Jakub Svoboda.
     
    41:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani si našlapují na druhý mistrovský titul s velikým elánem. JIŘÍ ONDRÁČEK vybojoval v souboji kotouč, následně si popojel na branku Brna a střelou zápěstím prostřelil vyjetého Čiliaka. Asistence: Marek Melenovský.
     
    29:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno v přesilovce snižuje stav zápasu na rozdíl dvou branek! Nahození PETRA KUBOŠE od levého mantinelu prolétlo přes hradbu těl až za záda Kašíka. Asistence: Tomáš Žižka, Jakub Koreis.
     
    25:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští se dostávají v přesilové hře do vedení už o tři góly! Nahození obránce PETRA ZÁMORSKÉHO doletělo až do horního růžku brněnské klece. Je to dnes už druhá trefa zlínského obránce v dnešním utkání. Asistence: Jiří Marušák, Petr Leška.
     
    19:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mezitím co už byli hokejisté Komety kompletní se domácím podařilo odskočit na rozdíl dvou branek. Leškovu nahrávku si na modré čáře zpracoval PETR ZÁMORSKÝ, který následně nezazmatkoval, naznačil střelu a ve finální fázi vymetl horní růžek Trvajovy branky. Asistence: Petr Leška, Bedřich Köhler.
     
    13:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se při vlastním oslabení opět ujímají vedení! Menší nepozornosti hostující obrany využil Pavel Kubiš, který odvedl parádní práci a po vyvedené stahovačce puk předložil do druhé vlny PETRU ČAJÁNKOVI. Zlínský kapitán poslal kotouč přesným zásahem do levého horního růžku. Asistence: Pavel Kubiš, Patrik Urbanec.
     
    9:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Kombinaci Komety na jeden dotek zakončil přesnou střelou nad beton Kašíka střílející obránce TOMÁŠ ŽIŽKA. Asistence: Tomáš Svoboda, Vojtěch Němec.
     
    4:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští udeřili jako blesk z čistého nebe a dostávají se do vedení! BEDŘICH KÖHLER si zpracoval bruslí kotouč po nahrávce Lešky a střelou do středu branky překonává brněnského brankáře. Asistence: Petr Leška, Patrik Urbanec.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 5. Köhler (Leška, Urbanec), 14. Čajánek (Kubiš, Urbanec), 20. Zámorský (Leška, Köhler), 26. Zámorský (Marušák, Leška), 42. Ondráček (Melenovský) – 10. Žižka (T.Svoboda, Němec), 30. Kuboš (Žižka, Koreis), 50. Němec (Kováčik, Svoboda)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Urbanec, Kotvan, Marušák, Řezníček, Matějíček, Horák – Holík, Čajánek, Honejsek – Köhler, Leška, Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, P. Sedláček, Okál.
    HC Kometa Brno: Trvaj (21. Čiliak) – Dlapa, Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík – Pivko, Čermák, Zohorna – Káňa, Němec, T. Svoboda – J. Svoboda, Koreis, Vondráček – Burian, Raška, Mrázek.

    Rozhodca: Jeřábek, Šír – Lederer, Gebauer

    Diváci: 7 000 (vyprodáno)