Ufa – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.)
koniec
HC Salavat Julajev Ufa
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Metallurg Magnitogorsk
Streda 09.04.2014, 15:00Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Kajgorodov svojim hákovaním pravdepodobne definitívne pochoval všetky nádeje domáceho tímu na zvrat zápasu. Metallurg dohrá zápas v početnej prevahe, samozrejme, ak ju predtým nevyužije.
     
    51:40
    Hráč Metallurgu pokračujú vo svojej nedisciplinovanosti, len aby ich to ešte neskôr nemrzelo. Ďalšiu presilovku Ufe svojim faulom daroval Kazjonov, ktorý sa previnil držaním. Tréner Magnitky len neveriacky krútil hlavou, ťažko povedať či nad zákrokom svojho zverenca alebo verdiktom rozhodcov.
     
    47:24
    Denis Platonov dáva domácim šancu na vyrovnanie. Ufa má k dispozícii početnú prevahu potom, čo sa hosťujúci útočník previnil hákovaním.
     
    38:57
    Kazjonov si za držanie sadá na lavicu hanby a Ufe tak dáva v závere tretiny dobrú príležitosť na vyrovnanie počas početnej prevahy.
     
    33:10
    Višnevskij si pri obrannej práci nepočínal v súlade s pravidlami. Na vylúčenia je to vyrovnané 2:2, uvidíme ako to bude po tejto početnej prevahe so štatistikou využitých presiloviek.
     
    27:41
    Rinat Ibragimov sa snažil domácich vytlačiť do stredného pásma, čo sa mu aj dobre darilo, no pomohol si pritom faulom. Druhá presilovka pre Ufu.
     
    04:47
    Tímy si teraz svoje úlohy vymenia. Početnú prevahu má k dispozícii Ufam brániť sa bude musieť Metallurg, ktorý oslabil Oskar Osala. Fínsky útočník si nepostrážil svoju hokejku, ktorá vyletela privysoko.
     
    02:32
    Domáci Gluchov ej vylúčený za sekanie, prvú presilovkovú možnosť v zápase tak dostal Magnitogorsk.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 35. Viktor Antipin (Jan Kovář, Sergej Mozjakin)


    HC Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij An. – Zubarev, Koltsov, Višnevskij, Isangulov, Kulda, Vasilevskij Al., Proškin, Sopel, Mirnov, Makarov, Mereškin Chlystov, Stepanov, Pihlstrom, Kajgorodov, Dubravskij, Slepyšev, Gluchov, Hartikainen, Záborský.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – Lee, Antipin, Malenkich, Birjukov, Tereščenko, Ibragimov, Chabarov – Mozjakin, Pare, Timkin, Zaripov, Platonov, Brent, Osala, Kazjonov, Kosov, Malinovskij, Junkov, Potechin, Kovář .

    Rozhodca: Olenin, Anisimov – Začarenkov, Sadovnikov