Monaco – Nice 1:0 (kon.) | Bastia – Ajaccio 2:1 (kon.) | Bordeaux – Guingamp 5:1 (kon.)
Lorient – Montpellier 4:4 (kon.) | Remeš – Sochaux 0:1 (kon.) | Valenciennes – Nantes 2:6 (kon.)
Marseille – Lille 0:0 (kon.)
koniec
Valenciennes FC
2:6 (0:3)
FC Nantes
cz Nedeľa 20.04.2014, 17:00 • Stade du Hainaut, Valenciennes • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    90
    Nantes právě vstřelili branku!
    BĂNEL NICOLIȚĂ to zkusil z volného kopu přímo na branku a byť se tam po míči natahovalo několik hráčů, nikdo již míč netečoval a ten končí v brance, gólman Novaes pouze bezmocně rozmáchl rukama, to je krutý debakl!
     
    86
    Nantes právě vstřelili branku!
    Asi již není co řešit, Djidji hlavičkuje v pokutovém území po volném kopu Nicolițăa a míč se odráží od bránícího CARLA MEDJANIHO do branky, smolný vlastní gól!
     
    84
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    A ono to půjde a né že né! Asi to si nyní musí říkat domácí fotbalisté, kteří dávají v krátké době po sobě druhý gól a snižují na 2:4! JEAN-CHRISTOPHE BAHEBECK si v pokutovém území naběhl na centr Meliksona a hlavou usměrnil míč do branky, na nějž Riou nedosáhl.
     
    80
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Nakonec se přece jenom domácí prosazují, a to z dalšího rohového kopu, kdy míč na bližší tyči hlavou přizvedl Pujol a na té zadní pak hlavičkuje nikým nehlídaný CARL MEDJANI, který trefuje odkrytou branku soupeře.
     
    79
    A fotbalisté Valenciennes vybojovali rohový kop, rozehraje Melikson z levé strany. Na vzdálenější tyči hlavičkuje Doumbia, dobrá hlavička, míč míří do brány, fantastický zákrok Rioua!
     
    67
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Serge Gakpé, přichází Bănel Nicoliță.
     
    63
    Ne, domácím není přáno, po centru Pujola z pravé strany hlavičkuje ve vápně Dossevi a míč končí na tyči!
     
    61
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Etey Menachem Shechter, přichází Fernando Aristeguieta.
     
    54
    Nantes právě vstřelili branku!
    SERGE GAKPÉ to z volného kopu trefil parádně, z dvaadvaceti metrů napálil míč přes bránící "zeď" tak, že se stočil do branky a na tuto střelu byl Novaes "krátký".
     
    53
    A pozor, Medjani fauluje v blízkosti vlastní šestnáctky, dostává za to žlutou kartu, pro hosty je to navíc velmi dobrá pozice pro volný kop!
     
    51
    Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Opa N'Guette, přichází Mathieu Dossevi.
     
    46
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Johan Audel, přichází Ismaël Bangoura.
     
    46
    Střídání v týmu Valenciennes FC: ze hřiště odchází Eloge Enza-Yamissi, přichází Grégory Pujol.
     
    44
    Nantes právě vstřelili branku!
    Jak jednoduchý fotbal může být! Po totální "minele" Mileksona se míč dostává přímo k Veretoutovi, ten dlouhým pasem nachází SERGE GAKPÉHO, který si nabíhá po pravé straně k pokutovému území soupeře, před ním ještě couvá Kagelmacher, což není pro Gapkého žádný problém, neboť ten přesnou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a hosté vedou již 3:0!
     
    41
    Nantes právě vstřelili branku!
    Ale to již neplatí! Veretout nevzdal souboj o míč u pravé postranní čáry, kde se zdálo, že míč opustil hrací plochu, odmáváno ale nebylo, a tak Veretout nakopl míč do vápna, kde si ho zpracoval ALEJANDRO BEDOYA a z první prostřelil Novaese v brance Valenciennes!
     
    25
    Nantes právě vstřelili branku!
    Hosté dostali obranu Valenciennes pod velký tlak, ve vápně se po přihrávce Veigneaua z levé strany dostává k míči JOHAN AUDEL, který se zbavil obránce, míč si jedním dotekem zpracoval a parádně zakončil k tyči, Novaes bez šance.
     
    21
    A tentokrát se již Melikson prosadil ve vápně, střílí z levé strany, míč ještě tečuje Doumbia a z brankové čáry vykopává Olivier Veigneau! První gólová šance tohoto utkání!

    Martin Dvořák

    Góly: 80. Medjani, 84. Bahebeck (Melikson) – 25. Audel (Veigneau), 41. Bedoya (Veretout), 44. Gakpé (Veretout), 54. Gakpé, 86. Medjani (vla.), 90. Nicoliță

    Karty:   53. Medjani (VLN)


    Valenciennes FC: Novaes – Néry, Medjani, Kagelmacher (C), Masuaku – Ducourtioux, Doumbia, Enza-Yamissi (46. Pujol), Bahebeck – N'Guette (51. Dossevi), Melikson.
    Náhradníci: Penneteau – Angoua, Lala, Dossevi, da Silva, Le Tallec, Pujol.

    FC Nantes: Riou – Veretout, Djidji, Vizcarrondo, Veigneau (C) – Audel (46. Bangoura), Deaux, Bedoya, Alhadhur, Gakpé (67. Nicoliță) – Shechter (61. Aristeguieta).
    Náhradníci: Dupé – Pancrate, B. Touré, Nicoliță, Aristeguieta, Bangoura, Dubois.

    Rozhodca: Castro – Danizan, Henninot