Lok. Moskva – N.Novgorod 3:0 (kon.)
koniec
Lokomotiv Moskva
3:0 (1:0)
FC Volga Nižný Novgorod
cz Pondelok 07.04.2014, 17:00 • Stadion Lokomotiv, Moskva • Ruská Premier Liga
Predzápasové kurzy
     
    71
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Domácí využili zaváhání Leandra, který na půlce ztratil míč. Maicon ihned adresoval rozběhnutému DAME N'DOYE, jenž od poloviny hřiště postupoval s míčem sám na brankáře. Tomu také střelou z jeho vápna nedal sebemenší šanci a střelou po zemi rozvlnil síť soupeře. 3:0!
     
    46
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Samedov utekl obráncům po pravé straně, aby předložil míč do vápna pro hráče se jménem MAICON MARQUES! Ten ránou pod víko nedal brankáři Volgy nárok a je to už 2:0!
     
    32
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    ALEKSANDR SAMEDOV nechytatelnou ránou do spojnice brány Volgy nedává brankáři Parejkovi pražádnou šanci. Tomu se podařilo vystihnout směr, ale nyní už jen loví míč ze své svatyně. 1:0!

    Jakub Martiňák

    Góly: 32. Samedov, 46. Maicon, 71. N'Doye

    Karty:   31. Kowalczyk (NNO)   25. Polczak (NNO)


    Lokomotiv Moskva: Guilherme (C)– Janbajev, Ćorluka, Ďurica, Denisov – Šiškin, Šešukov – Samedov, Anton Mirančuk, Maicon – N'Doye
    Náhradníci: Abajev – Grigorjev, Liscov, Pavljučenko, Širokov, Mychalyk, Ozdojev, Beljajev, Makarov, Alexej Mirančuk, Seraškov, Tkačev

    FC Volga Nižný Novgorod: Parejko – Leandro, Kowalczyk, Polczak, Čičerin – Koncedalov, Aldonin, Šulenin – Pucila, Danilenko, Karjaka (C)
    Náhradníci: Nigmatullin – Bulgaru, Sarkisov, Syčev, Minosjan, Ropotan, Shelton, Mukendi, Borysiuk, Zubkov

    Rozhodca: V. Bezborodov – N. Goluběv, A. Lebeděv