Benfica – Rio Ave 4:0 (kon.)
koniec
Benfica Lisabon
4:0 (2:0)
Rio Ave FC
cz Pondelok 07.04.2014, 21:00 • Estádio da Luz, Lisabon • Primeira Liga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Benfica právě vstřelila branku!
    Také k této penaltě se postavil střídající ÓSCAR CARDOZO, jehož dělovka pod horní tyč byla nechytatelná. Tohle už je pro Rio Ave trošku krutý výsledek.
     
    77
    Benfica právě vstřelila branku!
    K penaltě se postavil ÓSCAR CARDOZO, který zvolil střelu na levou stranu, brankář Ederson letěl opačným směrem a tak je to už 3:0.
     
    29
    Benfica právě vstřelila branku!
    Místo hostující šance se můžou fanoušci Lisabonu radovat z druhé branky! Odražený míč se těsně za pokutovým územím dostal k NICOLÁSI GAITÁNOVI, který přízemní střelou šajtlí k tyči překonal bezmocného Edersona Moraese.
     
    17
    Benfica právě vstřelila branku!
    Velký favorit zápasu jde zaslouženě do vedení! Skvělou práci předvedl Gaítan, který přihrávkou mezi dvěmi obránci našel volného RODRIGA, který dostal dost prostoru ke střele, kterou poprvé v zápase rozvlnil síť za zády Edersona.

    Petr Kašpárek

    Góly: 17. Rodrigo, 29. Gaitán, 77. Cardozo (pen.), 90+2. Cardozo

    Karty:   28. Pérez (BNF), 66. Luisão (BNF) – 3. Augusto (AVE), 8. Edimar (AVE), 20. Santos (AVE), 38. Diego (AVE), 58. Marcelo (AVE), 76. Braga (AVE), 86. Tarantini (AVE), 90. Ederson (AVE)   90+1. Marcelo (AVE)


    Benfica Lisabon: Oblak – Pereira, Luisão (84. Jardel), Garay, Sílvio – Almeida, Pérez, Markovič, Gaitán – Rodrigo (78. Đuričić), Lima (65. Cardozo)
    Náhradníci: Artur – Cardozo, Sulejmani, Đuričić, Gomes, Jardel, Cavaleiro

    Rio Ave FC: Ederson – Lionn, Marcelo, Rodríguez, Edimar – Tarantini, Augusto – Ukra, Diego (57. Braga), Santos (57. Ribeiro) – Hassan (83. Pinto)
    Náhradníci: Ventura – Gustavo, Braga, Pinto, Roderick, Joeano, Ribeiro

    Rozhodca: Cosme Machado – Alfredo Braga, Pedro Fernandes