NY Islanders – Ottawa 1:4 (kon.) | Columbus – Arizona 4:3 (po pr.) | Buffalo – Detroit 2:4 (kon.)
NY Rangers – Carolina 4:1 (kon.) | Tampa Bay – Toronto 3:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 1:4 (kon.) | Minnesota – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – Nashville 3:2 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Colorado 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Minnesota Wild
4:3 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:0)
Boston Bruins
cz Streda 09.04.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:28
    Plány na srovnání jsou na chvíli zmařeny, za nedovolené bránění je totiž na dvě minuty vyloučený Ryan Suter (MIN), který po reklamním brejku bude doufat, že si odsedí celé dvě minuty.
     
    48:11
    Komplikace pro Divočáky, kteří jdou kvůli hákování Matta Moulsona do tří!
     
    47:34
    Tahle přesilová hra Bostonu moc dlouho netrvala. Za hru vysokou holí odchází za katr Loui Eriksson, který evidentně zasáhl hokejkou do obličeje Jareda Spurgeona.
     
    46:56
    Zbytečné vyloučení Erika Hauly, který v útočné třetině za brankou Raska vložil hokejku pod nohy Pottera, který si to namířil přímo na led. Dvě minuty za podražení pro finského útočníka.
     
    34:38
    Přesilovka je u konce, chvíli se bude hrát ve čtyřech na obou stranách. Justin Fontaine podrazil v útočném pásmu Gregory Campbella, což hlavním arbitrům neuniklo.
     
    33:14
    Shawn Thorton u mantinelu fauloval Sutera, za což si vysloužil od rozhodčích menší trest.
     
    02:07
    Medvědi se usadili v útočné třetině, kde se faulem provinil Ryan Suter, který si za sekání odsedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    00:41
    To není nejlepší vstup do zápasu v podání Bruins, kteří jdou po faulu Lucice do čtyř. Hned na úvod je tu přesilovka pro Minnesotu.

    Petr Kašpárek

    Góly a asistencie: 2. Pominville (Koivu, Parise), 11. Pominville (Moulson, Haula), 59. Suter (Moulson, Koivu), rozh. náj. Koivu – 3. Smith, 11. Bergeron (Marchand, Chára), 37. Eriksson (Chára, Hamilton)


    Minnesota Wild: Bryzgalov (Curry) – Spurgeon, Suter (A), Brodin, Prosser, Scandella, Blum – Coyle, Koivu (C), Parise (A) – Pominville, Haula, Moulson – Fontaine, Brodziak, Cooke – Niederreiter, McCormick, Veilleux
    Trenér: M. Yeo

    Boston Bruins: Rask (Johnson) – Hamilton, Chára (C), Boychuk, Bartkowski – Meszároš, Potter – Lucic, Soderberg, Eriksson – Marchand, Bergeron (A), Smith – Paille, Kelly, Caron – Krug, Campbell, Thorton
    Trenér: C. Julien

    Rozhodca: Skilliter, O´Rourke – MacPherson, Murchison

    Diváci: 18 893