Montpellier – Marseille 2:3 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
2:3 (0:1)
Olympique Marseille
cz Piatok 11.04.2014, 20:30 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    89
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, co dnes musí Jourdren schytat. V jeho síti končí těsně před koncem zápasu další smolný gól. DIMITRI PAYET vypálil z hranice vápna a trefil padajícího obránce Montpellier. Balon se odrazil tak nešikovně, že zapadl za záda francouzského brankáře. Podruhé ho dnes hosté přelobovali.
     
    79
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Vše ale jinak. Domácím stačí málo a nemilosrdně trestají z ojedinělé akce. Nejprve přišla Cabellova pumelice, kterou ještě Mandanda dokázal konečky prstů vyrazit. Jenže pouze na kopačky MORGANA SANSONA a střídající žolík po dvou minutách pobytu na hřišti vyrovnává.
     
    58
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Radost z vyrovnání trvala domácím pouze deset minut. Zásluhou ANDRÉ-PIERRE GIGNACA jdou hosté znovu do vedení. Centr na zadní tyč prošel na kopačky právě francouzského útočníka, jenž propálil Jourdrena. Asistence: Brice Dja Djedjé.
     
    48
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak to je nástup do druhého poločasu jak se patří. Niang šel do těžkého souboje a vybojoval míč. Mandanda už po něm sahal, ale ještě přišla přihrávka na malé vápno, kde se zjevil nikým nekrytý RÉMY CABELLA a jeho střela končí v hostující kuchyni.
     
    42
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Hosté se zaslouženě dostávají do vedení, i když to bylo s trochou štěstí nebo díky umění? Těžko říct, každopádně MATHIEU VALBUENA vystřelil v tísni na dlouhou nohu, byl to takový padáček, který přehodil vyběhnuvšího Jourdrena. Toho asi trenér příliš nepochválí. Asistence: André Ayew.

    Roman Zajíček

    Góly: 48. Cabella, 79. Sanson – 42. Valbuena (A. Ayew), 58. Gignac (Dja Djedjé), 89. Payet

    Karty:   76. Aït-Fana (MON) – 76. Romao (OMA)


    HSC Montpellier: Jourdren – Jebbour (46. Congré), Hilton (C), Bocaly, El Kaoutari – Mounier (71. Aït-Fana), Stambouli, Marveaux, Cabella, Deza (77. Sanson) – Niang.
    Náhradníci: Pionnier – Congré, Martin, Sanson, Assoumin, Aït-Fana, Camara.

    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Dja Djedjé, N´Koulou, Mendes, Morel (32. Mendy) – Khalifa, Valbuena (73. Payet), Cheyrou, Romao, A. Ayew – Gignac.
    Náhradníci: Samba – Diawara, Mendy, Fanni, Lemina, Payet, Imbula Wanga.

    Rozhodca: Bien – Plancon, Danizan