Almería – Vigo 2:4 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 3:1 (kon.) | Sevilla – Granada 4:0 (kon.)
Barcelona – Bilbao 2:1 (kon.)
koniec
UD Almería
2:4 (1:1)
Celta Vigo
Nedeľa 20.04.2014, 12:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos, Almería • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    88
    Almería dala gól! Tak napokon ešte jeden čestný zásah, no zrejme najkrajší v dnešnom zápase! Rodri oblúčikom našiel ÓSCARA DÍAZA, ten si spracoval loptu na prsiach a z voleja vymietol pavučinu v ľavom rohu Yoelovej brány. 2:4.
     
    75
    Celta Vigo dalo gól! Hráčom hostí očividne stále chutí, zatiaľ čo domáci hráči sú na kolenách! Krohn-Dehli si podržal loptu na hranici pokutového územia, Rafinha následne šikovne našiel obranou úplne zabudnutého FABIANA ORELLANU, ktorý zoči-voči brankárovi nemal problém streliť štvrtý gól svojho tímu. 1:4.
     
    71
    Celta Vigo dalo gól! A je zrejme rozhodnuté! Orellana dostal prihrávku na pravé krídlo, odtiaľ poslal prudkú prihrávku na MANUELA NOLITA, ktorý už nemal problém usmerniť loptu do prázdnej brány. 1:3.
     
    52
    Celta Vigo dalo gól! Hostia opäť vedú! Nolito sa tentoraz prezentoval v úlohe nahrávača, z krídla perfektne našiel pri vzdialenejšej žrdi CHARLESA OLIVEIRU, ktorý v sklze strieľa takisto 9. gól v tejto sezóne. 1:2.
     
    40
    Almería dala gól! A je vyrovnané! Stačil k tomu priamy kop z viac ako dvadsiatich piatich metrov. Letiaca lopta sa dostala k Marcosoci Tébarovi, ktorý pred bránou pohotovo našiel RODRIGA RODRIHO, ktorý v páde a nadvakrát prekonal brankára Yoela! 1:1.
     
    20
    Celta Vigo dalo gól! Tentoraz sa to už hráčom Celty Vigo podarilo! Rafinha si sám potiahol loptu až do pokutového územia, naviazal na seba až štvoricu obrancov a aj tak sa mu podarilo prihrať úplne voľnému MANUELOVI NOLITOVI, ktorý strieľa deviaty gól sezóny a otvára tak dnešné skóre! 0:1.

    Andrej Marienka

    Góly: 40. Rodri, 88. Díaz – 20. Nolito, 52. Charles, 71. Nolito, 75. Orellana

    Karty:   12. Verza (ALM), 42. Mané (ALM), 68. Rodri (ALM), 73. Tébar (ALM), 87. Díaz (ALM)


    UD Almería: Esteban – Mané, Ángel Trujillo, Marcos Tébar, Nélson – Azeez, Verza – Aleix Vidal, Soriano, Suso – Rodri
    Náhradníci: Julián – Óscar Díaz, Corona, Rafita, Hélder Barbosa, Dubarbier, Zongo

    Celta Vigo: Yoel – Jonny Castro, Fontàs, Cabral, Hugo Mallo – Rafinha, Álex López, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Orellana
    Náhradníci: Sergio Álvarez – Borja Oubiña, Mario Bermejo, Madinda, Íñigo López, Santi Mina, David Costas

    Rozhodca: César Muñiz – Víctor Fernández, Jesús Zancada