Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (po pr.) | Montreal – NY Rangers 1:0 (po pr.) | Ottawa – Toronto 1:0 (kon.)
Florida – Columbus 2:3 (kon.) | Nashville – Chicago 7:5 (kon.) | Arizona – San Jose 2:3 (kon.)
Edmonton – Vancouver 5:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Detroit 0:3 (kon.)
NJ Devils – Boston 3:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 5:6 (0:1 po s.n.) | Washington – Tampa Bay 0:1 (0:1 po s.n.)
Buffalo – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Los Angeles Kings
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 13.04.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Anaheim Ducks.
    Čtvrtá série nájezdů rozhodla, DEVANTE SMITH-PELLY totiž ranou zápěstím z mezikruží prostřelil Jonathana Quicka a zajišťuje svému týmu nejen výhru v dnešním zápase, ale také výhru v celé Západní konferenci po základní části.
     
    56:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je však znovu vyrovnáno, to je neuvěřitelné. Vedení Anaheimu trvalo přesně minutu a 35 vteřin. Slava Vojnov našel na pravém kruhu ANŽE KOPITARA, který se kličou do středu zbavil protivníka a vystřelil. Frederk Andersen zřejmě viděl jeho pohotovou střelu na poslední chvíli a již nestačil zasáhnout. Asistence: Slava Vojnov, Robyn Regehr
     
    55:13
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes potřetí v zápase dostávají do vedení a znovu dávají Los Angeles lekci z produktivity. Ben Lovejoy atakoval ve středním pásmu Trevora Levise, k puku se dostal MATT BELESKEY, který ujel po pravé straně a střelou z pravého kruhu nedal Jonathanu Quickovi v brance domácích šanci. Bez asistence.
     
    40:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají dosavadní průběh zápasu. Gáborík vyslal kotouč na Justina Williamse, který vyslal střelu na branku. Nemíříl přesně, Andersen tak vůbec nemusel zasahovat. Kotouč si ale za brankou našel ANŽE KOPITAR, obkroužil klec Andersena a následně zasunul kotouč za jeho záda. Asistence: Justin Williams, Marián Gáborík.
     
    22:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení. Prakticky hhed z protútoku po zblokované střele se do akce dostali hosté, Hampus Lindholm vypálil od modré a na hranici brankoviště jemně tečoval DEVANTE SMITH-PELLY kotouč za záda bezmocného Quicka. Asistence: Hampus Lindholm, Francois Beauchemin.
     
    06:14
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zmatky před brankou Qucka způsobily vyrovnávací gól Anaheimu. Ke kotouči se v předbrankovém prostoru po přihrávce Winnika zpoza klece dostal NICK BONINO a zdálo se, že již nezakončí, protože byl v pozici na kolenou na ledě. Bonino ale trošku v "zoufalství" plácl do kotouče bekhendem a ten skončil v síti. Quick na puk přes své dva bránící hráče neviděl. Asistence: Daniel Winnik.
     
    04:43
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš, dalo by se říci, i když šance Rickarda Rakella nebyla z kategorie vyložených. Po ráně útočníka hostů se domácí ujali kotouče, Mitchell naservíroval puk před brankou na DUSTINA BROWNA a kapitán Králů se nemýlil. Asistence: Willie Mitchell.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 5. Brown (Mitchell), 41. Kopitar (Williams, Gáborík), 57. Kopitar (Vojnov, Regehr) – 7. Bonino (Winnik), 23. Smith-Pelly (Lindholm, Beauchemin), 56. Beleskey, rozh. náj. Smith-Pelly


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Vojnov, Martinez, Mitchell, Greene, Regehr – Gáborík, Kopitar, Williams – Carter, Richards, Nolan – King, Stoll, Brown – Clifford, Lewis, Toffoli. Trenér: Darryl Sutter.
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Lindholm, Beauchemin, Fowler, Robidas, Allen, Lovejoy – Beleskey, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Rakell – Cogliano, Smith-Pelly, Silfverberg – Winnik, Bonino, Palmieri. Trenér: Bruce Bourdeau.

    Rozhodca: 38 St. Laurent, 28 Lee – 55 Hayer, 95 Murray

    Diváci: 18372