Almería – Vigo 2:4 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:1 (kon.) | Sevilla – Granada 4:0 (kon.)
Barcelona – Bilbao 2:1 (kon.)
koniec
UD Almería
2:4 (1:1)
Celta Vigo
Nedeľa 20.04.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Almería dala gól! Tak napokon ešte jeden čestný zásah, no zrejme najkrajší v dnešnom zápase! Rodri oblúčikom našiel ÓSCARA DÍAZA, ten si spracoval loptu na prsiach a z voleja vymietol pavučinu v ľavom rohu Yoelovej brány. 2:4.
     
    87
    Óscar Díaz si následne neudržal nervy, v útoku nešetrne poslal súpera k zemi za čo uvidí kartu žltej farby.
     
    76
    Okamžite po strelenom góle nasleduje posledné striedanie v zápase, z ihriska odkráčal Rafinha, na poslednú štvrťhodinu nastúpi Íñigo López.
     
    75
    Celta Vigo dalo gól! Hráčom hostí očividne stále chutí, zatiaľ čo domáci hráči sú na kolenách! Krohn-Dehli si podržal loptu na hranici pokutového územia, Rafinha následne šikovne našiel obranou úplne zabudnutého FABIANA ORELLANU, ktorý zoči-voči brankárovi nemal problém streliť štvrtý gól svojho tímu. 1:4.
     
    73
    Hra je opäť prerušená, Azeez sa ocitol na zemi, Marcos Tébar si neudržal nervy na uzde, zrejme nepovedal hlavnému rozhodcovi nič pekné a ten ho za to odmenil žltou kartou.
     
    71
    Celta Vigo dalo gól! A je zrejme rozhodnuté! Orellana dostal prihrávku na pravé krídlo, odtiaľ poslal prudkú prihrávku na MANUELA NOLITA, ktorý už nemal problém usmerniť loptu do prázdnej brány. 1:3.
     
    68
    Rodri sa po ďalšom vzdušnom súboji ocitol na zemi, teatrálne sa mykal s tým, že ho súper zasiahol lakťom do zranenej hlavy. Hlavný rozhodca videl, že to pravda nieje a tak za filmovanie ukazuje domácemu hráčovi žltú kartu.
     
    67
    Krátko na to prichádza striedanie aj na strane hostí, tréner posiela na ihrisko čerstvého Maria Bermeja a z hry sťahuje Charlesa.
     
    66
    Prichádza posledná zmena v zostave Almeríe,z ihriska napokon odíde Suso, toho vystrieda Óscar Díaz
     
    58
    Tréner Francisco reaguje na inkasovaný gól striedaním, z ihriska sťahuje Verzu, na jeho miesto príde Corona.
     
    52
    Celta Vigo dalo gól! Hostia opäť vedú! Nolito sa tentoraz prezentoval v úlohe nahrávača, z krídla perfektne našiel pri vzdialenejšej žrdi CHARLESA OLIVEIRU, ktorý v sklze strieľa takisto 9. gól v tejto sezóne. 1:2.
     
    49
    Na opačnej strane mohol Nolito opäť poslať svoj tím do vedenia, no po prihrávke pred bránu z pravého krídla z bezprostrednej vzdialenosti bránu netrafil!
     
    46
    Počas prestávky došlo k jednej zmene v zostave, konkrétne na strane Celty Vigo. Na druhú polovicu zápasu už nenastúpi Álex López,na trávniku ho nahradí Madinda.
     
    42
    Mané za následné protesty u hlavného arbitra vidí aj kartu žltej farby. To je to jediné čoho dosiahol.
     
    40
    Almería dala gól! A je vyrovnané! Stačil k tomu priamy kop z viac ako dvadsiatich piatich metrov. Letiaca lopta sa dostala k Marcosoci Tébarovi, ktorý pred bránou pohotovo našiel RODRIGA RODRIHO, ktorý v páde a nadvakrát prekonal brankára Yoela! 1:1.
     
    30
    Už v tridsiatej minúte prichádza prvé striedanie, zrejme pre zranenie zápas končí pre Soriana, jeho miesto na ihrisku zaujme Zongo.
     
    20
    Celta Vigo dalo gól! Tentoraz sa to už hráčom Celty Vigo podarilo! Rafinha si sám potiahol loptu až do pokutového územia, naviazal na seba až štvoricu obrancov a aj tak sa mu podarilo prihrať úplne voľnému MANUELOVI NOLITOVI, ktorý strieľa deviaty gól sezóny a otvára tak dnešné skóre! 0:1.
     
    18
    Na opačnej strane sa do veľkej príležitosti dostal Nolito, ktorý sa dostal za obrannú líniu Almeríe a síce z uhla, no podarilo sa mu dostať do súboja 1 na 1 proti Estebanovi. Ten ale svoj tím výborne podržal a pohotovým zákrokom Nolita vychytal.
     
    12
    Verza stratil loptu, okamžite sa ju snažil vybojovať späť, no v sklze nepríjemne trafil súpera za čo vidí aj prvú žltú kartu v zápase.
     
    10
    Nacvičený signál sa hráčom nevydaril, no Azeez veľmi rýchlo vrátil loptu pred bránu, kde stál pripravený Rodri, ktorý znova nebezpečne vypálil, no trafil iba pravú tyč!
     
    2
    Ten okamžite vyslal do útoku vlastných spoluhráčov a po prihrávke oblúčikom sa z hranice šestnástky k prvej strele dostal Rodri. Jeho prudká strela však minula bránu len o centimetre.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Rodri, 88. Díaz – 20. Nolito, 52. Charles, 71. Nolito, 75. Orellana

    Karty:   12. Verza (ALM), 42. Mané (ALM), 68. Rodri (ALM), 73. Tébar (ALM), 87. Díaz (ALM)


    UD Almería: Esteban – Mané, Ángel Trujillo, Marcos Tébar, Nélson – Azeez, Verza – Aleix Vidal, Soriano, Suso – Rodri
    Náhradníci: Julián – Óscar Díaz, Corona, Rafita, Hélder Barbosa, Dubarbier, Zongo

    Celta Vigo: Yoel – Jonny Castro, Fontàs, Cabral, Hugo Mallo – Rafinha, Álex López, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Orellana
    Náhradníci: Sergio Álvarez – Borja Oubiña, Mario Bermejo, Madinda, Íñigo López, Santi Mina, David Costas

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada