S. Moskva – Samara 1:0 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
1:0 (1:0)
FC Krídla Sovietov Samara
cz Piatok 11.04.2014, 17:30 • Lokomotiv Stadium • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu už Vám toho více nabídnout nemůžu. S přáním příjemně ztráveného večera se s vámi loučím, na shledanou. (19:31:33)
     
    Předehrávka 25. kola nejvyšší ruské soutěže je u konce, program Premier Ligy bude ale pokračovat už zítra, kdy se odehrají další čtyři zápasy. I ty můžete samozřejmě sledovat díky naším online přenosům na stránce www.onlajny.com.
     
    Statistiky zápasu:

    Střely celkem: 18 – 14
    Střely na branku: 4 – 1
    Zblokované střely: 6 – 3
    Držení míče: 54% – 46%
    Rohové kopy: 5 – 4
    Ofsajdy: 4 – 4
    Fauly: 15 – 16
    Žluté karty: 3 – 2.
     
    Poprvé od osmého prosince minulého roku můžou fanoušci Spartaku Moskva spolu se svými miláčky slavit zisk ligových tří bodů, které Moskvanům výrazně pomůžou v boji o Evropskou ligu a možná také o prestižní Ligu mistrů, na jehož předkolo Spartak nyní ztrácí čtyři body.

    V samotném utkání byl o něco aktivnějším celkem ten domácí. Největší a nejčastější hrozbou pro obranu Samary byl jednoznačně Movsisjan, na jehož konto také přišla jediná vstřelená branka ze čtrnácté minuty.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Spartak ještě mohl díky dvěma zajímavým střelám v podání Eberta a Movsisjana definitivně rozhodnout. Ani jeden pokus se však i kvůli zákroku Muchy a trefení Callagova neujala. To už domácím divákům přesto vadit nemusí.
     
    90+3
    Pravděpodobně je rozhodnuto, běží poslední vteřinky nastaveného času a u balónu jsou zase domácí.
     
    90+3
    V hlavičkovém souboji byli v šestnáctce úspěšnější domácí, kteří budou odkopávat od branky. S tím pochopitelně Dikam rozhodně nespěchá.
     
    90+2
    Samara bude rozehrávat rohový kop, do pokutového území se vydává také hostující gólman Ján Mucha.
     
    90+1
    Samara uzamkla svého soupeře u vlastního pokutového území, gólman Dikan však může být zatím klidný, bránící hráči Spartaku odvádí skvělou práci.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastaví tři minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    90
    Dnes často zmiňovaný Movsisjan byl v momentě Ebertové nahrávky v postavení mimo hru, což pomeznímu sudímu neuniklo.
     
    90
    Samara už moc času na srovnání stavu a případný bodový zisk nemá, navíc u balónu je opět domácí celek, jmenovitě je to José Manuel Jurado.
     
    89
    Ten byl ale doslova zazděný, rozehrávající hráči se totiž nedohodli kdo přesně pošle balón do vápna, z čehož vyplynula poměrně komicky vypadající situace.
     
    88
    Arménský útočník Jura Movsisjan možná neplánovaně opět šetří cenné vteřinky, jen co se zvedne tak Spartak bude kopat přímý kop.
     
    88
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Emin Mahmudov, přichází Artjom Delkin.
     
    87
    Jurado chytře hledal svou přihrávkou z první Eberta, který se díky důrazným obráncům Samary ke střele nedostal a navíc podle sudích fauloval.
     
    86
    Snaha o centrovaný balón do vápna Patricka Eberta byla marná, německý fotbalista trefil jen před ním stojícího soupeře.
     
    86
    U pravé postranní čáry se za lýtko pravé nohy s bolestivou grimasou drží Movsisjan. Ten si však zranění přivodil sám po nekoordinovaném pádu.
     
    85
    Místo Kornilenka v tomto případě pálil obránce Amisulašvili. Ten mířil do pravého horního růžku, jenž balón přeletěl asi o metr a pár čísel k tomu.
     
    84
    Po několika desítkách vteřin bude Samara kopat další zajímavý přímý kop, opět to byl Kombarov, který tentokráte nedovoleně zastavil Kornilenka.
     
    83
    Žlutou kartu za protesty dostává Rafael Carioca (Spartak Moskva).
     
    82
    Střílejícím hráčem byl nakonec hráč s osmičkou na zádech Kornilenko. Balón po jeho rozehrání doputoval místo do branky až na tribunu za Dikanovou svatyní.
     
    81
    Goreux byl při snaze zpracovat balón zasažen kopačkou Kombarova do obličeje. Samara bude kopat zajímavou standardku z ideálního místa, zhruba 22 metrů od branky Dikana.
     
    80
    Rychlý kontr po zadovce Movsisjana zakončoval Tino Costa, který ale trefil jen nohu zachraňujícího Alexanra Amisulašviliho, od kterého míč doputoval do rukavic Muchy.
     
    79
    Hostující Kornilenko předvedl něco mezi centrem a střelou. Ať to bylo cokoli, tak balón po trávníku doputoval mimo brankovou konstrukci.
     
    78
    Žádný z domácích se k hlavičce nedostal, útok Spartaku definitivně ukončil hvizd hlavního arbitra, který viděl nějaký útoční faul Spartaku.
     
    77
    Po neúspěšném centru ze standardní situaci má domácí tým pro změnu výhodu rohového kopu, který rozehraje nový hráč na hřišti Ebert.
     
    77
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Aras Özbiliz, přichází Patrick Ebert.
     
    76
    Defenzivní záložník Samary Petr Nemov na poslední chvíli zastavoval protihráče, který by lehce ležícího hráče Křídel přeběhl.
     
    75
    Nevypadá to, že by se hostující celek v závěrečných minutách dostal do nějakého tlaku, ze kterého by mohl padnout případný vyrovnávající gól. Spartak si hlídá své hubené vedení.
     
    74
    Spartak přitápí pod kotlem, nyní se musel ze své branky rychle vydat Ján Mucha aby se odvážně vrhl pod nohy rychle se blížícímu Movsisjanovi.
     
    73
    A další velká příležitost Spartaku! Jurado kopal rohový kop z levé strany, po kterém krásnou střelou napálil horní tyč za již překonaným Muchou nově příchozí Denis Glušakov.
     
    72
    Ve velké šanci se po skvělé několikametrové kolmici zjevil kdo jiný než Jura Movsisjan, který byl sám před Muchou, z dobré šance však zadní tyč přestřelil.
     
    71
    Střídání v týmu Spartak Moskva: ze hřiště odchází Sergej Parsivljuk, přichází Kirill Kombarov.
     
    70
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Ruslan Adžindžal, přichází Alan Čočjev.
     
    69
    Běloruský hráč s polským jménem Stanislaw Drahun je třetím potřestaným hráčem, co dostal ve druhém poločase žlutý kartónek.
     
    68
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Lus Caballero, přichází Sergej Kornilenko.
     
    67
    O pár vteřin později se pokusil zdvojnásobit vedení Spartaku Moskva španělský šikula José Manuel Jurado. Ten ale ze slušné střelecké pozice mezi tři tyče nezamířil.
     
    67
    Jurado utekl svým dvěma strážcům, přihrávka před branku však nikoho nenašla, neujala se ani následná sražená střela Costy.
     
    66
    Jatčenko si chtěl narazit s Mahmudovem, což se mu nepodařilo. Mírně utěšení je to, že jeho spoluhráči se opět k dostali k volnému balónu.
     
    65
    Sérii krátkých přízemních přihrávek ukončil svým nepřesným centrem do vápna domácí kapitán Dmitrij Kombarov, Samara se bezpečně ubránila.
     
    64
    Rychlý protiútoku Spartaku moc vzruchu nepřinesl, Carioca totiž vběhl hned mezi čtveřici hostů, kteří se stihli rychle vrátit do obrany.
     
    63
    Méně atraktivní minutka utkání, míč létal od jedné branky k druhé bez toho, aby se někdo pokusil o střelu. Následnou útočnou akci ukončili rozhodčí, kteří viděli ofsajd.
     
    62
    Glušakov je na hřišti jen pár minut, přesto po zákroku na Caballera také on dostává žluté napomenutí.
     
    61
    Samara hraje určitě lépe než v prvním poločase, což nyní po povedeném centru Callagova ale příliš nepotvrdil Caballero, jehož rána z otočky gólové parametry rozhodně neměla. Akce to však byla pěkná, to se musí uznat.
     
    60
    Glušakov si naběhl s míčem na osu hřiště, odkud se pokusil překvapit Muchu střelou z pětadvaceti metrů. Slovenský gólman míč jen zkontroloval pohledem, pokus střídajícího muže byl totiž hodně nepovedený.
     
    59
    Makejev nyní potvrdil, že to není žádný skvělý útočník, s míčem sice došel až do šestnáctky, v té si ale až příliš předkopl míč, který se dostal mimo hřiště.
     
    58
    Özbiliz se rozhodl prokličkovat až do vápna, do kterého se ale nedostal, ambiciózní průnik rázně svým zákrokem ukončil Amisulašvili.
     
    57
    Poprvé se nám zažlutilo, to kvůli ostrému skluzu Makejeva, který tak jako první hráč vidí od sudího žlutý kartónek.
     
    55
    První střídání zápasu, z trávníku odchází úplně neviditelný Rômulo, kterého na hrací ploše nahradí Denis Glušakov.
     
    54
    Ani jeden protiútok obou týmů střelou neskončil, domácí snahu přerušil čistý skluz na Bocchettiho, který se marně divil sudím, kteří k jeho překvapení nepískali.
     
    54
    Tino Costa sice přišel o balón, ten se však díky důrazu Spartaku vrátil k domácím rychle zpátky, což netrvalo moc dlouho.
     
    53
    Rozehrávku vzal na sebe Mahmudov, jehož centr na přední tyči ještě prodloužil Adžindžal do prostoru, ve kterém panovali bránící hráči v červených trikotech.
     
    52
    Rychlý kontr Samary skončil pouze třemi nepříliš povedenými centry, z toho posledního ale hosté získali alespoň rohový kop.
     
    51
    Caballero se nachází v nefotbalové pozici, stoper domácího týmu ho totiž obdaroval úderem do obličeje, kterého si sudí Ivanov ani jeho kolegové nevšimli.
     
    50
    V úvodních minutách druhé půle se hra dost kouskuje, k vidění je velký počet faulů, které plynulosti hry moc nepomáhají.
     
    49
    Hostující mužstvo stále kombinuje, soupeři však dobře zhušťují prostor asi 35 metrů od branky, přes který se Samaře dostává jen hodně těžko.
     
    48
    Movsisjan obdržel od Drahuna úder do obličeje, vše se obejde bez žluté karty, domácí hráč je připraven k pokračování.
     
    47
    Všech jedenáct hráčů Spartaku bylo na vlastní polovině, přesto se Samaře podařilo dostat se ke střeleckému pokusu. Jmenovitě to byl Goreux, jehož přízemní pokus Dikana v brance domácích neohrozil.
     
    46
    Asi deset vteřin po začátku poločasu ale Samara o míč přišla, následně za ním pospíchal Movsisjan, jehož nohy ale na rychlý balón nestačily.
     
    46
    Krátce po půl deváté místního času dal hlavní rozhodčí Ivanov pokyn k rozehrání, které tentokrát měli na starost hostující hráči.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Všichni hlavní aktéři se již pomalu trousí zpět na hřiště, druhý poločas dnešní předehrávky Premier Ligy odstartuje za pár vteřinek.
     
    Statistiky po 1. poločase:

    Střely celkem: 8 – 5
    Střely na branku: 2 -1
    Zblokované střely: 3 – 2
    Držení míče: 58% – 42%
    Rohové kopy: 2 – 2
    Ofsajdy: 1 – 4
    Fauly: 5 – 5
    Žluté karty: 0 – 0.
     
    Diváci, kteří zaplnili stadion Lokomotivu zhruba z jedné poloviny v úvodní polovině utkání viděli jednu branku, která k jejich radosti padla do branky Jána Muchy. Toho ve čtrnácté minutě překonala největší útočná hvězda Spartaku Arménec Jura Movsisjan, který se prosadil po pěkné přízemní střele z šestnácti metrů.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Rozhodčí neměli moc důvodu prodlužovat první poločas a tak se oba týmy můžou vydat do svých šaten.
     
    45
    První poločas se už pouze dohrává, balón se pohybuje ve středu hřiště a nevypadá to, že by se jeden či druhý tým ještě o něco pokoušel.
     
    44
    Poslední desítky vteřin zbývají do konce úvodního poločasu, míč na svých kopačkách nyní drží obránci týmu z hlavního města Ruska.
     
    43
    Hodně zajímavě se vyvíjející akci hostů ukončil svým hvizdem sudí Ivanov. Ten postřehl ruku Goreuxe, kterému nadělalo hodně problému zpracování centru z hloubi pole, kterými Křídla rozhodně nešetří.
     
    42
    Hosté se sami vytlačili s balónem až za půlící čáru, Spartak předvádí účinnou těsnou obranu, která děla hráčům Samary potíže.
     
    41
    Samaře se podařilo trochu vyrovnat průběh zápasu, další z dlouhých centrů nyní ale přeletěl všechny aktéry na hrací ploše.
     
    40
    Kdo jiný než Jura Movsisjan se mohl postarat o další střelecký pokus, ke kterému se dostal po odrazu míče od hlavního rozhodčího. Autoru úvodní branky v utkání tento pokus nesedl, míč netrefil branku o několik metrů.
     
    39
    A tentokrát z toho už byl střelecký pokus, další centr Jatčenka už prošel do ohně, kde se nepřesnou hlavičkou uvedl Luis Caballero.
     
    39
    Jatčenkův centr do pokutového území neprošel, hostující Samara však zůstává v držení balónu.
     
    38
    První pětačtyřicetiminutovka se rychle blíží ke svému konci, před Movsisjanem, na kterého byl centr až příliš dlouhý míč do svých rukavic přilepil Mucha.
     
    37
    Opět se už hraje na druhé straně, Taranov obrannou hlavičkou nechtěně prodloužil centr z pravé strany na Özbilize, jehož střela levou nohou byla dost nepovedená.
     
    36
    Teď už to vypadalo nadějněji, jeden z nejviditelnějších hráčů Samary Mahmudov ale svou střelou napálil jen před ním stojícího italského obránce Bocchettiho.
     
    36
    Emil Mahmudov se dral za míčem marně, Kombarov odkopl balón až na druhou polovinu, kde však čekali další hráči Křídel.
     
    35
    Spartak Moskva se poslušně s míčem vrátila až na vlastní polovinu, kde se do kombinace zapojuje taky Dikan, který se většinu zápasu asi dost nudí.
     
    34
    Ibragim Callagov stihl před Tinem Costou odehrát míč na aut, což je určitě lepší varianta pro obránce než rohový kop, před kterým hosty ruský obránce uchránil.
     
    33
    Réginal Goreux se po tvrdém zákroku Salvatore Bocchettiho drží za záda, nic vážného to ale pravděpodobně nebude.
     
    32
    Parsivljukova střela žádné komplikace Muchovi i celé Samaře neudělala, střela krajnímu obránci domácích vůbec nesedla.
     
    31
    Chybná rozehrávka Křídel zůstala nepotrestaná, Jurado nespěchal do vápna příliš rychle a tak se zadáci Samary stihli vrátit včas.
     
    30
    Domácí Özbiliz si pěkně narazil s Costou, který mu chtěl ještě jednou vrátit míč lobovanou přihrávkou, kterou však arménský záložník Spartaku už nezpracoval.
     
    29
    Caballero byl ve středu hracího pole jasně poslán na trávník, hlavní rozhodčí Ivanov, stejně jako jeho píšťalka zůstal němý.
     
    28
    Samara má k dispozici přímý kop z poloviny hřiště, Taranov ale nemůže odcentrovat přímo do vápna, kde není ani jeden z jeho spoluhráčů.
     
    28
    Jurado přihrál na osu hřiště, kde byl v obležení hned několika protihráčů Carioca, jenž o balón proti přesile zákonitě přišel.
     
    27
    Čas plyne velice rychle, běží už sedmadvacátá minuta prvního poločasu, ve kterém je kromě prvních minut aktivnější Spartak Moskva, soupeř ze Samary hrozí pouze z rychlých protiútoků.
     
    26
    Andrij Dikan se sice proletěl vzduchem po technické střele Ruslana Adžindžala, který asi o půl metru netrefil z jeho pohledu pravou brankovou konstrukci domácí svatyně.
     
    25
    Nacvičený signál se Moskvanům vůbec nepodařil, přízemní přihrávku dobře vystihl obránce Samary, který rychle založil útok svého celku.
     
    24
    Hostující kapitán Ivan Taranov ztečoval centr z levé strany na rohový kop, Ján Mucha musí být opět v pozoru.
     
    23
    Z hodně nenápadné akce Samary se vyklubala hodně slušná šance. Po dlouhém centru z půlící čáry nebezpečně vystřelil vysunutý bek Dmitrij Jatčenko, jehož pokus reflexivním zákrokem vyrazil Andrij Dikan.
     
    22
    Střelu Rafaela Cariocy zablokoval jeden z bránících hráčů, od kterého se míč odrazil do prostoru, v němž byl jako první Mucha.
     
    21
    Jura Movsisjan svým aktivním napadáním donutil hosty vrátit se s míčem až k brankáři, který si proti arménskému útočníkovi taky řádně pospíšit s rozehrávkou.
     
    20
    Movsisjan chtěl přihrávku patičkou posunout za sebe, u míče ale byl nejdříve jeden z dobíhajících obránců Samarského celku.
     
    20
    Hosté mají velké problémy s kombinací, většina útočných akcí končí kvůli pozorné obraně Spartaku už v samotném zárodku.
     
    19
    Sergej Parsivljuk už nestihl balón, který opět od své branky odkopne Ján Mucha na hrací ploše.
     
    18
    Emin Mahmudov musel přihrát jen na volnější obránce, ostatní hráče dobře pokryli domácí hráči, kteří následně míč také získali.
     
    17
    Další střelecký pokus na branku Muchy vyslal záložník Tino Costa, kterému však střela ze střední vzdálenosti moc nesedla a míč letěl několik metrů vedle tyče.
     
    16
    Dlouhá přihrávka vzduchem z hloubi pole zůstala u všech hráčů Samary nepochopena, balón se došoural až do rukavic Dikana.
     
    15
    Krátce po rozehrání domácí opět získali míč, který musel konečky prstů po střele Jurada na rohový kop vyrazit slovenský brankář ve službách Samary.
     
    14
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hned první nebezpečnější situace končí gólem! Rychlé nohy na levé strany ukázal Jurado, který nepřesně centroval na Costu. Obránce Samary však poslal balón jen na dobře postaveného JURU MOVSISJANA, který střelou z hranice pokutového území otevřel skóre zápasu.
     
    13
    José Manuel Jurado si to s míčem na noze namířil do pokutového území, jeden z obránců ho však od míče odstavil.
     
    12
    Goreux hledal svou přihrávkou z pravé strany nějakého ze svých spoluhráčů, jeho pas však směřoval do prostoru, ve kterém bylo hned několik domácích borců.
     
    11
    Španělský záložník Jurado těžkou přihrávku nezpracoval, balón mu utekl za autovou čáru a od své branky tedy může z klidu rozehrát Ján Mucha.
     
    11
    Rafael Cariova byl ve středu hřiště faulovaný a jeho tým tak může v postupné kombinaci pokračovat.
     
    10
    V prvních deseti minutách utkání oba týmy s ofsajdy rozhodně nešetří, dalším provinilcem v nesprávné pozici se stal Jura Movsisjan.
     
    10
    Movsisjan ještě udržel balón na hrací ploše, následující přihrávka na slepo byla dobře myšlená a Spartak získal alespoň autové vhazování v blízkosti šestnáctky.
     
    9
    Tino Costa se svými kličkami ve velké vzdálenosti od Muchovy branky neuspěl, obránci Samary si ho bez problémů pohlídali.
     
    8
    Dlouhý centr na Luise Caballera žádné vzrušení nepřinesl, útočník z Paraguaye byl opět zastaven pomezním rozhodčím.
     
    7
    Hostující kapitán ztratil balón ze svého dohledu a tak hned jak si ho opět všiml nic neriskoval a zahrál míč za autovou čáru.
     
    6
    Aras Özbiliz zůstal na chvíli ležet na zeleném pažitu, ihned poté, co jeho spoluhráči odehráli míč do zámezí se však bez pomoci lékařů zvedl na vlastní nohy.
     
    5
    V prvních minutách zápasu je stejně jako v těchto vteřinách aktivnější Samara, která zatím svého soupeře téměř do ničeho nepustila.
     
    4
    Özbilizova dlouhá přihrávka na jeho krajana Movsisjana byla pohlídaná početnou obranou Samary, která odkopla balón do zámezí.
     
    3
    Ani z tohoto rohového kopu ale Křídla ze Samary nedokázaly ohrozit branku Dikana.
     
    3
    Centr na přední tyč domácí obrana srazila na další rohový kop, konkrétně to byl Costa, jenž se rozhodl zahrát na jistotu.
     
    2
    Caballero signalizoval sudím, že by se měl kopat rohový kop, který také bude následovat. Míč si u rohového praporku chystá Emin Mahmudov.
     
    2
    Stejná situace také na druhé straně, pomezní rozhodčí správně posoudil hraniční situaci, rozehrávku hostů obstará brankář Mucha.
     
    1
    Už v první minutě byl k vidění první ofsajd, své postavení si v momentě přihrávky nepohlídal Luis Caballero.
     
    1
    Úvodní výkop zápasu obstarali domácí hráči, kteří hrají v tradiční červenobílé kombinaci. Hosté ze Samary budou hrát celí v modrém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Trojice rozhodčích již přivádí obě jedenáctky na hrací plochu skromně zaplněného stadionu. Po tradičním předzápasovém rituálu se vrhneme už na samotné utkání.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: Dikan – Makejev, Bocchetti, Kombarov, Parsivljuk – Jurado, Costa, Carioca, Özbiliz, Rômulo – Movsisjan
    Náhradníci: Rebrov – Barrios, Bryzgalov, Carlos, Ebert, Glušakov, Jakovlev, Kombarov, Obuchov, Pesjakov, Tasci

    FK Křídla Sovětů Samara: Mucha – Jatčenko, Taranov, Amisulašvili, Callagov – Nemov, Drahun, Goreux, Mahmudov, Adžindžal – Caballero
    Náhradníci: Vavilin – Božin, Brown, Delkin, Čočjev, Kornilenko, Pocivalin, Semsov, Verchovcov, Vjeramko

    Rozhodčí: Ivanov – Semenov Berezněv.
     
    Vzájemné zápasy

    První střetnutí v aktuálně probíhající sezóně tyto dvě mužstva mezi sebou odehrály ve vzdáleném červenci minulého roku. Tehdy se hrálo na domácí půdě Samary, které se ale vůbec nepodařil vstup do zápasu, po dvaadvaceti minutách totiž Spartak vedl už o dvě branky. Na zisku tří bodů už nic nezměnilo ani snížení Caballera ze druhého poločasu.
     
    FK Samara

    Křídla Sovětů mají podobně špatnou formu jako Spartak, z pěti zápasů, které se odehrály v rámci jarní části soutěže Samara získala jen jeden jediný bod za remízu v posledním kole s Terekem Groznyj. Celek z šestého největšího města Ruska bude muset ještě zabrat. Na místa, které znamenají účast v nevyzpytatelné baráži mají křídla náskok pouhých dvou bodů.
     
    Spartak Moskva

    Domácí mužstvo nedokázalo v posledních pěti zápasech ani jednou zvítězit a kvůli této špatné formě se tým z hlavního města Ruska na hony vzdálil od souboje o titul. Šest kol před koncem soutěže se Spartak s jednačtyřiceti body nachází na pátém místě nejvyšší ruské soutěže.

    Tato pozice zaručuje účast v předkolech Evropské ligy, Moskvané si však musí dát pozor na dotírající Krasnodar, který z šestého místa ztrácí na tým před sebou pouze jeden bod.
     
    Příjemný páteční podvečer při sledování podrobného online přenosu ze zápasu předehrávky pětadvacátého kola Premier Ligy, která má dnes na svém programu střetnutí mezí Spartakem Moskva a Samarou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Petr Kašpárek

    Góly: 14. Movsisjan

    Karty:   57. Makejev (SPM), 62. Glušakov (SPM), 83. Carioca (SPM) – 69. Drahun (KSS), 76. Nemov (KSS)


    Spartak Moskva: Dikan – Makejev, Bocchetti, Kombarov, Parsivljuk (71. Kombarov) – Jurado, Costa, Carioca, Özbiliz (77. Ebert), Rômulo (55. Glušakov) – Movsisjan
    Náhradníci: Rebrov – Barrios, Bryzgalov, Carlos, Ebert, Glušakov, Jakovlev, Kombarov, Obuchov, Pesjakov, Tasci

    FC Krídla Sovietov Samara: Mucha – Jatčenko, Taranov, Amisulašvili, Callagov – Nemov, Drahun, Goreux, Mahmudov (88. Delkin), Adžindžal (70. Čočjev) – Caballero (68. Kornilenko)
    Náhradníci: Vavilin – Božin, Brown, Delkin, Čočjev, Kornilenko, Pocivalin, Semsov, Verchovcov, Vjeramko

    Rozhodca: Ivanov – Semenov Berezněv