Nemecko U18 – Dánsko U18 3:2 (kon.) | USA U18 – SR 18 6:2 (kon.) | Česko U18 – Rusko U18 3:2 (po pr.)
Švédsko U18 – Fínsko U18 10:0 (kon.) | Kanada U18 – Švajčiarsko U18 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Česko U18
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
Rusko U18
cz Štvrtok 24.04.2014, 14:00 • Imatran jäähalli • Majstrovstvá sveta U18
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:55
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak se chová kapitán! Dominik Mašín si nyní v prodloužení dovolil opravdu hodně. Na modré čáře zachoval chladnou hlavu, přesnou přihrávkou přes celou třetinu uvolnil Filipa Pyrochtu, jenž vystřelil, jeho pokus vyrazil Treťjak jen před sebe a JAKUB VRÁNA doklepl se štěstím do sítě! Asistence: Filip Pyrochta, Dominik Mašín.
     
    49:02
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná srovnává krok. I přesto, že situaci musel ještě vyřešit videorozhdočí, je to branka. Nepřesnou situaci na brankovišti nepohlídali obránci reprezentace, KIRILL PILIPENKO sebral odražený puk a prostřelil dezorientovaného Vaněčka. Asistence: Vladislav Kameněv.
     
    41:11
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Tak opět jsou to Češi, kdo odskakuje na rozdíl jedné branky. Alex Rašner z mezikruží vystřelil puk na Treťjaka, ten jej vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený DAVID KAŠE a umístil puk do branky. Viděli jsme již třetí, poměrně stejný gól, v dnešním zápase! Asistence: Alex Rašner.
     
    32:35
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tlak Ruska se poprvé v zápase projevuje i gólově. Sborná bleskově využila přesilovou hru. Kirill Pilipenko vystřelil na Vaněčka, ten jeho pokus pouze vyrazil a IGOR KORŠKOV pohotově doklepl na podruhé do sítě. Asistence: Kirill Pilipenko, Vladislav Kameněv.
     
    18:53
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Zatímco Rusko se dralo do šancí, český tým otevírá skóre zápasu! Ondřej Mikliš nahodil kotouč lehce na Treťjaka, ten jej pouze vyrazil před sebe, kde číhal nikým nehlídaný JAKUB VRÁNA a doklepl z otočky do sítě. Asistence: Ondřej Mikliš, David Kaše.

    Daniel Poláček

    Lukáš Majer

    Góly a asistencie: 19. Vrána (Mikliš, Kaše), 42. Kaše (Rašner), 66. Vrána (Pyrochta, Mašín) – 33. Korškov (Pilipenko, Kameněv), 50. Pilipenko (Kameněv)


    Česko U18: Vaněček – Pyrochta "A", Mašín "C", Rašner, Ščotka, Mikliš, Zbořil, Havlín – Pastrňák "A", Karabáček, Zacha – Kaše, Vrána, Špaček – Veselý, Smejkal, Chlapík – Vopelka, Kuťák, Ordoš – Černoch. Trenér: Jakub Petr.
    Rusko U18: Treťjak – Slepcov "A", Šaripzjanov, Ljamkin, Nazarkin, Provorov, Mikulovič, Ščukin, Dervuk – Svečnikov, Nikolišin, Protapovič – Pilipenko, Kameněv "C", Korškov – Kraskovskij, Dergačjov, Afonasjevskij – Jazkov, Fazlejev "A". Trenér: Pavel Baulin.

    Rozhodca: Wehrli (SUI), Kaukokari – Pesonen (oba FIN), Penkivech (USA)