NY Rangers – Buffalo 2:1 (kon.) | Carolina – Washington 2:5 (kon.) | Montreal – NY Islanders 0:2 (kon.)
Ottawa – NJ Devils 2:1 (1:0 po s.n.) | Florida – Toronto 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Philadelphia 4:2 (kon.)
Nashville – Arizona 2:0 (kon.) | Minnesota – St. Louis 4:2 (kon.) | Winnipeg – Boston 2:1 (1:0 po s.n.)
Edmonton – LA Kings 0:3 (kon.) | Vancouver – Colorado 2:4 (kon.)
koniec
Tampa Bay Lightning
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Philadelphia Flyers
cz Piatok 11.04.2014, 01:40 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají přesilovou hru! Domácí celek si nádherně vykombinoval hostující obranu, když na konce přihrávek byl na pravé straně Filppula, jenž však při své střele zlomil hůl, a kotouč se tak odrazil za bránu Flyers, odkud se dostal na levou stranu pásma, kde byl STEVEN STAMKOS, jenž z celkem velkého úhlu prostřelil Emeryho. Asistence: Valtteri Filppula, Victor Hedman.
     
    52:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté následně zavezli kotouč do svého útočného pásma, kde nakonec z pravé strany nahrával před domácí bránu SEAN COUTURIER a jeho pas si tečoval do vlastní brány český mladík Ondřej Palát. Flyers se tak velice rychle dočkávají snížení. Asistence: Mark Streit.
     
    49:43
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts poslali kotouč po mantinelu za bránu Flyers, kde si pro něj dojel Johnson, jenž následně viděl na středu pásma zcela volného ERICA BREWERA, kterému adresoval svou přihrávku a domácí obránce navyšuje vedení Lightning. Asistence: Tyler Johnson, Ondřej Palát.
     
    44:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    RICHARD PÁNIK si dojel pro nahozený kotouč za bránu Flyers, odkud s ním vybruslil do levého kruhu, kde byla jeho první střela ještě zblokována hostujícím obránce, ale puk se vrátil na hokejku slovenského útočníka, který měl stále hodně prostoru a na druhý pokus už prostřelil Emeryho. Asistence: Victor Hedman, Michael Kostka.
     
    38:39
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Giroux držel kotouč na levé straně útočného pásma, odkud nahrál k pravé tyči na WAYNE SIMMONDSE, který měl překvapivě před Lindbäckem hodně prostoru, aby se s pukem otočil a prostřelil domácího brankáře mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Claude Giroux.
     
    02:00
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning získali kotouč ve středním pásmu a Stamkos vletěl s pukem po pravé straně do útočného pásma, kde ještě našel svou křižnou přihrávkou TYLERA JOHNSONA, jenž svou pohotovou střelou prostřelil Emeryho. Asistence: Steven Stamkos, Michael Kostka.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 2. Johnson (Stamkos, Kostka), 45. Pánik (Hedman, Kostka), 50. Brewer (Johnson, Palát), 55. Stamkos (Filppula, Hedman) – 39. Simmonds (Giroux), 53. Couturier (Streit)


    Tampa Bay Lightning: Lindbäck (Gudlevskis) – Hedman, Gudas, Brewer, Kostka, Carle, Šustr – Palát, Johnson, Stamkos – Killorn, Filppula, Callahan – Brown, Pyatt, Kučerov – Pánik, Thompson, Purcell.
    Philadelphia Flyers: Emery (Mason) – Streit, Grossmann, Coburn, Timonen, MacDonald, L. Schenn – Hartnell, Giroux, Voráček – B. Schenn, Raffi, Simmonds – Read, Couturier, Downie – Hall, Lecavalier, McGinn.

    Rozhodca: St. Pierre, Watson – Miller, Sericolo.

    Diváci: 19 204